LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 16 Απριλίου 2024 14:45

Κακοκαιρία “Daniel” - ΕΕΣ: Οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες (εικόνες)

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βρίσκεται κοντά στους πληγέντες από την κακοκαιρία “Daniel”

Daniel - Elias - ΕΕΣ - βοήθημα

Κλιμάκια με κοινωνικούς λειτουργούς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο των δράσεων ανθρωπιστικής αρωγής και ψυχοκοινωνικής στήριξης των νοικοκυριών που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα Daniel, μετέβησαν στις αρχές Φεβρουαρίου 2024 στις Τοπικές Κοινότητες Μαγουλίτσας, Ριζοβουνίου, Κρανέας, Μαγούλας, Αγναντερού και Παλαιοχωρίου του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας, προκειμένου να παραλάβουν αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από δυνητικά δικαιούχους κατοίκους των ανωτέρω περιοχών.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων, υποστηρίχθηκαν πενήντα δύο (52) νοικοκυριά των οποίων η κύρια κατοικία υπέστη ολοσχερή καταστροφή (κατοικία χαρακτηρισμένη ως «κόκκινη»), με κατάθεση ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό. Η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης περατώθηκε τέλος Μαρτίου και άμεσα ενημερωθήκαν οι τελικοί δικαιούχοι.

Daniel - Elias - ΕΕΣ - βοήθημα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Μουζακίου Στάθη Θεοφάνη, καθώς και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Μαγουλίτσας Κώστα Κορώνη,  Ριζοβουνίου Γιώργο Γκερμπεσιώτη, Κρανέας Βαγγέλη Καραμπέκο, Μαγούλας Κώστα Γκόλια,  Αγναντερού Αποστόλη Τζιβέλη και Παλαιοχωρίου Παναγιώτη Νίκου, για την αρωγή στο ανθρωπιστικό έργο του Οργανισμού και τη συμβολή τους στην υποστήριξη των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

Daniel - Elias - ΕΕΣ - βοήθημα

Ειδήσεις σήμερα:

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος

Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟλυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Η τελετή έναρξης και οι στιγμές που ξεχώρισαν (εικόνες)Σήμερα 08:43 | Ειδήσεις

Με νηοπομπή στον Σηκουάνα έγινε η παρουσίαση των αποστολών, με πρώτη την ελληνική. Τα μηνύματα Μακρόν και Μπαχ, οι λαμπαδηδρόμοι, ο βωμός - αερόστατο της Ολυμπιακής Φλόγας και οι στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στην μνήμη όλων.

Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της πρώτης ημέραςΧθες 21:43 | Ειδήσεις

Ποιες είναι οι ελληνικές συμμετοχές που θα δούμε την πρώτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Τροχαίο στην Ελαία: Διπλή οικογενειακή τραγωδία - Θρήνος για παιδιά και γονείς (εικόνες)Σήμερα 07:43 | Ειδήσεις

Σοκ σε όλη την Ελλάδα προκαλεί η πολύνεκρη τραγωδία, στο δυστύχημα με την εμπλοκή μιας νταλίκας και τριών ΙΧ αυτοκινήτων. Ένα μωρό 12 μηνών και ένα έφηβο κορίτσι συγκαταλέγονται στους νεκρούς.

Ακίνητα: ΑΑΔΕ και Κτηματολόγιο σφίγγουν τον κλοιό ελέγχουΣήμερα 08:02 | Ειδήσεις

Έρχεται το "μεγάλο μάτι" της εφορίας στα ακίνητα για 7 εκατομμύρια φορολογουμένους, με την σύνδεση Εφορίας και Κτηματολογίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ντούσκος προκρίθηκε στον προημιτελικό10:20Αττική Οδός - Κόμβος Μεταμόρφωσης: Κλειστή η έξοδος προς Λαμία10:06ΗΠΑ: Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά “σαρώνει” την βόρεια Καλιφόρνια09:53Formula 1 - Grand Prix Βελγίου: LIVE σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+09:39Εορτολόγιο - 27 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 09:26Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της πρώτης ημέρας09:12Γάζα - Ρώμη: Συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός08:59Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Η τελετή έναρξης και οι στιγμές που ξεχώρισαν (εικόνες)08:45Ακίνητα: ΑΑΔΕ και Κτηματολόγιο σφίγγουν τον κλοιό ελέγχου08:31ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι τελευταίες πληρωμές του Ιουλίου08:17Ολυμπιακοί Αγώνες - Αντετοκούνμπο: Η μεγαλύτερη τιμή!08:04Τροχαίο στην Ελαία: Διπλή οικογενειακή τραγωδία - Θρήνος για παιδιά και γονείς (εικόνες)07:50Συντάξεις Αυγούστου: Πότε πληρώνονται οι μισθωτοί07:36Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 νησιά το Σάββατο (χάρτης)07:23Καιρός: ζέστη, βοριάδες και νεφώσεις το Σάββατο07:09Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην πόλη του φωτός (εικόνες)00:00Γερμανοτουρκικός "πόλεμος" για το... ντονέρ23:48Καναδάς: Αποκλείστηκε προπονήτρια για κατασκοπεία αντιπάλων με drone23:37ΑΝΤ1+: Αυτό το καλοκαίρι φέρνει το Χόλιγουντ στην οθόνη σου23:24Τρίκαλα: Φωτιά σε χωματερή - Δύσκολο το βράδυ (εικόνες)23:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο