LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 22 Απριλίου 2024 14:37

Ανδρουλάκης προς αστυνομικούς: Στόχος μας, μια ΕΛΑΣ αξιοκρατική και καλοπληρωμένη (εικόνες)

Τι ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ σχετικά με την οπαδική βία, αλλά  και σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη.

Ανδρουλάκης - Αστυνομικοί

Συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) είχε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Το δόγμα της κυβέρνησης για “νόμο και τάξη”, όπως αυτό αναπτύχθηκε μετά το 2019, έχει καταρρεύσει παταγωδώς. Η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα αυξάνονται. Συγχρόνως, είχαμε το τραγικό γεγονός με έναν νέο συνάδελφό σας που έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να κερδίσει λίγα χρήματα παραπάνω, καθώς κάποιοι αναγκάζονται να κάνουν δύο και τρεις δουλειές. Γι’ αυτό προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ είναι να υπάρχει στο Σώμα αξιοκρατία και μισθολογική ενίσχυση. Εμείς θέλουμε και στεκόμαστε στο πλευρό τους, γιατί ο πολίτης νιώθει απεριόριστη ανασφάλεια. Και ιδιαίτερα οι φτωχότεροι Έλληνες και η μεσαία τάξη που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν αυτό το οποίο έπρεπε να προσφέρει το κράτος καθημερινά, σε όλες τις γειτονιές της χώρας» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ανδρουλάκης - Αστυνομικοί

Αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο του αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη και σε γεγονότα ακραίας βίας μέσα και έξω από αθλητικούς χώρους, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι «για εμάς είναι προτεραιότητα η ασφάλεια. Πιστεύω ότι στο Σώμα πρέπει να υπάρχει ισχυρή αξιοκρατία. Οι καλύτεροι αξιωματικοί να είναι αυτοί που θα προσφέρουν στον ελληνικό λαό. Αποκομματικοποιημένα πλήρως. Ζήσαμε πολλά άσχημα γεγονότα σε αυτό τον τομέα τα τελευταία χρόνια που πλήγωσαν το κύρος του Σώματος και δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ έβλεπαν ακόμα και την αστυνομία ως λάφυρο. Θέλω, επίσης, να σας πω ότι για αυτόν τον λόγο εντάξαμε, με δική μου πρωτοβουλία, στο ψηφοδέλτιό μας, τον εξαιρετικό σας συνάδελφο και εξαιρετικό αξιωματικό, τον Γιώργο Καλλιακμάνη, διότι θέλουμε αυτά τα θέματα –και συμβολικά και ουσιαστικά– να σηματοδοτείται ότι για εμάς αποτελούν προτεραιότητα».

Ανδρουλάκης - Αστυνομικοί

Ειδήσεις σήμερα:

Νίσυρος: “Ανοίγουν στόματα” για παρενόχληση παιδιών από τον αρχαιοφύλακα

Γυναικοκτονία Κυριακής – Τζούλη: Όλα δείχνουν πως το υλικό από τις κάμερες μονταρίστηκε

Άρης: Ο Δεληζήσης αποχαιρέτισε την ομάδα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑγρότες – Θεσσαλία: Παραμένουν τα μπλόκα σε Νίκαια, Καρδίτσα και ΤρίκαλαΣήμερα 10:38 | Ειδήσεις

Τα μπλόκα ενισχύονται συνεχώς με νέα τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα. Δηλώσεις συμπαράστασης κι από άλλες κοινωνικές ομάδες.

“Κακοκαιρία BYRON”: Σε κατάσταση Red Code 9 περιφέρειες της χώραςΣήμερα 06:49 | Ειδήσεις

Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών, που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Χρίστος Δήμας: Η Πατρών–Πύργου σε κυκλοφορία - Μια νέα σελίδα για τη Δυτική ΕλλάδαΣήμερα 10:58 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορά, Χρίστος Δήμας κατά την εκδήλωση των εγκαινίων

Ίλιον: 89χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη σε παιδική χαράΣήμερα 11:01 | Ειδήσεις

Ο δράστης προσέγγισε το κορίτσι, το φίλησε στο μάγουλο, το θώπευσε και της πρότεινε χρήματα για να συνευρεθούν σεξουαλικά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και άλλες 53 κορυφαίες προσωπικότητες Ιnspirational Mentors JA Greece 2026 σε μαθητικές "start-up"13:06Μάνη - Κακοκαιρία: Ενεργοποιήθηκε το 11213:00Θεσσαλονίκη: Παραμένουν τα αγροτικά μπλόκα σε δρόμους και τελωνεία12:46Τόπο στα νιάτα δίνει ο Δήμος Αλίμου12:32Σεισμός 6 Ρίχτερ στην Κίνα12:18Φλώρινα: Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης και μπλόκο στο τελωνείο Νίκης από αγρότες της περιοχής12:04Ίλιον: 89χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη σε παιδική χαρά11:49Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας 11:36Χρίστος Δήμας: Η Πατρών–Πύργου σε κυκλοφορία - Μια νέα σελίδα για τη Δυτική Ελλάδα11:22Αγρότες – Θεσσαλία: Παραμένουν τα μπλόκα σε Νίκαια, Καρδίτσα και Τρίκαλα11:08Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό με 48χρονο επιδειξία μέσα σε αστικό λεωφορείο10:55Πούτιν: Δεν αποδεχόμαστε ορισμένα σημεία της ειρηνευτικής πρότασης των ΗΠΑ10:41Οικοδόμοι: Πανελλαδική 24ώρη απεργία10:27Συναγερμός στην Αργολίδα: Χάθηκε ψαράς στον κόλπο της Επιδαύρου10:13Κοζάνη: Οδηγός λεωφορείου που μετέφερε εργαζόμενους της ΔΕΗ πέθανε από ανακοπή πάνω στο τιμόνι09:59ΝΒΑ: Νίκη για τους Μπακς – νέος τραυματισμός του Αντετοκούνμπο09:45Δένδιας: Χρόνια Πολλά στο Πυροβολικό μας για την εορτή της Προστάτιδάς του, Αγίας Βαρβάρας09:31Πλεύρης: Η Κυβέρνηση δεν πρέπει να επιτρέψει στους αγρότες να κόψουν τη χώρα στα δύο09:17Νέες επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στην Κρήτη - Γεμάτοι οι χώροι φιλοξενίας σε Ηράκλειο και Χανιά09:03Τροχαίο στον Κηφισό - Δόθηκαν ξανά στην κυκλοφορία όλες οι λωρίδες08:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο