LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Απριλίου 2024 18:13 | Ανανέωση: 08 Απριλίου 2024 18:34

Τέμπη - Καρυστιανού: Υποκλίνομαι στους μαθητές που τραγούδησαν για την τραγωδία

Η αιχμηρή ανάρτηση της μητέρας θύματος για την απόφαση της λυκειάρχη να τιμωρήσει τα παιδιά που πήραν αυτή την πρωτοβουλία.

Μαρία Καρυστιανού - Ευρωκοινοβούλιο

Η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα ενός εκ των θυμάτων και πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων, του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, με ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook επικρίνει την απόφαση διευθύντριας λυκείου της Αθήνας να αποβάλει μαθητές επειδή τραγούδησαν για τα Τέμπη σε σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου. Η κ. Καρυστιανού γράφει χαρακτηριστικά πως «έτσι, δυστυχώς λειτουργεί μια διεφθαρμένη κοινωνία» και παράλληλα στηρίζει τους μαθητές, ζητώντας τους να «μην σιωπήσουν ποτέ».

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Με ένα τραγούδι και ένα μήνυμα

μαθητές Λυκείου Αθηνών, ήθελαν να εκφράσουν την λύπη και την απογοήτευση τους για τους αδικοχαμένους επιβάτες που βρήκαν τραγικό θάνατο , στο έγκλημα των Τεμπών.

Αυτή η πρωτοβουλία όμως εξόργισε τη Λυκειάρχη.

Φώναζε και έσκισε το μήνυμα, απειλώντας τους νεαρούς μαθητές για την ιδέα , για την πρόθεση , για την κίνηση να ομολογήσουν της ψυχής τους την ανάγκη…

Τιμώρησε μάλιστα κάποιους με αποβολή…

Έτσι δυστυχώς λειτουργεί μια διεφθαρμένη κοινωνία…

Όταν λείπουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν οι απειλές.

Όταν φοβάται κανείς την αλήθεια, και μόνο τότε , σκίζει τα γραπτά που την φανερώνουν.

Τρέμει την αποκάλυψη της μικροψυχίας του ο απάνθρωπος και τιμωρεί τους θαρραλέους.

Μόνο περήφανοι μπορούμε να είμαστε για εσάς παιδιά!

Μην σιωπήσετε ποτέ! Η ελευθερία του λόγου είναι δικαίωμα σας. Η άποψη σας, δύναμη.

Η αλήθεια πάντα στο φως.

Μην επιτρέπετε να πνίγουν την αλήθεια σας.

Θα ήμουν πολύ περήφανη μητέρα σας.

Υποκλίνομαι στην δύναμη της ψυχής σας»...

Ειδήσεις σημέρα: 

Θεσσαλονίκη – ενδοοικογενειακή βία: Δάγκωσε και λήστεψε τη σύντροφο του

Δίκη Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης για Μαλένα και Ίριδα: Τώρα είμαι σίγουρος για τις δολοφονίες τους

Τροχαίο - Κρήτη: Διασωληνώθηκε 18χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με ΙΧ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά του11:09Ρέθυμνο: Ήταν έτοιμοι να πουλήσουν όπλα, σφαίρες, ναρκωτικά και…. χιλιάδες κροτίδες (εικόνες)10:56Ιωάννινα: Ανήλικος στο νοσοκομείο μετά από καβγά10:42Τροχαίο στον ΒΟΑΚ με νεκρή συνεπιβάτη μοτοσικλέτας (εικόνες)10:28Χατζηδάκης - Διασύνδεση ταμειακών με POS: Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων συνδέθηκε 10:15Ο νέος Δικαστικός Χάρτης ψηφίστηκε από τη Βουλή10:01Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση09:47Champions League: Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα πρόκρισης από την Παρί Σεν Ζερμέν09:34Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο 09:20Κοζάνη: Αγώνας δρόμου για αντίδοτο σε παιδί που κατανάλωσε φυτοφάρμακο09:07Διασύνδεση ταμειακών με POS: Οι επιχειρήσεις που παίρνουν επιπλέον παράταση08:54Πολ Όστερ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Αμερικανός συγγραφέας08:40Greek Mafia: Φωτογραφίες και στοιχεία των εκτελεστών του Σκαφτούρου08:27Εορτολόγιο - Μεγάλη Πέμπτη: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Μαΐου08:27Τραγωδία στην Κρήτη: Γυναίκα έπεσε νεκρή μπροστά στον 7χρονο γιο της08:26Ο καιρός του Πάσχα08:13Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Πέμπτη σε 156 σημεία08:00Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη: “Πλημμύρισε” με διαδηλωτές η Ταξίμ, παρά την απαγόρευση (εικόνες)07:46ΚΥΣΕΑ: Η συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης υπό τον Μητσοτάκη07:32Πρωτομαγιά: Η πορεία στην Αθήνα και το μήνυμα για τη Γάζα (εικόνες)07:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο