LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 23 Απριλίου 2024 13:05

Κωνσταντίνος Καραμανλής: το μήνυμα της ΝΔ για τα 26 χρόνια από το θάνατο του

Ανακοίνωση με αφορμή τη συμπλήρωση 26 ετών από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Κωνσταντίνος Καραμανλής

«Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας, Κωνσταντίνο Καραμανλή. Τον πολιτικό ο οποίος σφράγισε με την παρουσία του την επιστροφή της δημοκρατίας και την ένταξη του τόπου στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Ενώ με την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, άνοιξε τον δρόμο για την ενότητα και τη συλλογική προκοπή της κοινωνίας μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ με αφορμή τη συμπλήρωση 26 χρόνων από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

«Στα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης, περίοδο κατά την οποία η προσωπική διαδρομή του Κωνσταντίνου Καραμανλή ταυτίστηκε όσο ποτέ με τη διαδρομή της χώρας, η σκέψη μας επιστρέφει στα διδάγματά του. Στην αλήθεια, τον ορθό λόγο και την τόλμη που διέκριναν το έργο του. Δίπλα στον κοινωνικό προσανατολισμό. Την πίστη στην ανάπτυξη. Και την προσήλωση στο καθήκον για μια πατρίδα ασφαλή και περήφανη» προσθέτει.

Η ΝΔ υπογραμμίζει ότι αυτές τις αρχές διατηρεί και ανανεώνει τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού της ηγέτη. «Πολύ περισσότερο εν όψει ευρωεκλογών, που κάνουν επίκαιρη την κορυφαία του επιλογή: αυτήν της Ευρώπης και του δυτικού δημοκρατικού κόσμου. Μένουμε πιστοί, λοιπόν, στην τροχιά ευθύνης και προόδου που εκείνος χάραξε. Ώστε με σίγουρα βήματα να οικοδομήσουμε τη νέα Ελλάδα στη νέα Ευρώπη του αύριο» καταλήγει η ΝΔ.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου

Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο)

Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων19:39Πνευμονική εμβολή: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε19:24Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων (βίντεο)19:10ΟΟΣΑ – Χατζηδάκης: Οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι18:56Νέες απειλές των Χούθι: Στο στόχαστρο όλα τα πλοία που κατευθύνονται στο Ισραήλ18:43Ρόδος: Θα πούλαγε δεκάδες χιλιάδες πυροτεχνήματα παράνομα18:29Pricefox: Πόσα θα πληρώσεις φέτος για το πασχαλινό τραπέζι18:14Κορωπί: Συνελήφθησαν ανήλικοι με εκατοντάδες κροτίδες18:00Βρετανία – Δημοτικές εκλογές: Πρώτη ηχηρή νίκη για τους Εργατικούς 17:46Κέιτ Μίντλετον: Γιατροί του “Νοσοκομείου του Πάπα” την χειρούργησαν 17:31Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας17:17Αλεξανδρούπολη: Οδηγός φορτηγού διακινούσε παράνομα μετανάστες - Πώς συνελήφθη 17:03ΟΗΕ: Αύξηση των τιμών των τροφίμων παγκοσμίως τον Απρίλιο16:50Amber Alert για 47χρονο που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη16:36Σάμος - Δολοφονία 75χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο φερόμενος δράστης 16:23Masters 1000: Ο Αλκαράθ αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ρώμης16:09ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Η αρχή της “έκρηξης” και οι πολιτικές αντιδράσεις 15:55Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι του15:42Πάσχα: Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί 15:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο