LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 10 Απριλίου 2024 23:35 | Ανανέωση: 10 Απριλίου 2024 23:44

Ηλιούπολη: Μάνα και γιος βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μητέρα και γιος ήταν νεκροί εδώ και μέρες.

καραμπίνα

Νεκροί από πυροβολισμό εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης μία μητέρα με τον γιο της σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη.

Μάλιστα, μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκε και μία καραμπίνα. 

Στο σημείο βρέθηκε καραμπίνα, αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη του τμήματος ανθρωποκτονιών. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, μητέρα και ο γιος της βρέθηκαν με σφαίρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μητέρα και γιος ήταν νεκροί εδώ και μέρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη - Καρυστιανού: Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Ενδοσχολική βία - Αίγιο: Έστησαν καρτέρι έξω από σχολείο και ξυλοκόπησαν μαθητή

Απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία: Δημιουργία εντυπώσεων για ένα περιβαλλοντικό ζήτημα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ καιρός την Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρΧθες 18:22 | Ειδήσεις

Που και πότε αναμένονται σποραδικές καταιγίδες. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Τι καιρό θα κάνει το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)Σήμερα 07:55 | Ειδήσεις

Συγκλονίζουν οι εικόνες με το φορτηγό να τραυματίζει δεκάδες μαθητές, πολλοί εκ των οποίων νοσηλεύονται στην Εντατική. Που οφείλεται το ατύχημα, σύμφωνα με τις Αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“FindDoctors” - Αιματολογικές εξετάσεις: H πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού08:43Μάτι: Από την αρχή08:30Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:16Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)08:03Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα07:49Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγός07:36Τελικός Europa League: Η “σίγουρη” Λεβερκούζεν και η μάχη Μαρσέιγ - Αταλάντα07:22Ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ07:09Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα23:34Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)22:54Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο