LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 18 Απριλίου 2024 19:53

Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο

Γιατί το Κίεβο αποφάσισε να απονείμει το παράσημο του Τάγματος Τιμής, στο «ιερό τέρας» του γαλλικού κινηματογράφου.

AP - ΑΛΕΝ ΝΤΕΛΟΝ

Η Ουκρανία αποφάσισε να απονείμει το παράσημο του Τάγματος Τιμής στον Γάλλο ηθοποιό Αλέν Ντελόν για να τον ευχαριστήσει για την υποστήριξή του στη χώρα που μάχεται εδώ και πάνω από δύο χρόνια τη ρωσική εισβολή, ανακοίνωσε σήμερα ο Ουκρανός πρεσβευτής στη Γαλλία Βαντίμ Ομελτσένκο στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TV5 Monde.

«Από την πρώτη μέρα του πολέμου, ο Ντελόν εξέφρασε σε πολλές περιστάσεις την υποστήριξή του στην Ουκρανία. Για εμάς, αυτό είναι συμβολικό, είναι σημαντικό», τόνισε ο πρέσβης, υπενθυμίζοντας ότι ο ηθοποιός είχε συνομιλήσει με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι το 2022 και ότι είχε αναγνώσει επίσης ποιήματα του Ουκρανού ποιητή Ταράς Σεβτσένκο κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού προγράμματος.

Από το στούντιο του TV5 Monde, ο Ομελτσένκο απευθύνθηκε απευθείας στον ηθοποιό: «Κύριε Ντελόν, αγαπητέ Αλέν, γνωρίζω ότι βρίσκεστε σε μια περίπλοκη κατάσταση και θέλω να σας πω ότι δεν είστε μόνος. Έχετε πολλούς θαυμαστές και ανθρώπους που σας αγαπούν, εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι είμαστε πάντα δίπλα σας», είπε.

Ο Αλέν Ντελόν, 88 ετών, ιερό τέρας του γαλλικού κινηματογράφου, είναι βαριά άρρωστος και βρίσκεται στο επίκεντρο ενός πολέμου μεταξύ των τριών παιδιών του, που το καθένα ισχυρίζεται ότι θέλει να τον προστατεύσει.

Από την έναρξη της μαζικής εισβολής στην Ουκρανία από τα ρωσικά στρατεύματα τον Φεβρουάριο του 2022, ο Ντελόν εξέφρασε την υποστήριξή του στο Κίεβο.

Ειδήσεις σήμερα:

Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας

Ηλεία: Διαρρήκτης “μπουκάρει” σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο