LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 17 Απριλίου 2024 16:48 | Ανανέωση: 17 Απριλίου 2024 17:03

Εθνική Ελλάδος - Ντόπινγκ: Διεθνής ποδοσφαιριστής φέρεται να βγήκε θετικός σε έλεγχο

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς παίκτης της εθνικής ομάδας φέρεται να βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Αγώνας - ποδόσφαιρο - γήπεδο

Κεραυνός εν αιθρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία που μετέφερε η ιστοσελίδα dikisports, η οποία επικαλείται το International Testing Agency που εδρεύει στην Ελβετία (Λωζάνη).

Σύμφωνα με αυτή την πληροφορία, Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής που μετείχε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα πλέι οφ του EURO 2024, στους αγώνες με Καζακστάν και Γεωργία, έδωσε δείγμα θετικό σε απαγορευμένη ουσία.

Σύμφωνα με το report;az toy ANT1, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, μέχρι αυτή την ώρα. Οι πληροφορίες από τον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης του Ντόπινγκ, αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για Έλληνα ποδοσφαιριστή ντοπαρισμένο, και μάλιστα μας τόνισαν ότι θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί υποχρεωτικά ο ΕΟΚΑΝ, ως εθνικός φορέας, εφόσον υπήρχε θετικό δείγμα.

Θα έπρεπε μάλιστα να είχε ενημερωθεί από το πρώτο κιόλας δείγμα, χωρίς να υπάρχει δεύτερο. Τα ίδια ανέφεραν και από την ΕΠΟ, η οποία μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση ότι δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση, για θετικό δείγμα σε παίκτη της εθνικής.

Υπήρξαν φήμες συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη, όμως το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. Οι πληροφορίες από τον ΕΟΚΑΝ, κάνουν λόγο για δύο ελέγχους στον Έλληνα επιθετικό, έναν λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τη Γεωργία και έναν την ημέρα του αγώνα, όμως και στους δύο ελέγχους, τα δείγματα του Ιωαννίδη ήταν αρνητικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Influencers: πανευρωπαϊκό σαφάρι ελέγχων - 20 Έλληνες στη λίστα

Ισραήλ: Το Ιράν... καθυστέρησε την χερσαία επιχείρηση στην Ράφα

Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη - Λέκκας: Όσο αργεί, μπορεί να "χτυπήσει" με 8,2 Ρίχτερ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφασηΣήμερα 09:55 | Ειδήσεις

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά να ασκηθεί έφεση για τις ποινές στους καταδικασθέντες, αλλά και για την αθώωση των υπόλοιπων κατηγορούμενων.

Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα ΜεταφοράςΣήμερα 10:42 | Ειδήσεις

Ποια μέσα θα τραβήξουν «χειρόφρενο» και σε ποια οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάση εργασίας.

Λονδίνο: Επίθεση άνδρα με σπαθί κοντά σε σταθμό μετρό (βίντεο)Σήμερα 11:39 | Ειδήσεις

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες από την επίθεση του άνδρα κοντά σε σταθμό μετρό στο Λονδίνο.

Τέμπη - Οικογένεια μηχανοδηγού: Μήνυση για εξαφάνιση ηχογραφημένων συνομιλιώνΣήμερα 13:18 | Ειδήσεις

Η μήνυση κατατέθηκε από την οικογένεια μηχανοδηγού, που έχασε την ζωή στη μοιραία σύγκρουση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φορολοταρία Μαρτίου: Δείτε αν κερδίσατε έως 50000 ευρώ14:28Ισραήλ: Νεκρός Τούρκος που επιτέθηκε σε αστυνομικό (εικόνες)14:15“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τη Μεγάλη Τρίτη: Η Βασιλική συναντά την Βικτωρία 14:03Μαρινάκης: Η επιστολική ψήφος, το bonus παραγωγικότητας και ο νέος δικαστικός χάρτης13:52Καλλιάνος: το χρονικό της νοσηλείας του πατέρα του, το “φακελάκι” και ο Άδωνις (βίντεο)13:38Τέμπη - Οικογένεια μηχανοδηγού: Μήνυση για εξαφάνιση ηχογραφημένων συνομιλιών13:26Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκαν και τον πυροβόλησε στο κεφάλι13:12Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση λόγω μεθυσμένων επιβατών12:59Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις για την Μεγάλη Τρίτη (βίντεο)12:46Σάμος: Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία επιχειρηματία12:34Πάσχα: Ποιες μέρες είναι αργίες και πώς πληρώνονται12:21Μαδρίτη – Ναδάλ: Ανάσταση… με πρόκριση στους “16”12:07Λονδίνο: Επίθεση άνδρα με σπαθί κοντά σε σταθμό μετρό (βίντεο)11:53Θεσσαλονίκη: Μαθητής Δημοτικού έβγαλε μαχαίρι σε καυγά στο σχολείο!11:40Διαρροή mail - ΣΥΡΙΖΑ: Η Κεραμέως να κληθεί σε ακρόαση στην Βουλή11:27Πάτρα: Συμμορία μαθητών επιτέθηκε σε 13χρονο11:13Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς11:00Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε πεζούς – 4 τραυματίες σε νοσοκομείο10:47Τηλεθέαση - “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”: Πρωτιά τον Απρίλιο10:33“Το Πρωινό” - Δημήτρης Κόκοτας: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του10:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο