LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 05 Απριλίου 2024 11:06

Μπιλ Κλίντον – “Citizen”: Το βιβλίο για τη ζωή του μετά τον Λευκό Οίκο

Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τις απόψεις του για μια σειρά από γεγονότα όπως η εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου και ο πόλεμος στο Ιράκ.

ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ

Ένα βιβλίο για τα χρόνια που πέρασαν όταν εγκατέλειψε τη θέση του στο Οβάλ Γραφείο ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον (Bill Clinton).

Το βιβλίο «Citizen: My Life After the White House» θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις προεδρικές εκστρατείες της συζύγου του, Χίλαρι Κλίντον (Hillary Clinton) και τις απόψεις του για μια σειρά από γεγονότα όπως η εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου και ο πόλεμος στο Ιράκ.

«Ήξερα καθώς έμπαινα σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μου ότι θα κρατούσα τον απολογισμό με τον τρόπο που έκανα πάντα: Είναι οι άνθρωποι καλύτερα όταν παραιτείσαι από ό,τι όταν ξεκίνησες; Έχουν τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον; Είμαστε ενωμένοι αντί διχασμένοι;», ανέφερε ο Μπιλ Κλίντον σε δήλωσή του.

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυφάδα: Αστυνομικοί…ανέβαλαν ραντεβού ανηλίκων για συμπλοκή

Φωτιά στο Λασίθι: Βελτιωμένη η εικόνα, αποκαρδιωτικός ο πρώτος απολογισμός (εικόνες)

ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών από έως τις 12 Απριλίου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΡαΐσι: Συνετρίβη το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου – Άγνωστη η τύχη του (εικόνες)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν και δύο ακόμη άτομα φέρεται να βρίσκονταν στο ελικόπτερο μαζί με τον Ραΐσι. Ομάδες διάσωσης πραγματοποιούν έρευνες

Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι ΕυρωεκλογέςΣήμερα 15:47 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός μίλησε σε συνέντευξή του για τη νέα κανονικότητα με την Τουρκία και διαμήνυσε σε Αλβανία και Σκόπια ότι ο ευρωπαϊκός τους δρόμος περνάει από την Ελλάδα 

Μαρούσι: Μαρτυρίες από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στον ΗΣΑΠΣήμερα 18:36 | Ειδήσεις

Άγνωστα άτομα φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες επιτέθηκαν σε τέσσερις ανήλικους τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο έναν 14χρονο στο πόδι.

Λ. Αλεξάνδρας: Ένταση με οπαδούς του Παναθηναϊκού και αστυνομικούς (βίντεο)Σήμερα 18:56 | Ειδήσεις

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης της ομάδας πριν από το μεγάλο ντέρμπι "αιωνίων" ενάντια στον Ολυμπιακό. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ραΐσι: Συνετρίβη το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου – Άγνωστη η τύχη του (εικόνες)20:10Περιστέρι: Επικράτησε του Κολοσσού και προκρίθηκε στους ημιτελικούς19:55Μαρούσι: Μαρτυρίες από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στον ΗΣΑΠ19:41Σαουδική Αραβία: Ανησυχία για την υγεία του βασιλιά 19:28Λ. Αλεξάνδρας: Ένταση με οπαδούς του Παναθηναϊκού και αστυνομικούς (βίντεο)19:14“Ψυχοκόρες”: Τα νέα επεισόδια είναι συγκλονιστικά (βίντεο)18:59Θεσσαλονίκη - ΠΑΟΚ: Συνελήφθη οπαδός του με σπαθί18:45Ρούλα Πισπιρίγκου: Πουλήθηκε το σπίτι της στην Πάτρα18:31Θεσσαλονίκη - ΠΑΟΚ: Οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα18:17Μαύρη Θάλασσα: Η Ουκρανία κατέστρεψε ρωσικό ναρκαλιευτικό 18:02ΟΟΣΑ: Αύξηση του παγκόσμιου ΑΕΠ θα επιφέρει η δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη17:48Καιρός: Αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές την Δευτέρα17:33Γιατί έρχεται αφρικανική σκόνη στην Ευρώπη;17:19Λαμία: Τύπωσε... κηδειόχαρτα για να βρει ποιος τον “κάρφωσε” (εικόνες)17:05Θεσσαλονίκη: Σε αστυνομικό κλοιό η Καμάρα ενόψει συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ (εικόνες)16:50Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 156 σημεία16:35Ιράν - Ραΐσι: Αναζητείται ελικόπτερο της συνοδείας του προέδρου16:21Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι Ευρωεκλογές16:09Κρήτη - Σύλληψη 5 ατόμων: Ρήμαζαν σπίτια και είχαν λεία χιλιάδων ευρώ 15:55Γάζα: Εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί - Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις15:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο