LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 20 Απριλίου 2024 17:13

Καιρός: βροχές και καταιγίδες την Κυριακή

Πού αναμένεται να είναι εντονότερα τα φαινόμενα. Αναλυτικά η πρόβλεψη για κάθε περιοχή.

Τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για την Κυριακή. Στο βόρειο Ιόνιο, τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.
Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά και θα εξασθενήσουν.
Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά και τις βραδινές στα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 19 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου

Στη Μακεδονία και στη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θράκη και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά 6 και στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τοπικές βροχές και στα βορειότερα τμήματα πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και από το απόγευμα βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τη Δευτέρα

Αρχικά τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Πελοπόννησο, βαθμιαία το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ηπειρωτική χώρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα νότια πελάγη 6 με 7 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 20 με 23 και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΣήμερα 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Έξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της ΑττικήςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Καθυστερήσεις στα διόδια εξόδου από την Αττική. Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τον Πειραιά και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ από Κηφισό και Λιόσια.

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΣήμερα 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)Σήμερα 13:13 | Ειδήσεις

Φωτογραφίες από ορισμένους από τους πλέον εντυπωσιακούς επιταφίους, που είναι στολισμένοι σε εκκλησίες ανά την Ελλάδα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων19:39Πνευμονική εμβολή: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε19:24Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων (βίντεο)19:10ΟΟΣΑ – Χατζηδάκης: Οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι18:56Νέες απειλές των Χούθι: Στο στόχαστρο όλα τα πλοία που κατευθύνονται στο Ισραήλ18:43Ρόδος: Θα πούλαγε δεκάδες χιλιάδες πυροτεχνήματα παράνομα18:29Pricefox: Πόσα θα πληρώσεις φέτος για το πασχαλινό τραπέζι18:14Κορωπί: Συνελήφθησαν ανήλικοι με εκατοντάδες κροτίδες18:00Βρετανία – Δημοτικές εκλογές: Πρώτη ηχηρή νίκη για τους Εργατικούς 17:46Κέιτ Μίντλετον: Γιατροί του “Νοσοκομείου του Πάπα” την χειρούργησαν 17:31Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας17:17Αλεξανδρούπολη: Οδηγός φορτηγού διακινούσε παράνομα μετανάστες - Πώς συνελήφθη 17:03ΟΗΕ: Αύξηση των τιμών των τροφίμων παγκοσμίως τον Απρίλιο16:50Amber Alert για 47χρονο που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη16:36Σάμος - Δολοφονία 75χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο φερόμενος δράστης 16:23Masters 1000: Ο Αλκαράθ αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ρώμης16:09ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Η αρχή της “έκρηξης” και οι πολιτικές αντιδράσεις 15:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο