LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 10 Απριλίου 2024 12:01

Ζαγοράκης προς επικριτές του: Στην Ευρωβουλή είμαι “Εθνική Ελλάδος” (βίντεο)

Τι ανέφερε στο "Πρωινό" για όσα του καταλογίζει η ΝΔ, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την πολιτική στο Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο.

Θοδωρής Ζαγοράκης

Στην κριτική την οποία δέχεται από τη στιγμή που έλαβε και δημοσίευσε, την απόφαση να συμμετάσχει στις επικείμενες ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ, μίλησε την Τετάρτη 10.04 ο ευρωβουλευτής και βετεράνος πρωταθλητής ποδοσφαιριστής Θοδωρής Ζαγοράκης, στο Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό».

Ο κ. Ζαγοράκης σχολιάζοντας την πρόσφατη αναφορά του Νικήτα Κακλαμάνη στο πρόσωπό του σε τηλεοπτική εκπομπή με τη φράση «Δεν πειράζει, ευτυχώς τον ξεφορτωθήκαμε», είπε: «Αυτή είναι η άποψη του κ. Κακλαμάνη. Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση με κάποιον που δεν γνωρίζει τι έχει προηγηθεί. Γι’ αυτό κι εκείνος θα πρέπει να μάθει πρώτα τις λεπτομέρειες πριν κάνει αυτή την αναφορά».

Αναφερόμενος πάντως, στην κριτική την οποία δέχεται από τη ΝΔ για την απόφασή του, επισήμανε: «Αθλητισμός και πολιτική έχουν χαρές και λύπες. Δε στέκομαι στις λύπες αλλά στις χαρές και σε όλα όσα μένουν από τη δράση μου. Δεν ανέχομαι όμως, να ασκούν κριτική στην ηθική μου. Δεν έχω δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα, ούτε στην Ευρωβουλή ούτε στον αθλητισμό. Στο κάτω-κάτω έχουν τόσες μεταγραφές σε πολλά κόμματα, ο Ζαγοράκης είναι το πρόβλημα;».

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Ζαγοράκης απάντησε ότι με την επιλογή του δεν αισθάνεται να προδίδει τους πολίτες, κι αυτό εξαιτίας της ιδιαιτερότητας των Ευρωεκλογών και της διαφοράς τους από την εγχώρια πολιτική διαπάλη. «Εδώ “φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος” και υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της πατρίδας μου και μόνο. Από την πρώτη στιγμή που υπηρέτησα ως Ευρωβουλευτής, αυτό έκανα. Είμαι πάντα με την Ελλάδα, και στην παρούσα φάση, συμπορεύομαι με το ΠΑΣΟΚ και με το Νίκο Ανδρουλάκη».

Ειδήσεις σήμερα:

Γιάννενα: Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από σφοδρή σύγκρουση (εικόνες)

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Δεν θα δεχτούμε ντε φάκτο καταστάσεις στο Αιγαίο

Γυναικοκτονία Αγίων Αναργύρων – Συγγενής θύματος: Της απαγόρευε να βγαίνει από το σπίτι μόνη (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κρήτη: 60χρονος δέχτηκε πυρά ενώ κοιμόταν09:36Μητσοτάκης: Η λύση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος09:22ΠΑΟΚ: Τα γκολ επί ημερών Λουτσέσκου09:07Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη08:53ΑΑΔΕ: Από 24 Νοεμβρίου το νέο Τελωνείο Δυτικής Αττικής08:37Παγώνη: Η γρίπη που κυκλοφορεί έχει υψηλή μεταδοτικότητα και βαριά νόσηση08:22Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει το Σάββατο στο "Καμπ Νου"08:07Ο Τραμπ ευχαρίστησε και την Ελλάδα για την έγκριση του Συμβουλίου Ειρήνης07:51Μίκυ Μάους: Η ιστορία πίσω από το διασημότερο ποντίκι του κόσμου 07:37ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι 21 Νοεμβρίου07:24Le Monde: Απροσδόκητο όφελος για την Γαλλία, η πρόωρη αποπληρωμή δανείου από την Ελλάδα07:10Hellenic Train: 24ωρη πανελλαδική απεργία σήμερα06:56Ισραήλ: Εκατόμβη νεκρών Παλαιστινίων κρατουμένων κατά τη διάρκεια του πολέμου της Γάζας06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Νοεμβρίου06:27Missing alert για την εξαφάνιση 53χρονης23:59Βορίζια: Το "ντοκουμέντο" που προσκόμισε ο 23χρονος για να αντικρούσει τις κατηγορίες (εικόνα)23:43Σεισμός στη Σκύρο, αισθητός στην Αθήνα23:28Missing alert: Εντοπίστηκε η 31χρονη που αγνοούνταν23:14Θεσσαλονίκη: Προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση σε δύο 13χρονες στον Εύοσμο22:59Η Χαμάς απορρίπτει "διεθνή κηδεμονία" στη Γάζα, όπως προτείνει το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ22:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο