LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 11 Απριλίου 2024 10:58

Όσκαρ 2025: Η ημερομηνία της τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων

Πότε θα διεξαχθεί η 97η απονομή των βραβείων Όσκαρ. Η ημερομηνία της τελετής των Χρυσών Σφαιρών.

βραβεία Όσκαρ

Το κόκκινο χαλί της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βραδιάς του Χόλιγουντ θα στρωθεί μία εβδομάδα νωρίτερα το 2025.

Πιο συγκεκριμένα η 97η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών των ΗΠΑ.

Σημειώνεται ότι η φετινή τελετή η οποία είχε ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον λόγω των Γιώργου Λάνθιμου και Αλεξάντερ Πέιν έγινε στις 10 Μαρτίου.

Την παρακολούθησαν περίπου 19,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, αριθμός αυξημένος κατά 4% περίπου σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά ενώ είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά, που παρουσιάζει αύξηση τηλεθέασης.

Σύμφωνα με το Variety, η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theatre του Λος 'Αντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά για μία ακόμη φορά από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Η προθεσμία υποβολής για τις γενικές κατηγορίες συμμετοχής λήγει την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου. Η προκαταρκτική ψηφοφορία για τις βραχείες λίστες σε δέκα κατηγορίες θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 13 Δεκεμβρίου, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 17 Δεκεμβρίου. Η ψηφοφορία για τις υποψηφιότητες έχει οριστεί για τις 8 με 12 Ιανουαρίου 2025 με την επίσημη ανακοίνωση να λαμβάνει χώρα στις 17 Ιανουαρίου.

Η λαμπερή τελετή των Χρυσών Σφαιρών 2025 που θεωρείται προάγγελος των Όσκαρ μετά την υπογραφή πενταετούς συμφωνίας με το CBS, θα διεξαχθεί στις 5 Ιανουαρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπολη: Θρίλερ με τη μάνα και τον γιο που βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς

Βόλος: Μητέρα κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1 για Τέμπη: Όλα τα ηχητικά είναι στη Δικαιοσύνη, χωρίς κυβερνητική παρέμβαση

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα09:10Μεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτων08:57“FindDoctors” - Αιματολογικές εξετάσεις: H πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού08:43Μάτι: Από την αρχή08:30Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο