LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 11 Απριλίου 2024 07:06

“The 2Night Show” - Δήμητρα Κόλλα: Ετοιμαζόμουν για τα βασιλικά μπαλέτα, έπαθα όμως ατυχήματα και έπεσα σε κατάθλιψη

Τι εξομολογήθηκε η ηθοποιός της σειράς του ΑΝΤ1, “Η Μάγισσα”, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

THE 2NIGHT SHOW - ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΛΛΑ

Την Δήμητρα Κολλά υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 και την επιτυχημένη παράσταση «Elisadeth». Μέσα σε όλα, δε, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην μεγάλη της αγάπη, τον χορό η οποία και διακόπηκε πολύ απότομα προκαλώντας της βαθιά θλίψη σε νεαρή ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Κολλά εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή πως «ήμουν χορεύτρια στο κλασικό μπαλέτο μέχρι τα 17 – 18 μου. Έπαθα ατυχήματα μετά και έπεσα σε μια μικρή κατάθλιψη. Ετοιμαζόμουν για τα βασιλικά μπαλέτα της Βουδαπέστης αλλά έπαθα κάποια ατυχήματα, διαστρέμματα και μετά μου βγήκε δυο φορές το δεξί μου γόνατο. Μου είπε ο γιατρός ότι «δεν πρόκειται να συνεχίσεις επαγγελματικά στον χορό, ξέχασε το». Είχα εστιάσει όμως πολύ στο κλασικό μπαλέτο και δεν ήταν καμία άλλη κατηγορία χορού στο μυαλό μου».

«Οπότε καταρρέει ο κόσμος μου στα 17 μου ουσιαστικά. Μου συμβαίνει και κάτι προσωπικό το οποίο είναι από αυτές τις πρώτες απογοητεύσεις σε προσωπικό επίπεδο και δεν είχα από που να κρατηθώ, οπότε με έριξε που ήρθαν όλα μαζί. Μετά από κάποια χρόνια, αφού πέρασαν 2 – 3 χρόνια που ήμουν πολύ εγκλωβισμένη στο μέσα μου, μου έλειπε πάρα πολύ η σκηνή και η επαφή που είχα με τον κόσμο».

«Γύρω στα 20, λοιπόν, εκεί που ήταν να επιλέξω αν θα γίνω τραγουδίστρια ή όχι, αποφάσισα να πάω να δοκιμαστώ ως ηθοποιός. Δυσλεκτικό παιδί, εσωστρεφές παιδί, γι’ αυτό είχα και την τάση προς τον χορό γιατί εξέφραζα έτσι τα συναισθήματα μου. Είπα ότι θα πάω και αν μου είχε πει τότε η πρώτη μου δασκάλα ότι δεν μπορώ, γιατί φοβόμουν, νομίζω ότι δεν θα είχα γίνει ποτέ ηθοποιός» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Δήμητρα Κολλά στο talk show του ΑΝΤ1.

Ειδήσεις σήμερα:

Missing alert για την εξαφάνιση 48χρονης

Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη

Champions League: Υπερθέαμα και ανατροπές προς τα ημιτελικά

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός - Παρασκευή: Νεφώσεις, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίαςΧθες 16:23 | Ειδήσεις

Που ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Πόσο ψηλότερα θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Η πρόθεση ψήφου, η αξιολόγηση της Κυβέρνησης και που πάνε οι ψήφοι των ΣπαρτιατώνΧθες 17:21 | Ειδήσεις

Πως αξιολογούν οι πολίτες την Κυβέρνηση, οι δημοφιλίες των πολιτικών αρχηγών και το προφίλ της αδιευκρίνιστης ψήφου.

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος που μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγο τουΣήμερα 06:56 | Ειδήσεις

Που και πως συνελήφθη ο άνδρας, πολλές ώρες μετά την στυγερή δολοφονία στον δρόμο. Τρεις καταγγελίες σε βάρος του είχε κάνει το θύμα.

Παναθηναϊκός - Τερίμ: διαζύγιο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚΣήμερα 06:39 | Ειδήσεις

Παρελθόν για το "τριφύλλι" αποτελεί από αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Φατίχ Τερίμ . Ποιός θα κάτσει στον πάγκο των "πράσινων" στο "ντέρμπι αιωνίων" και στον τελικό του Κυπέλλου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούς07:45F1 - Grand Prix στην Ίμολα: Αποκλειστικά στο ANT1+ και στον ΑΝΤ107:31Εορτολόγιο - 17 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα07:17Κλιματική αλλαγή: Η Φλόριντα σβήνει κάθε αναφορά από τα επίσημα έγγραφα!07:04Γυναικοκτονία - Μενίδι: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος που μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγο του06:50Παναθηναϊκός - Τερίμ: διαζύγιο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ06:37Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 174 σημεία06:23Καιρός - Παρασκευή: Νεφώσεις, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας06:09Βέλγιο: Καταγγελία σε ιερόδουλες που αρνούνται συχνά το σεξ με συγκεκριμένο πελάτη προβλέπει ο νέος νόμος 23:59Ρώμη – Τσιτσιπάς: Ήττα με ανατροπή από τον Τζάρι23:47“Pink Panthers”: Φωτογραφίες των δραστών που διέπρατταν διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία23:34Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονης23:21Forbes - Αντετοκούνμπο: Στην πρώτη πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών23:08Χαμάς κατά Μαχμούντ Αμπάς: Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τα σχόλια του22:54Ευρωπαϊκή Ένωση - Μολδαβία: Δημοψήφισμα στις 20 Οκτωβρίου για την ένταξη της22:41Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Εύκολη νίκη για το “τριφύλλι”22:27Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία εμπορίου με την Τουρκία και επιβάλει δασμούς22:14Λονδίνο - Μπάκιγχαμ: Έκθεση με πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας22:00Χατζηδάκης: “Ναι ”σε Ταμείο Ανάκαμψης ΙΙ για να στηριχθούν οι πράσινες πολιτικές21:47Ο πάπας Φραγκίσκος σχεδιάζει να επισκεφθεί την Τουρκία το 202521:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο