LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 22 Απριλίου 2024 16:58

Κασσελάκης από Αστυπάλαια: Εμείς είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες... (βίντεο)

Τι είπε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στέφανος Κασσελάκης - Αστυπάλαια - Περιοδεία

Στην Αστυπάλαια, την έκτη κατά σειρά στάση της περιοδείας του στα νησιά, θα διανυκτερεύσει ο Στέφανος Κασσελάκης εξαίτιας των καιρικών συνθηκών.

Σε σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «6η στάση Αστυπάλαια. Για σήμερα εδώ θα διανυκτερεύσουμε. Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των καιρικών συνθηκών».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απαντά σε σχόλια περί κρουαζιέρας, ότι «ίσως θα έπρεπε να πάρουμε μαζί μας τους ‘λαλίστατους' δημοσιολογούντες που λοιδορούν ως κρουαζιέρα, τον μοναδικό τρόπο διασύνδεσης των νησιών, για να κατανοήσουν το πραγματικό πρόβλημα». «Εμείς πάλι είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες», τονίζει.

«Από την Κύθνο και τη Σύρο έως την Πάρο, την Νάξο και την Αμοργό ένα είναι το κοινό αίτημα των κατοίκων που ξεχωρίζω: η διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων. Να υπάρχει συγκοινωνία και για εμπόριο, και για υγεία και για τουρισμό», ανέφερε νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που διανύει την τρίτη ημέρα της ναυτικής περιοδείας του και ήδη δύο μέρες τώρα επισκέπτεται τις Κυκλάδες, σημειώνει ότι η περιοδεία αυτή αποσκοπεί στο «να αναδείξουμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος που εμπνεύστηκε και νομοθέτησε το μεταφορικό ισοδύναμο». Σημειώνει ότι «για εμάς η θεσμοθέτηση άγονων γραμμών για τη διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων με εκπτώσεις για τους μόνιμους κατοίκους, με ειδική μέριμνα για τους μήνες του χειμώνα, είναι αναγκαία». Πρσθέτει ότι «δεν μπορεί ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος να αφήνει τους νησιώτες απομονωμένους» και τονίζει: «Είναι και αυτονόητο: η επένδυση στη νησιωτικότητα θα φέρει ανάπτυξη και θα βοηθήσει στην αναγκαία αποκέντρωση της χώρας μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Νίσυρος: “Ανοίγουν στόματα” για παρενόχληση παιδιών από τον αρχαιοφύλακα

Μητσοτάκης από Ρέντη: Η μάχη κατά της ακρίβειας είναι συνεχής (εικόνες)

FT: Πιέσεις στην Ελλάδα για συστήματα αεράμυνας στην Ουκρανία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗράκλειο: Στην πίστα του αεροδρομίου οι αγρότες μετά τα επεισόδια (βίντεο)Σήμερα 14:35 | Ειδήσεις

Το αεροδρόμιο δεν δέχεται πτήσεις μέχρι νεοτέρας.

Μητσοτάκης για αγρότες: Ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς - Σημαντικές πληρωμές μέχρι τέλη ΔεκεμβρίουΣήμερα 11:25 | Ειδήσεις

Όσα τόνισε ο πρωθυπουργός σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για την κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων, στην συζήτηση στο πλαίσιο του συνεδρίου «Υγεία πάνω απ' όλα».

Ένταση στην Καρδίτσα: Αγρότες πέταξαν ζωοτροφές και σανό έξω από το γραφείο Τσιάρα (βίντεο)Σήμερα 14:04 | Ειδήσεις

Ο αποκλεισμός του γραφείου του υπουργού αποφασίστηκε χτες, Κυριακή, στη συνέλευση του μπλόκου Ε-65, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση στον πρωτογενή τομέα.

Γκιλφόιλ: Η Ελλάδα πυλώνας στη στρατηγική Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και Τεχνητή ΝοημοσύνηΣήμερα 15:31 | Ειδήσεις

Η κ. Γκιλφόιλ στάθηκε ιδιαίτερα στη σχέση ΗΠΑ-Ελλάδας, την οποία χαρακτήρισε «ιστορικά σταθερή και αξιόπιστη».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκιλφόιλ: Η Ελλάδα πυλώνας στη στρατηγική Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και Τεχνητή Νοημοσύνη15:47Λαμία: Απέσυραν οι αγρότες τα τρακτέρ από τους παραδρόμους στο μπλόκο του Μπράλου15:33Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δυτική Περιφερειακή λεωφόρο Υμηττού15:19ΔΕΗ: "Quiet Hour" στο δίκτυο καταστημάτων για πιο συμπεριληπτική εμπειρία των πελατών της15:10Αγρότες μπήκαν με τα τρακτέρ στην Πάτρα - Κλειστός ο κόμβος Γλαύκου (βίντεο)15:05Εργατικό ατύχημα στην Πάτρα: Οικοδόμος έπεσε από κτίριο και τραυματίστηκε σοβαρά14:51Ηράκλειο: Στην πίστα του αεροδρομίου οι αγρότες μετά τα επεισόδια (βίντεο)14:37Ένταση στην Καρδίτσα: Αγρότες πέταξαν ζωοτροφές και σανό έξω από το γραφείο Τσιάρα (βίντεο)14:23Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Την ενοχή και των δύο κατηγορούμενων ζήτησε η εισαγγελέας14:08Κρήτη: Ένταση μεταξύ αγροτών και αστυνομίας στα αεροδρόμιο Ηρακλείου και Χανίων (βίντεο)13:54Θεσσαλονίκη: Σταθερά στα μπλόκα οι παραγωγοί Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας13:40Ζάκυνθος - Ο πατέρας του 2χρονου στο Πρωινό: Προσπαθώ να δείχνω ότι είμαι καλά, αλλά τα χάνω13:26Νορβηγία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο του Όσλο13:12Ναύπακτος: Άνδρας συνελήφθη μετά από άσκοπους πυροβολισμούς έξω απο το σπίτι του12:58Λαμία: Έκλεισαν οι αγρότες τον Μπράλο στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας12:44Εντείνονται τα μπλόκα των αγροτών στην Ήπειρο12:30Σάμος: Τούρκος διακινητής έριξε στη θάλασσα 37 μετανάστες - Εντοπίστηκε η σορός ενός 12χρονου αγοριού12:16Αγροτοκτηνοτρόφοι: Σε εξέλιξη το παγκρήτιο συλλαλητήριο στο Ηράκλειο12:02Τροχαίο δυστύχημα στη Ξάνθη με δύο νεκρούς - Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός11:48Μητσοτάκης για αγρότες: Ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς - Σημαντικές πληρωμές μέχρι τέλη Δεκεμβρίου11:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο