LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 10 Απριλίου 2024 19:00

Παναθηναϊκός – ΔΕΑΒ: Κλείνει η Θύρα 13 λόγω επεισοδίων

Δείτε την ποινή που επέβαλλε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, για επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Παναθηναικός - Θυρα 13

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός την απαγόρευση χρήσης από θεατές της θύρας 13 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» για μία αγωνιστική, σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση.

Η απόφαση ελήφθη επειδή κατά τον αγώνα για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των «Πράσινων» και της ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (3 Απριλίου 2024) και περί ώρα 20:10, ομάδα περίπου 100 οπαδών της γηπεδούχου ομάδας διέσπασαν με τη βία τον αστυνομικό φραγμό στη συμβολή των οδών Κόνιαρη-Αρματολών και Κλεφτών κι επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο και ειδικότερα δε στη θύρα 13.

Τελικά κατόρθωσαν να εισέλθουν σε αυτή περίπου 20 άτομα, με τη χρήση βίας και χωρίς έλεγχο εισιτηρίων όπως προέκυψε από το υλικό του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας (κάμερες) του γηπέδου, οι οποίες λειτουργούσαν κανονικά, καθώς και από την υποβλητική αναφορά της αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπαράν Μπουρχάν: Η διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ και η άρση ασυλίας

Θάνατος παιδιού: ένοχος αλλά… χωρίς ποινή ο παππούς του!

Ευρωεκλογές: Τα κόμματα που δήλωσαν συμμετοχή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΧαλκίδα - Εκβιασμοί επιχειρηματιών: Η δράση των εφοριακών και οι διώξειςΣήμερα 18:50 | Ειδήσεις

Τι κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι εφοριακοί από την Χαλκίδα, που εκβίαζαν επιχειρηματίες και αποκόμιζαν τεράστια χρηματικά ποσά.

Βρετανία: Εκλογές στις 4 Ιουλίου προκήρυξε ο Σούνακ (βίντεο)Σήμερα 19:27 | Ειδήσεις

Πρέπει να μάθουμε επιτέλους ποιος κυβερνά την χώρα, είπε ο Βρετανός Πρωθυπουργός, κατά την ανακοίνωση της προκήρυξης των πρόωρων εκλογών στην χώρα.

Μητσοτάκης στο “Power Summit 2024 - Lights On”: Οι επενδύσεις, ο λιγνίτης και η ενεργειακή μετάβαση (εικόνες)Σήμερα 14:29 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο “Power Summit 2024 - Lights On” για την ενεργειακή μετάβαση της χώρας μας αλλά και τις ευρωεκλογές.

antenna.gr: Εδώ, τίποτα δεν ανεβαίνει στην τύχηΣήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Ελάχιστα κλικ, ατελείωτη εμπειρία! Το ψηφιακό περιεχόμενο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ είναι πλέον διαθέσιμο σε μόνο έναν προορισμό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χαλκίδα - Εκβιασμοί επιχειρηματιών: Η δράση των εφοριακών και οι διώξεις19:41Βρετανία: Εκλογές στις 4 Ιουλίου προκήρυξε ο Σούνακ (βίντεο)19:27Λαμία - ΟΠΕΚΑ: Τέλος τα σχολικά γεύματα από την εταιρεία μετά τις καταγγελίες για δηλητηρίαση μαθητών 19:14Γλυπτά του Παρθενώνα - Φρέιζερ: Η Ελλάδα πρέπει να αναγνωρίσει ότι μας ανήκουν πριν τα δανείσουμε19:01Guardian: Ο Σούνακ θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές 18:47Δέκα συχνές ερωτήσεις για την κατάψυξη ωαρίων18:33Αϊόβα: Φονικός ανεμοστρόβιλος “σάρωσε” ολόκληρη πόλη (εικόνες)18:20Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου: RUN – BIKE - CARE 2024 στο Ζάππειο18:07Ταξιδιωτικό ισοζύγιο: “Άλμα” τουριστικών εισπράξεων τον Μάρτιο 17:55FourFourTwo: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κορυφαίος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών17:42antenna.gr: Εδώ, τίποτα δεν ανεβαίνει στην τύχη17:28ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία17:15Πέθανε ο Γιώργος Λαμπράκης17:03Δανία: Φωτιά στα γραφεία φαρμακευτικού κολοσσού (εικόνες)16:50Ερμού: Άνδρας επιτέθηκε σε 20χρονη στην μέση του δρόμου (βίντεο)16:36Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Ρωσία ότι έθεσε διαστημικό όπλο στην τροχιά δορυφόρου τους16:23Ακρίβεια: Πρόστιμο σε πολυεθνική για αθέμιτες πρακτικές16:09Πάτρα: Καταγγέλθηκε για ενδοοικογενειακή βία... και συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία15:55Καλοκαίρι 2024: Ένα από τα πιο θερμά των τελευταίων ετών15:41Λαμία: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο - Κάηκε ολοσχερώς (εικόνες)15:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο