LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 17 Απριλίου 2024 09:31

Λοβέρδος: Ο στόχος των Ευρωεκλογών, το “αδιευκρίνιστο ΠΑΣΟΚ” και οι δυσαρεστημένοι του Μητσοτάκη (βίντεο)

Ο Ανδρέας Λοβέρδος καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Καλημέρα Ελλάδα'' αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον στόχο που έχει για τις Ευρωεκλογές και από που θα αντλήσει ψηφοφόρους.

Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν  καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ‘’Καλημέρα Ελλάδα’’ και μίλησε για το κόμμα του ‘’Δημοκράτες’’ και τους στόχους που έχει σχετικά με τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

«Ο στόχος είναι πάνω από το 3 % και να είμαστε το μεγαλύτερο από τα μικρά κόμματα.

Να μπορέσουμε να έχουμε 2ο βουλευτή» ανέφερε.

Ερωτηθείς από πού θα αντλήσει ψηφοφόρους είπε ότι «Θα πάρουμε ψηφοφόρους από την Νέα Δημοκρατία που αποσυσπειρώνεται. Ο Μητσοτάκης είναι μόνος του γι΄ αυτό κερδίζει. Αλλά υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι που είναι δυσαρεστημένοι.

Σχετικά με την πολιτική του ταυτότητα ανέφερε ότι «Είμαι ένα κεντρώος πολίτικος από τον καιρό του ΠΑΣΟΚ και οι ιδέες μου δεν μπορούν να βρουν τόπο στο ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ στρέφεται προς τα αριστερά και το αδιευκρίνιστο.

Η μεγάλη δεξαμενή των ψηφοφόρων που αποσυσπειρώνονται είναι από την Νέα δημοκρατία.

Η μεγαλύτερη πηγή είναι αυτή που ψήφησαν Κυριακό Μητσοτάκη και τα προηγούμενα χρόνια ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ.

Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν δυο φορές την Νέα  Δημοκρατία. Αυτοί είναι δυσαρεστημένοι και επανέρχονται».

Ερωτηθείς για το εάν του είχε γίνει πρόταση από την Νέα Δημοκρατία είπε ότι «Ποτέ δεν μου έγινε πρόταση από τη Νέα  Δημοκρατία. Εκείνη την περίοδο σκεφτόμουν αν θα κατέβω υποψήφιος. Ο Άδωνις Γεωργιάδης  είναι φίλος μου.

Ο Σαμαράς είναι ένας από τους καλυτέρους Έλληνες πρωθυπουργούς. Δεν μπορώ να κάνω την σύγκριση με τον Γιώργο Παπανδρέου».

«Υπήρχε ένα αντίβαρο του 25 με 30 τοις εκατό που το έπαιρνε ο κ Τσίπρας και τώρα δεν υπάρχει. Η αντιπολίτευση σήμερα λέει σε όλα όχι και αυτό είναι το πρόβλημα.

Ο Κασσελάκης έχει την πολιτική ηρεμία τώρα να εκθέσει τις θέσεις του. Πιστεύω θα είναι δεύτερο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολίτευση.

Συνέχισε λέγοντας από πού προσδοκά να πάρει ψηφοφόρους «Όταν κανείς κόμμα θέλεις ψήφους από όπου και αν προέρχονται.

Είμαστε ένα κόμμα που είναι αποκλειστικά στο κέντρο και απευθύνεται παντού.

Ξεκίνησα μόνος μου και τώρα είμαστε 42 υποψήφιοι. Είμαστε αποκλειστικά στο κέντρο.

Αρκετοί υποψήφιοι μας που είναι στο  ψηφοδέλτιο προέρχονται από τα δεξιά».

Σχετικά με τις διαφορές των ‘’Δημοκρατών’’ από το ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι « Τα πανεπιστήμια η επιστολική ψήφος είναι κάποια από τα θέματα που μας κάνουν να διαφέρουμε από τον κ. Ανδρουλάκη. Επίσης στα ελληνοτουρκικά  διαφέρουμε από το ΠΑΣΟΚ.

Η προσέγγιση της κυβέρνησης με την Τουρκία  είναι σωστή».

Σχετικά με το αν υπάρχει πρόβλημα με το κράτος δικαίου απάντησε «Υπάρχει πρόβλημα στις υποκλοπές και ενστερνίζομαι την άποψη του κ. Αλιβιζάτου» και πρόσθεσε ότι είναι απαράδεκτο Έλληνες ευρωβουλευτές να επιτίθονται στην Ελλάδα και να ζητούν διακοπή χρηματοδότησης.

Ειδήσεις σήμερα:

Πλημμύρες στο Ντουμπάι από τις σφοδρές νεροποντές - Το αεροδρόμιο μετατράπηκε σε λίμνη (εικόνες)

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: “Γιατί έχει καταγραφεί μόνο η τελευταία μαχαιριά;”

Απεργία: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤραγωδία στην Ελβετία - Η έκκληση του αδελφού της Αλίκης: Προτεραιότητα των αρχών ήταν οι τραυματίες, όχι οι αγνοούμενοι (βίντεο)Σήμερα 20:03 | Ειδήσεις

Σοκ και δέος εξακολουθεί να προκαλεί η ασύλληπτη τραγωδία στο Κράν Μοντανά της Ελβετίας, όπου ένα μπαρ λαμπάδιασε με αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, κυρίως νέους.

Τάσος Τέλλογλου - Μέτρα πυρασφάλειας: 1 στα 10 κέντρα διασκέδασης δεν τα τηρείΣήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Ο Τάσος Τέλλογλου μίλησε για τα κοινά βασικά ζητήματα πυρασφάλειας στην Ελλάδα και την Ευρώπη τα οποία εξέθεσε και η πρόσφατη τραγωδία στην Ελβετία.

Τραγωδία στην Ελβετία: Βεγγαλικά σε μπουκάλια σαμπάνιας φαίνεται πως προκάλεσαν τη φονική πυρκαγιάΣήμερα 17:17 | Ειδήσεις

Ο αριθμός των θυμάτων παραμένει περίπου στους 40, με τη διαδικασία επίσημης αναγνώρισης να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού - Κυκλοφοριακό κομφούζιο προς ΠειραιάΣήμερα 21:14 | Ειδήσεις

Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφηκαν στη Λεωφόρο Κηφισού, μετά από σύγκρουση τεσσάρων Ι.Χ. στο ύψος της οδού Λασκαράτου, στην περιοχή του Περιστερίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
10 νεκροί και 597 τραυματίες σε τροχαία στην Αττική τον Δεκέμβριο22:30Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Τετέ - Έρχεται νωρίτερα ο Παντελίδης22:16Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο22:02Νέα βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία στην Ελβετία - Χωρίς έξοδο διαφυγής το μπαρ21:48Το Κίεβο δίνει εντολή για την απομάκρυνση 3.000 παιδιών και των γονέων τους από τη Ζαπορίζια και το Ντνιπροπετρόφσκ21:34Σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού - Κυκλοφοριακό κομφούζιο προς Πειραιά21:20Πάτρα: Ενήλικος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε 12χρονο21:06ANT1 Sports: Tο 2026 αρχίζει με μονομαχία αιωνίων αντιπάλων στο μπάσκετ20:52Τραγωδία στην Ελβετία - Η έκκληση του αδελφού της Αλίκης: Προτεραιότητα των αρχών ήταν οι τραυματίες, όχι οι αγνοούμενοι (βίντεο)20:38Τάσος Τέλλογλου - Μέτρα πυρασφάλειας: 1 στα 10 κέντρα διασκέδασης δεν τα τηρεί 20:24Ηράκλειο: Τρεις άνδρες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά20:10Σήμερα τα φώτα κι οι φωτισμοί, με βροχές νοτιά και σκόνη οι αγιασμοί19:56Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου19:42Άμστερνταμ- Αεροδρόμιο Σχίπχολ: Αναμένονται εκατοντάδες ακυρώσεις πτήσεων λόγω κακοκαιρίας19:28Καματερό: Συνελήφθη 21χρονος ο οποίος άσκησε σωματική βία σε βάρος 40χρονου19:14Ελβετία- Κραν Μοντανά: Ανακρίθηκαν οι διευθυντές του μοιραίου μπαρ 19:00Τσιάρας: Μόνο ο διάλογος οδηγεί σε λύσεις18:46Απέναντι στις επικρίσεις, ο Τραμπ επαναλαμβάνει ότι η υγεία του είναι "τέλεια"18:32Ουκρανία: Νέο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών διόρισε ο Ζελένσκι18:18Ξάνθη: Κροτίδα εξερράγη στα χέρια 9χρονου – Ακρωτηρίασαν το δάχτυλό του18:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο