LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 20 Απριλίου 2024 21:44

Super League: “Διπλό” παραμονής του Παναιτωλικού στην Τρίπολη

Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν το παιχνίδι με στόχο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και το πέτυχαν,

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, πέρασε νικηφόρα (2-0) από την Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα κι έκανε το βαθμολογικό άλμα που επιζητούσε, καθώς έφτασε στους 30 βαθμούς και άφησε πίσω του Βόλο και Κηφισιά.

Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν το παιχνίδι με στόχο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και το πέτυχαν, αφού στο πρώτο τέταρτο κυριάρχησαν κι έφταναν με άνεση στην αντίπαλη περιοχή, απειλώντας στο 4΄ με σουτ του Λομόνακο, στο 7΄ με την μόλις άστοχη προσπάθεια του Ντίας και στο 8΄ με την φοβερή επέμβαση του Τσιφτσή, σε σουτ του Ντίας και πάλι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Αστέρας «απάντησε» στο 22΄ με μια ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπαρτόλο που έφερε τον Πίτσου να κάνει το τελείωμα με το εξωτερικό, αλλά ο Τσάβες απέκρουσε σε κόρνερ. Τελικά τα «Καναρίνια» άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό στην τρίτη και... φαρμακερή τελική του Ντίας: από σέντρα του Τορεχόν η άμυνα των γηπεδούχων απέτυχε να απομακρύνει και ο στράικερ του Παναιτωλικού άδραξε την ευκαιρία και νίκησε τον Τσιφτσή.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Πετράκη να είναι καλύτερη και να επιζητεί την ασφαλιστική δικλείδα για το «διπλό», την οποία βρήκε τελικώς στο 67ο λεπτό, όταν σε νέα ολιγωρία της άμυνας του Αστέρα ο Ντίας από εκτελεστής έγινε δημιουργός, «σερβίροντας» την ασίστ στον Ζοάο Πέδρο που διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λύρατζης - Πέρες

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης (88΄ Γκαρσία), Πίτσου, Καστάνιο, Χουχούμης (62΄ Άλβαρες), Γιαμπλόνσκι, Γκος (80΄ Αλάγκμπε), Παλάσιος (62΄ Ζουγλής), Μπαρτόλο (46΄ Μάντζης), Ρεγκίς, Μιριτέλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μαλής (79΄ Ντουάρτε), Ταμπίτζε, Τορεχόν, Λιάβας (62΄ Χατζηθεοδωρίδης), Πέρες (82΄ Τσιγγάρας), Χουάνπι, Λομόνακο (62΄ Ζοάο Πέδρο), Ντίας (82΄ Ντουάρτε).

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ - Βουλή των Αντιπροσώπων: Εγκρίθηκε το πακέτο βοήθειας σε Ουκρανία και Ισραήλ

Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα τηςΣήμερα 10:16 | Ειδήσεις

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός από τα χέρια της κόρης του.

Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)Σήμερα 11:40 | Ειδήσεις

Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας βρέθηκε και την Μεγάλη Παρασκευή ο Πρωθυπουργός, μαζί με την σύζυγο του, για την περιφορά του επιταφίου.

Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)Σήμερα 11:50 | Ειδήσεις

Έχοντας στο πλευρό του τον Τάιλερ Μακμπέθ, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε στο κερκυραϊκό έθιμο, μετά από την ολοκλήρωση της περιφοράς του Επιταφίου του Αγίου Σπυρίδωνα.

Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτεραΣήμερα 12:59 | Ειδήσεις

Τραγωδία και θρήνος για τον δημοφιλή στην Ελλάδα τεχνικό. Που και πως εντοπίστηκε νεκρός ο γιός του προπονητή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Mr Bitcoin: Η ομολογία και η ποινή που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ13:15Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτερα13:01Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 1 γυναίκας και 5 ανδρών την Μεγάλη Παρασκευή12:48Κέρκυρα: Έσπασαν τους μπότηδες για την Πρώτη Ανάσταση (εικόνες)12:34Ιεροσόλυμα: Live η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός12:20Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)12:07Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)11:54Πάτρα: Γύρισαν από τον Επιτάφιο και βρήκαν τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι τους11:40Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας11:27“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)11:13Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα10:33Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)09:25Πόλο - Champions League: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 409:12Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο