LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 06 Απριλίου 2024 20:02 | Ανανέωση: 06 Απριλίου 2024 21:45

Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά: Νίκη παραμονής για τους φιλοξενούμενους

Κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης η Κηφισιά και "προσπέρασε" τον Παναιτωλικό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ

Με δύο γκολ του αρχισκόρερ της Όγκνιεν Οζέγκοβιτς η Κηφισιά έκανε την ανατροπή κι έφυγε με πολύ μεγάλη νίκη (2-1) από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, βάζοντας «φωτιά» στην ουρά των πλέι άουτ, που απόψε συμπλήρωσαν τρεις αγωνιστικές.

Πλέον, η ομάδα των βορείων προαστίων προσπέρασε τον Παναιτωλικό που «αυτοκτόνησε» χάνοντας στο Αγρίνιο από τον Βόλο (0-1), ενώ οι Αρκάδεες κάνουν ως τώρα θλιβερά πλέι άουτ μετρώντας τρεις ήττες σε τρία παιχνίδια, τις δύο στο γήπεδό τους.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, που είδαν τον αρχισκόρερ τους, Μιριτέλο, να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με ένα καταπληκτικό προσωπικό γκολ, όταν έφυγε στην αντεπίθεση και παρότι μόνος με τρεις αμυντικούς της Κηφισιάς τελείωσε την φάση με ένα καταπληκτικό σουτ.

Ο Αργεντινός επιθετικός πανηγύρισε την επιτυχία του με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του αφιερώνοντας το τέρμα στον γυμναστή της ομάδας, Παύλο Γκότση, που έχασε τον πατέρα του.

Στο 12΄ ο Μουνάφο τραυματίστηκε και αποχώρησε, στην πρώτη συμμετοχή του ύστερα από δύο μήνες επίσης λόγω τραυματισμού!

Ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει στο 35΄, με τους Καλτσά και Λύρατζη να παίζουν υποδειγματικά το 1-2, ο μπακ των Αρκάδων να γυρίζει την μπάλα και ο Τσάπαν να προλαμβάνει τον Μιριτέλο πριν την εκτέλεση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ

Η αθηναϊκή ομάδα «εμφανίστηκε» στο παιχνίδι μόλις στο 55ο λεπτό, με τον Τσιφτσή να κάνει μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Σολόα αλλά να μην μπορεί να αντιδράσει στο κοντινό, άψογο πλασέ του Οζέγκοβιτς στο 66΄.

Το 1-1 έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι, με την Κηφισιά να βγαίνει μπροστά και στο 68΄ να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καστάνιο επί του Μπιφουμά, σε μια απόφαση του Σιδηρόπουλου που θα συζητηθεί, καθώς ο αμυντικός μάρκαρε «ώμο με ώμο».

Ο VAR Μανούχος σιώπησε και ξανά ο Οζέγκοβιτς εκτέλεσε εύστοχα στο 70΄ δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 73΄ ο Τσάπαν υπέπεσε σε πέναλτι επί του Καλτσά αλλά μετά από εξέταση της φάσης ο επιθετικός του Αστέρα ήταν οφσάιντ και η αρχική απόφαση ανακλήθηκε.

Ο Αστέρας βγήκε μαζικά μπροστά μετά την ανατροπή αλλά δεν δημιούργησε την μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, ενώ η Κηφισιά τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Πρίτσα (2η κίτρινη) στο 90΄+2.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Σιδηρόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90΄+2 Πρίτσας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ατιένθα, Καλτσάς, Παλάσιος, Αλάγκμπε - Πρίτσας, Οζέγκοβιτς, Αναγνωστόπουλος

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Μουνάφο (13΄ Αλάγκμπε), Γιαμπλόνσκι (83΄ Μάντζης), Κρέσπι (72΄ Παλάσιος), Καλτσάς (83΄ Ζουγλής), Μπαρτόλο, Μιριτέλο.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τεϊσέιρα (29΄ Βαφέας), Τσάπαν (82΄ Σπίνος), Σναϊντερλάν, Παρράς (52΄ Μιλίσεβιτς), Σολόα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Κρισιούμα, Μπιφουμά (80΄ Μενέντες), Οζέγκοβιτς.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεσσήνη: Καλλιεργούσε κάνναβη σε καλαμιώνα (εικόνες)

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ προσήχθη σε διαδήλωση (βίντεο)

ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών από έως τις 12 Απριλίου


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο