LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Απριλίου 2024 13:48

Σερβία: Νεκρό βρέθηκε δίχρονο κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί πριν 10 ημέρες

Πως έχασε την ζωή του της η μικρή Ντάνκα, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 26 Μαρτίου ενώ έπαιζε μπροστά από το σπίτι της. 

Σερβία - Δίχρονο κοριτσάκι

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της δίχρονης Ντάνκα Ίλιτς που συγκλόνισε την Σερβία. Η μικρή Ντάνκα είχε εξαφανιστεί στις 26 Μαρτίου ενώ έπαιζε μπροστά από το σπίτι της στο χωριό Μπάνισκο Πόλιε, στην βορειοανατολική Σερβία και ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς ανακοίνωσε σήμερα ότι το κοριτσάκι είναι νεκρό.

Τον θάνατο της προκάλεσαν δύο εργαζόμενοι της υπηρεσίας ύδρευσης που παρέσυραν με το υπηρεσιακό τους αυτοκίνητο το δίχρονο κοριτσάκι και στην συνέχεια έριξαν το άψυχο κορμί της σε χώρο που χρησιμοποιείται ως παράνομη χωματερή. Οι δράστες συνελήφθησαν και παραδέχθηκαν την ενοχή τους, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Σερβίας.

Η εξαφάνιση της μικρής Ντάνκα είχε κινητοποιήσει τις σερβικές αρχές, αλλά και την Ιντερπόλ μιας και υπήρχαν υποψίες ότι απήχθη από υπηκόους γειτονικού κράτους. Στην Σερβία για πρώτη φορά λειτούργησε το σύστημα άμεσης αναφοράς για εξαφάνιση ανηλίκου (Amber Alert) και υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις προσπάθειες των αρχών για τον εντοπισμό της δίχρονης Ντάνκα Ίλιτς.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γυναικοκτονία - Άγιοι Ανάργυροι: Διεγράφη ο Μανώλης Σφακιανάκης από τον Νίκο Χαρδαλιά

Ισραήλ: Αναστέλλονται όλες οι άδειες στις μονάδες μάχης

Τέμπη – Καρυστιανού: Χρόνια η παθογένεια του πολιτικού συστήματος που υπονομεύει τις ζωές μας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΧθες 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιούΧθες 22:10 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σφαίρα πέρασε ξυστά απο φίλο του τραυματία. Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραυματισμό, ανήμερα το Πάσχα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας.

Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρίαΧθες 22:49 | Ειδήσεις

Η Χαμάς αναχωρεί για την Ντόχα. Παράλληλα ο διευθυντής της CIA αναμένεται να βρεθεί την Δευτέρα στο Ισραήλ. Πιέση από τις ΗΠΑ και μέσω στρατιωτικού εξοπλισμού.

Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)Χθες 21:07 | Ειδήσεις

Ευδιάθετοι ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του, μετά από το πασχαλινό τραπέζι, έκαναν μια ξεχωριστή βόλτα στην αγαπημένη τους Τήνο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Πτήση για μαχητικό αεροπλάνο που ελέγχεται με τεχνητή νοημοσύνη (βίντεο)23:59Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο23:46Πάσχα - Τολό: Το κάψιμο του Ιούδα στην θάλασσα (εικόνες)23:32Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρία23:19Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)23:05Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο