LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 17 Απριλίου 2024 18:19

Κύπρος: Φίδι επιτέθηκε σε τουρίστρια, την... έστειλε στην εντατική και σε αμαξίδιο (εικόνες)

Μια τρομακτική εμπειρία βίωσε μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο η οποία τσιμπήθηκε από ερπετό κατά τις διακοπές της.

Φίδι - Εύβοια

(Εικόνα: Αρχείου)

Για όλους τους λάθος λόγους θα θυμάται τις διακοπές της στην Κύπρο μια γυναίκα από την Βρετανία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας BBC, η Sam West από την περιοχή Shropshire, η οποία ταξίδεψε στην Κύπρο για διακοπές για τα 40ά της γενέθλια με τη σύζυγό της Kate, δέχθηκε δάγκωμα από δηλητηριώδες φίδι με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Η West ετοιμαζόταν να λάβει μέρος σε μία συνεδρία γιόγκα στις 3 Απριλίου, όταν η οχιά μήκους ενάμιση μέτρου, την δάγκωσε στον αστράγαλο. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές, ενώ προσπαθούσε να απομακρύνει το φίδι και, όπως περιγράφει, ένιωσε αμέσως πόνο, ενώ το πόδι της φούσκωσε και άρχισε να καίει.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Τμήματος Αντιμετώπισης Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) του κυπριακού ΕΣΥ, όπου της χορηγήθηκε αντίδοτο και νοσηλεύτηκε, τέσσερις μέρες στην ΜΕΘ και μία σε θάλαμο. Η τουρίστρια επέστρεψε στο ξενοδοχείο, είναι όμως αναγκασμένη να χρησιμοποιεί τροχοκάθισμα και ενώ χρεώνεται 310 ευρώ τη βραδιά για αναπηρικό δωμάτιο!

Σύμφωνα με την Sam West, αναμένει από τον ασφαλιστικό της φορέα να την ενημερώσει πότε θα επιστρέψει στο σπίτι της στη Βρετανία.

Ειδήσεις σήμερα:

Influencers: πανευρωπαϊκό σαφάρι ελέγχων - 20 Έλληνες στη λίστα

Ισραήλ: Το Ιράν... καθυστέρησε την χερσαία επιχείρηση στην Ράφα

Ναύπακτος: Νεαρός έσερνε αστυνομικό με το αυτοκίνητο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΣήμερα 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Σήμερα 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Σήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΣήμερα 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57Ακρόπολη – “Αρχαίοι Έλληνες”: Μπήκαν στο χώρο ανενόχλητοι (βίντεο-ντοκουμέντο)20:45Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου ανοίγει η πόρτα εξόδου της ΝΔ20:32Κρήτη: Στιγμές φρίκης για 53χρονη ΑμεΑ σε κλειστή δομή20:20Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο) 20:07Αιτωλοακαρνανία: “Ήρθαν στα χέρια” και του… έκοψε το αυτί19:55Ηγουμενίτσα: Ο Βλαντ βρήκε κι άλλο παράνομο φορτίο σε φορτηγό από την Ιταλία (εικόνες)19:42Φάμελλος: Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αποβάλλει τον Βαρτζόπουλο 19:29Θρίλερ στη Ραφήνα: Σορός άνδρα έπλεε στο λιμάνι19:17Καιρός - Μεγάλη Τετάρτη: Τοπικές βροχές και βοριάδες19:04Μητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικες 18:51Φωτιά στο Μάτι: Φορτισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων - Τι είπαν για την απόφαση (εικόνες) 18:38ΗΠΑ: Καρκινοπαθής μετανάστης κέρδισε 1,3 δις δολάρια στο Powerball (εικόνες)18:26Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 202418:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο