LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 09 Απριλίου 2024 14:28

“The 2Night Show”: “Άρωμα γυναίκας” το βράδυ της Τρίτης (εικόνες)

Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "The 2Night Show" της Τρίτης.

Αρναουτογλου - “The2NightShow”

Απόψε, Τρίτη 9 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» την Αμάντα Μανωλάκου, από το «My Style Rocks». Η Αμάντα εξηγεί πώς από τα Ναυτιλιακά κατέληξε να είναι Influencer. Μιλάει για την πρώτη φορά που πήγε στο «My Style Rocks» και εξηγεί τους λόγους που έφυγε στον έναν μήνα. Πώς αντιλήφθηκε ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και πόσο άλλαξε η ζωή της από τότε; Γιατί σοκαρίστηκε από τον τρόπο που της το ανακοίνωσαν οι γιατροί και ποιες ήταν οι φοβίες της; Τέλος, μιλάει για το φετινό «My Style Rocks», που κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα, και δηλώνει πως της άφησε την πιο γλυκιά γεύση, αφού πίσω από τις κάμερες ήταν όλοι αγαπημένοι.

Αμάντα Μανωλάκου - The 2Night Show

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», καλεσμένη του Γρηγόρη είναι και η Αντωνία Καούρη, η τραγουδίστρια που θα ανοίξει τις συναυλίες των «Coldplay» στην Ελλάδα. Με τι κριτήριο την επέλεξαν οι Coldplay και πώς σκέφτεται να εμφανιστεί μπροστά στο κοινό; Η Αντωνία θυμάται τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι με το γυναικείο συγκρότημα «Croque Madame», που ήταν για μία σεζόν η μπάντα του «The 2Night Show». Στη συνέχεια, μιλάει για τη συμμετοχή της στο «The Voice» και εξηγεί πως δεν μπορείς να είσαι καλλιτέχνης και να μην δέχεσαι την απόρριψη. Πώς ήταν η συνεργασία της με τους INCO και τον Ηλία Μπόγδανο; Γιατί αποσύρθηκε από τον διαγωνισμό της Eurovision πέρυσι; Τέλος, μιλάει για τη διασκευή του τραγουδιού «Ας χαθείς» του Χρήστου Θηβαίου και το ερμηνεύει, με τα πλήκτρα της, live στο στούντιο της εκπομπής.

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 24:00 και κάθε Τετάρτη στις 23:45.

Δείτε το trailer:


#The2NightShow

Συντελεστές:

  • Head of Production: Αντώνης Μάτσος
  • Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
  • Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
  • Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη
  • Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης
Αντωνία Καούρη - The 2Night Show
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Το “Ψηφιακό Σχολείο” είναι μια επανάσταση στον τρόπο μάθησης (εικόνες)Σήμερα 14:15 | Ειδήσεις

Ποιες λειτουργίες θα επιτελεί η νέα πλατφόρμα. Τι δήλωσαν ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Παιδείας, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Γυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονοςΣήμερα 13:35 | Ειδήσεις

Πότε θα ξαναπεράσει τις πύλες τις Εισαγγελίας ο 50χρονος, για να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Παρβοϊός - Ωνάσειο: Ένα παιδί με μυοκαρδίτιδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείοΣήμερα 13:57 | Ειδήσεις

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται στο Ωνάσειο από τις 26 Απριλίου. 

Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Τραγωδία στον Έβρο με τον θάνατο ενός μωρού λίγων μηνών. Τι υποστηρίζει η μητέρα του για τις συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί έχασε την ζωή του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Υπέρ-επεξεργασμένα τρόφιμα, καρκίνος των ωοθηκών και διατάσεις15:07Λυγγερίδης: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας από τους γονείς του 14:53Μητσοτάκης: Το “Ψηφιακό Σχολείο” είναι μια επανάσταση στον τρόπο μάθησης (εικόνες)14:40“Αρένα” - Ακρίτες Ελλάδας και Τουρκίας: οι διαφορές και η κοινή μοίρα14:26Παρβοϊός - Ωνάσειο: Ένα παιδί με μυοκαρδίτιδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 14:12Αλλάζουν τα φανάρια στους δρόμους; Πρόταση για φανάρι με λευκό χρώμα13:58Γυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος13:47Τουρκία - Τροχαίο: Θρήνος για την Ελληνίδα που έχασε την ζωή της (εικόνες)13:34“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Ο Στέφανος δεν πιστεύει τα ψέματα του Φάνη (βίντεο)13:20Τουρκία - ΥΠΕΞ: Διορίστηκαν τρεις νέοι Υφυπουργοί13:07Ορμπάν: Ο Φίτσο βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου12:53Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις για την “μελαγχολική” μας Παρασκευή (βίντεο)12:40Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε το διαζύγιο με Τερίμ12:26Στην Ελλάδα η Μις Υφήλιος 202312:15ΗΠΑ - Χιούστον: Κακοκαιρία σάρωσε σπίτια και μαγαζιά (εικόνες)11:59Λαμία: Δηλητηρίαση σε μαθητές από σχολικά γεύματα11:46Χατζηδάκης σε λογιστές: Δεν παίζουμε με τις φορολογικές δηλώσεις 11:33Σουηδία: Πυροβολισμοί μπροστά στην Ισραηλινή Πρεσβεία (εικόνες)11:20Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης: “Καμπανάκι” για εκατομμύρια πρόωρους θανάτους11:07Γαλλία: Νεκρός ένοπλος που ετοιμαζόταν να πυρπολήσει συναγωγή (εικόνες)10:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο