LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2024 09:47

Ντέμι Μουρ: Δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι οφείλει αιώνια ευγνωμοσύνη σε ένα μέλος της οικογένειάς της που έδωσε την δική του μάχη με τον καρκίνο.

Ντέμι Μουρ

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) οφείλει αιώνια ευγνωμοσύνη σε ένα μέλος της οικογένειάς της που έδωσε την δική του μάχη με τον καρκίνο και της έδειξε πώς να αντιμετωπίζει κατά μέτωπο τα προβλήματα υγείας.

Μιλώντας στο ET στο κόκκινο χαλί του 25ο γκαλά «An Unforgettable Evening» όπου η ίδια και η Γουόλις 'Αννενμπεργκ (Wallis Annenberg) τιμήθηκαν για το έργο τους στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, αναφέρθηκε στη θεία της που επηρέασε τη στάση της όσον αφορά στην ψυχική ανθεκτικότητα.

«Βρίσκομαι εδώ απόψε με τη θεία μου, η οποία κατάφερε να κερδίσει τη μάχη ενάντια στην ασθένεια, καθώς είναι απαλλαγμένη εδώ και 18 χρόνια. Κοιτάζω το απίστευτο θάρρος που είχε και επίσης τη στάση της, καθώς το αντιμετώπιζε η οποία ήταν μια στάση με πίστη και χωρίς φόβο» είπε η Μουρ. Παράλληλα εξήγησε ότι αυτή η σκέψη ήταν μεταδοτική και υπήρξε «φως» για εκείνη σε όλη της τη ζωή και την καριέρα της και ήταν ιδιαίτερα σημαντική μετά την απώλεια της μητέρας από όγκο στον εγκέφαλο το 1998.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια υπογράμμισε ότι πάντα ένιωθε την ανάγκη να προωθεί και να συνεργάζεται με φιλανθρωπικά ιδρύματα που επικεντρώνονται στον καρκίνο του μαστού και στην ανακάλυψη μιας θεραπείας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία – Δημογλίδου: Μην χάνουν την εμπιστοσύνη τους στην ΕΛΑΣ τα θύματα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι “ξεσήκωσε” γειτονιά (βίντεο)

Ύδρα: Επιβάτης πλοίου έπεσε στη θάλασσα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος του Πάσχα: Υποχώρησε το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούςΣήμερα 22:59 | Ειδήσεις

Τόσο στην Αθηνών-Λαμίας όσο και στην Αθηνών-Κορίνθου, η επιστροφή διεξάγεται πλέον με ομαλές ταχύτητες και χωρίς ουρές.

Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)Σήμερα 18:06 | Ειδήσεις

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και των κομμάτων για την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε μουσουλμανικό τέμενος.

Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη ΡάφαΣήμερα 19:34 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός διαχώρισε το ζήτημα της επέμβασης στη Ράφα από τις προσπάθειες διαπραγματεύσεων για κατάπαυση του πυρός.

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία ΖελένσκιΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας για την αποτροπή ρωσικού σχεδίου δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euroleague - Παναθηναϊκός: “Πείσμωσε” και επικράτησε της Μακάμπι (εικόνες)23:29Χαλκιδική: Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό σε παραλία23:14Έξοδος του Πάσχα: Υποχώρησε το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούς22:59Πέθανε ο Κώστας Ματσακάς22:44Τα φάρμακα της εξωσωματικής γονιμοποίησης δεν προκαλούν καρκίνο22:29Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για “υπουργούς δολοφόνους παιδιών”: Ο Μητσοτάκης καλύπτει το “τζάκι Καραμανλή”22:14Η Τζάνετ Τζάκσον κάνει περιοδεία στην Ευρώπη21:59Ραφήνα – Τροχαίο: Νεκρός άνδρας από “καραμπόλα” παρκαρίσματος21:44Κασιδιάρης: Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο επικεφαλής του “Εθνικού Κόμματος - Έλληνες”21:30Δούκας για Μονή της Χώρας: Τα μνημεία ενώνουν την ανθρωπότητα, δεν την χωρίζουν21:19Θεσσαλονίκη: Φωτιές σε δύο λεωφορεία την ίδια μέρα21:08Σύνταγμα: Ένταση στην πορεία για τη Γάζα (εικόνες)20:57Κασσελάκης στην Ηγουμενίτσα: Οι “πατριδοκάπηλοι” καλύπτουν υπουργούς δολοφόνους παιδιών20:43Χαλκιδική: Φωτιά έκανε “στάχτη” ξωκκλήσι - υπεραιωνόβιο μνημείο (εικόνες)20:29Κίνηση στους δρόμους: Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων (βίντεο)20:15Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη20:01Μουντιάλ 1986: Σε δημοπρασία η “Χρυσή Μπάλα” του Μαραντόνα19:47Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη Ράφα19:33Μητσοτάκης - Σακελλαροπούλου: Συνάντηση και ενημέρωση στο Προεδρικο Μέγαρο19:19Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)19:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο