LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 10 Απριλίου 2024 09:06

Σίφνος: Ασθενής πλήρωσε ελικόπτερο για τη διακομιδή της στην Αθήνα

Η περιπέτεια μίας γυναίκας για τη διακομιδή της από το νησί των Κυκλάδων σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Αεροδιακομιδή Ασθενούς

Μια γυναίκα, κάτοικος της Σίφνου υπέστη κάταγμα ισχίου και φαίνεται να πέρασε έναν «Γολγοθά» μέχρι να πάρει την απόφαση να διακομιστεί μόνη της στην Αθήνα.

Η ασθενής πήγε αρχικά στο περιφερειακό ιατρείο, όπου ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό την εξέτασαν και διαπίστωσαν πως χρήζει χειρουργείου.

Οι επιλογές της ήταν είτε να το κάνει στη Σύρο είτε στην Αθήνα. Στην πρώτη περίπτωση θα μεταφερόταν με πλωτό του νοσοκομείου στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, ενώ στη δεύτερη θα έπρεπε να περιμένει το πλοίο της επομένης για Πειραιά.

Λόγω του ότι όμως, είναι συχνό να μην δέχονται περιστατικά στο νοσοκομείο Σύρου και από εκεί να μεταφέρονται στην Αθήνα, η γυναίκα απέκλεισε το ενδεχόμενο και αποφάσισε να καλέσει ιδιωτικό ελικόπτερο ώστε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

 Πηγή: kaipoutheos.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή

Νέος Κόσμος: Τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Πάσχα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα – Κολούμπια: Οι διαμαρτυρίες…ακυρώνουν τη μεγάλη τελετή αποφοίτησης21:10Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες) 20:57Μάλγαρα: Διακομιδή βρέφους εν μέσω επιστροφής των εκδρομέων (βίντεο)20:43ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52Ανάσταση - κροτίδες: Οι συλλήψεις της ΕΛΑΣ και η “τεράστια” λεία “εκρηκτικών”19:39ΠΑΣΟΚ: Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης - Ποιοι οι επόμενοι προορισμοί ενόψει Ευρωεκλογών (εικόνες)19:25Άγιος Γεώργιος: Στους Γόννους της Λάρισας έγινε πάνω σε άλογα η περιφορά (εικόνες) 19:12Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς18:58Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδια18:43Αλβανία - Έντι Ράμα: Οι αναρτήσεις του για την επίσκεψη στην Ελλάδα18:30Τροχαίο στην Τουρκία: Πολύνεκρη σύγκρουση λεωφορείου με μπετονιέρα (εικόνες)18:16Άγιος Γεώργιος στην Ασή Γωνιά: Ευλόγησαν και φέτος τα κοπάδια (εικόνες)18:03Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)17:49Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι17:36Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την Ευρώπη 17:22Παξοί - Κασσελάκης: Να χτίσουμε ομάδα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο17:09Λουτράκι: Φωτιά σε δασική έκταση (εικόνες)16:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο