LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Απριλίου 2024 17:21

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισν για τελευταία φορά τον αστυνομικό που έασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε κτήριο στον Πειραιά.

Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος - αστυνομικός - Πειραιάς

Το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό που έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τα μπάζα, μετά την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι, όπου είχε πάει να εργαστεί ώστε να συμπληρώσει το εισόδημά του, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στα Γρεβενά.

Όταν το λευκό φέρετρο έμπαινε στον ναό, ο κόσμος άρχισε να χειροκροτεί...

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης συντετριμμένη η οικογένεια, οι συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, και δεκάδες συμπολίτες στην γενέτειρά του, τα Γρεβενά αποχαιρέτισαν τον άτυχο 31χρονο αστυνομικό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο στην τελευταία του κατοικία.

Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος - αστυνομικός - Πειραιάς

Ο 31χρονος αστυνομικός, ήθελε να συμπληρώσει το εισόδημά του, δουλεύοντας σε φορτηγό και την ώρα της κατάρρευσης πήδηξε από το κτήριο στο φορτηγό για να σωθεί από τα μπάζα που όμως τον καταπλάκωσαν και δεν πρόλαβε.

Η αστυνομία αναμένεται να συντάξει ένορκη διοικητική εξέταση με τις καταθέσεις των εργατών, ενώ για το περιστατικό διενεργείται παράλληλη προανάκριση και από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Πειραιά, ο 47χρονος εργολάβος του κτηρίου στο Πασαλιμάνι, τμήμα του οποίου είχε καταρρεύσει, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατος ένας 31χρονος αστυνομικός που απασχολείτο στις εργασίες και να τραυματιστεί σοβαρά ένα 33χρονος εργάτης από τη Γεωργία.

Πηγή εικόνων: star-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες

Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει

Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟλυμπιακοί Αγώνες: Ο Ντούσκος προκρίθηκε στον προημιτελικόΣήμερα 10:21 | Ειδήσεις

Με το δεξί ξεκίνησαν οι ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ποιοι άλλοι αθλητές μας αγωνίζονται την πρώτη ημέρα των Αγώνων.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Η τελετή έναρξης και οι στιγμές που ξεχώρισαν (εικόνες)Σήμερα 08:43 | Ειδήσεις

Με νηοπομπή στον Σηκουάνα έγινε η παρουσίαση των αποστολών, με πρώτη την ελληνική. Τα μηνύματα Μακρόν και Μπαχ, οι λαμπαδηδρόμοι, ο βωμός - αερόστατο της Ολυμπιακής Φλόγας και οι στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στην μνήμη όλων.

Τροχαίο στην Ελαία: Διπλή οικογενειακή τραγωδία - Θρήνος για παιδιά και γονείς (εικόνες)Σήμερα 07:43 | Ειδήσεις

Σοκ σε όλη την Ελλάδα προκαλεί η πολύνεκρη τραγωδία, στο δυστύχημα με την εμπλοκή μιας νταλίκας και τριών ΙΧ αυτοκινήτων. Ένα μωρό 12 μηνών και ένα έφηβο κορίτσι συγκαταλέγονται στους νεκρούς.

Ακίνητα: ΑΑΔΕ και Κτηματολόγιο σφίγγουν τον κλοιό ελέγχουΣήμερα 08:02 | Ειδήσεις

Έρχεται το "μεγάλο μάτι" της εφορίας στα ακίνητα για 7 εκατομμύρια φορολογουμένους, με την σύνδεση Εφορίας και Κτηματολογίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αντιτορπιλικό “Βέλος”: Συντήρηση στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας για το ιστορικό πλοίο10:47Βόλος - Ενδοοικογενειακή βία: Πατέρας έπιασε την κόρη του από το λαιμό και την απειλούσε10:33Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ντούσκος προκρίθηκε στον προημιτελικό10:20Αττική Οδός - Κόμβος Μεταμόρφωσης: Κλειστή η έξοδος προς Λαμία10:06ΗΠΑ: Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά “σαρώνει” την βόρεια Καλιφόρνια09:53Formula 1 - Grand Prix Βελγίου: LIVE σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+09:39Εορτολόγιο - 27 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 09:26Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της πρώτης ημέρας09:12Γάζα - Ρώμη: Συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός08:59Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Η τελετή έναρξης και οι στιγμές που ξεχώρισαν (εικόνες)08:45Ακίνητα: ΑΑΔΕ και Κτηματολόγιο σφίγγουν τον κλοιό ελέγχου08:31ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι τελευταίες πληρωμές του Ιουλίου08:17Ολυμπιακοί Αγώνες - Αντετοκούνμπο: Η μεγαλύτερη τιμή!08:04Τροχαίο στην Ελαία: Διπλή οικογενειακή τραγωδία - Θρήνος για παιδιά και γονείς (εικόνες)07:50Συντάξεις Αυγούστου: Πότε πληρώνονται οι μισθωτοί07:36Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 νησιά το Σάββατο (χάρτης)07:23Καιρός: ζέστη, βοριάδες και νεφώσεις το Σάββατο07:09Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην πόλη του φωτός (εικόνες)00:00Γερμανοτουρκικός "πόλεμος" για το... ντονέρ23:48Καναδάς: Αποκλείστηκε προπονήτρια για κατασκοπεία αντιπάλων με drone23:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο