LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 17 Απριλίου 2024 20:37

Εθνική Ελλάδος: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνούς παίκτη

Η ενημέρωση της UEFA στην ΕΠΟ για τα δημοσιεύματα περί ντοπαρισμένου διεθνούς παίκτη.

Μπάλα - ποδόσφαιρο - δίχτυα

Άκυρος ο συναγερμός που είχε «χτυπήσει» από το μεσημέρι με την πληροφορία που μεταδόθηκε στον ελληνικό Τύπο για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή που ήταν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των ανδρών για τον τελικό πρόκρισης των playoffs Euro 2024 με την Γεωργία στην Τιφλίδα.

Όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά από επικοινωνία που είχε με την UEFA, ενημερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ενός εκ των διεθνών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν γνωρίζει το παραμικρό γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση που απασχόλησε έντονα τον Τύπο για αρκετές ώρες και είχε να κάνει με θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς μετά από έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε στο πλαίσιο της πρόσφατης αναμέτρησης με τους Γεωργιανούς.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση», είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ επικοινώνησαν για το ζήτημα αυτό και με την UEFA, από όπου προέκυψαν τα νεότερα. Οπως αναφέρεται σχετικά, από την πλευρά της UEFA ενημέρωσε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Ελληνα ποδοσφαιριστή, άρα δεν υφίσταται κάποιο ζήτημα.

Ιωαννίδης: «Θα στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου»

Από το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) δημιουργήθηκε μία πολύ έντονη φημολογία, βασισμένη και σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, πως υπήρξε κρούσμα ντόπινγκ σε ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας στον τελευταίο αγώνα που έδωσε με τη Γεωργία στα play off του EURO 2024.

Ακολούθησαν διάφορα ανυπόστατα σενάρια στο διαδίκτυο που ενέπλεκαν με την παραπάνω υπόθεση τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος, ωστόσο ήταν απόλυτα καθαρός στο ντόπινγκ κοντρόλ που πέρασε με την Εθνική Ομάδα. Κάτι που δεν ίσχυε εντέλει, καθώς όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά από επικοινωνία που είχε με την UEFA, ενημερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ενός εκ των διεθνών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Τα όσα γράφτηκαν, ωστόσο, έκαναν απολύτως δικαιολογημένα έξω φρενών τον 24χρονο φορ των «πράσινων», ο οποίος με ένα Insta Story που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μετά την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε πως θα στραφεί στη δικαιοσύνη «...εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου».

Αναλυτικά το μήνυμα που έγραψε ο Φώτης Ιωαννίδης: «Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στην δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Influencers: πανευρωπαϊκό σαφάρι ελέγχων - 20 Έλληνες στη λίστα

Ιεράπετρα: Ανατροπή στο θάνατο του 65χρονου Γερμανού

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: ο τραγικός θάνατος του αστυνομικού και οι μαρτυρίες (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΣήμερα 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Σήμερα 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Σήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΣήμερα 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57Ακρόπολη – “Αρχαίοι Έλληνες”: Μπήκαν στο χώρο ανενόχλητοι (βίντεο-ντοκουμέντο)20:45Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου ανοίγει η πόρτα εξόδου της ΝΔ20:32Κρήτη: Στιγμές φρίκης για 53χρονη ΑμεΑ σε κλειστή δομή20:20Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο) 20:07Αιτωλοακαρνανία: “Ήρθαν στα χέρια” και του… έκοψε το αυτί19:55Ηγουμενίτσα: Ο Βλαντ βρήκε κι άλλο παράνομο φορτίο σε φορτηγό από την Ιταλία (εικόνες)19:42Φάμελλος: Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αποβάλλει τον Βαρτζόπουλο 19:29Θρίλερ στη Ραφήνα: Σορός άνδρα έπλεε στο λιμάνι19:17Καιρός - Μεγάλη Τετάρτη: Τοπικές βροχές και βοριάδες19:04Μητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικες 18:51Φωτιά στο Μάτι: Φορτισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων - Τι είπαν για την απόφαση (εικόνες) 18:38ΗΠΑ: Καρκινοπαθής μετανάστης κέρδισε 1,3 δις δολάρια στο Powerball (εικόνες)18:26Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 202418:14Τουρκία: Η “Γαλάζια Πατρίδα” στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα18:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο