LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Απριλίου 2024 08:11

“The 2Night show” - Νανά Βενέτη: Δεν ήθελα κανείς να ξέρει που είμαι, μετά τις βιντεοταινίες

H ηθοποιός Νανά Βενέτη μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για την καριέρα της στην υποκριτική, τους ρόλους που έχαασε και τις επιχειρήσεις.

2NIGHT SHOW - ΒΕΝΕΤΗ - ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ - ΓΚΑΓΚΑΝΗΣ

Η Νανά Βενέτη ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show όπου μίλησε για τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο, για τα χρόνια που ασχολήθηκε με την υποκριτική και την περίοδο που μεσουρανούσαν οι βιντεοταινίες.

Η γνωστή ηθοποιός από τη δεκαετία του '80 είπε για εκείνη την περίοδο: «Δεν με πειράζει το κομμάτι της βιντεοκασέτας. Με πειράζει που αναφερόμαστε μόνο σε αυτό, που ήταν ένα κομμάτι τριών ετών η βιντεοκασέτα. Από αυτή την άποψη, αλλά δεν αναφερόμαστε σε τίποτα άλλο. Θα πω και κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Εγώ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τα media, ούτε με ενδιέφερε, ασχολήθηκα τώρα τελευταία.

Η βιντεοκασέτα ήταν μια ταινία που γυριζόταν πολύ γρήγορα γιατί τότε υπήρχε τέτοια ζήτηση που και γω έχω δει σενάριο και έχω πει, «συγνώμη το έχει διαβάσει κανείς αυτό;». Καλά εγώ, ο παραγωγός που θα το κάνει ταινία;

Δεν τους ένοιαζε όμως γιατί είχαν τέτοια ζήτηση που σου έλεγαν «φέρτε σενάρια» και δεν προλάβαιναν. Άσε που είχαν γίνει όλοι παραγωγοί πια γιατί ήταν σαν επένδυση και πολύ προσοδοφόρα σαν δουλειά», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η επιτυχία της εκείνα τα χρόνια σε συνδιασμό με την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση ήταν δεδομένη. Αλλά η ίδια ήθελε κάτι πιο σταθερό στη ζωή της και το έψαξε στην επιχειρηματικότητα. Όπως δήλωσε: «Πάντα είχα στο μυαλό μου τον χώρο των business. Είχα και μεγάλη προβολή σε όλα τα έντυπα, τηλεοράσεις και μου άρεσε ο χώρος. Πήγε καλά. Άνοιξα μαγαζί με ρούχα στο Κολωνάκι. Δεν με πίστεψαν όταν είπα ότι σταμάτησα την υποκριτική.

Εξαφανίστηκα εγώ μετά. Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού είμαι, τι κάνω. Να μην γράφουν τίποτα, να μην με ξέρουν, να μην ξέρουν τι κάνω. Θεωρούσα ότι αν με αφήσουν στην ησυχία μου θα πάω καλά και στη ζωή μου. Και τελικά είχα δίκιο. Λυτρώθηκα, ήταν σωστή απόφαση. Το λέω μετά από τόσα χρόνια που έχω το παιδί μου, 20 χρόνια παντρεμένη».

Η Νανά Βενέτη αποκάλυψε πως ήθελε να σπουδάσει στη σχολή Καλών Τεχνών: «Εγώ ήθελα να πάω στην Καλών Τεχνών στη Φλωρεντία αλλά ο πατέρας μου ήταν συντηρητικός και δεν με άφησε. Τότε μου πρότεινε ένας φίλος μου να πάω σε ένα πρακτορείο για φωτομοντέλο.

Το πρακτορείο με έστειλε σε μια οντισιόν στο θέατρο Χατζηχρήστου. Οι γονείς μου σοκαρίστηκαν ότι τους το είπα αλλά νόμιζαν ότι έκανα την πλάκα μου. Δεν έχω κάνει ποτέ γυμνό. Έχω χάσει απίστευτους ρόλους γιατί είχαν λίγο γυμνό ή εμφανίσεις με εσώρουχα», πρόσθεσε στο The 2Night Show.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Ζέστη και τοπικές βροχές την Πέμπτη

Μεξικό: Πολύνεκρες συγκρούσεις της εθνοφρουράς με κακοποιούς

Τέμπη – Καρυστιανού: Χρόνια η παθογένεια του πολιτικού συστήματος που υπονομεύει τις ζωές μας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραΐσι: Αναζητείται ελικόπτερο της συνοδείας του προέδρουΣήμερα 16:13 | Ειδήσεις

Το ελικόπτερο φέρεται να εμπλέκεται σε ατύχημα στην επαρχία του ανατολικού Αζερμπαϊτζάν.

Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι ΕυρωεκλογέςΣήμερα 15:47 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός μίλησε σε συνέντευξή του για τη νέα κανονικότητα με την Τουρκία και διαμήνυσε σε Αλβανία και Σκόπια ότι ο ευρωπαϊκός τους δρόμος περνάει από την Ελλάδα 

Γάζα: Εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί - Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσειςΣήμερα 15:07 | Ειδήσεις

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν εκρήξεις και μάχες που συνεχίζονταν όλη τη νύχτα στην Τζαμπάλια, μετά την εντολή που έδωσε ο στρατός για εκκένωση συνοικιών.

19η Μαΐου - Ερντογάν: Η ημερομηνία της ανεξαρτησίας του έθνους μας ενάντια στην εχθρική κατοχήΣήμερα 11:16 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Τούρκος Πρόεδρος στο μήνυμά του για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Τουρκίας, που συμπίπτει με την Ημερα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη - ΠΑΟΚ: Συνελήφθη οπαδός του με σπαθί18:45Ρούλα Πισπιρίγκου: Πουλήθηκε το σπίτι της στην Πάτρα18:31Θεσσαλονίκη - ΠΑΟΚ: Οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα18:17Μαύρη Θάλασσα: Η Ουκρανία κατέστρεψε ρωσικό ναρκαλιευτικό 18:02ΟΟΣΑ: Αύξηση του παγκόσμιου ΑΕΠ θα επιφέρει η δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη17:48Καιρός: Αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές την Δευτέρα17:33Γιατί έρχεται αφρικανική σκόνη στην Ευρώπη;17:19Λαμία: Τύπωσε... κηδειόχαρτα για να βρει ποιος τον “κάρφωσε” (εικόνες)17:05“Ψυχοκόρες”: Τα νέα επεισόδια είναι συγκλονιστικά (βίντεο)16:59Θεσσαλονίκη: Σε αστυνομικό κλοιό η Καμάρα ενόψει συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ (εικόνες)16:50Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 156 σημεία16:35Ιράν - Ραΐσι: Αναζητείται ελικόπτερο της συνοδείας του προέδρου16:21Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι Ευρωεκλογές16:09Κρήτη - Σύλληψη 5 ατόμων: Ρήμαζαν σπίτια και είχαν λεία χιλιάδων ευρώ 15:55Γάζα: Εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί - Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις15:41Τροχαίο - Εύβοια: Αυτοκίνητο τούμπαρε σε κεντρικό δρόμο (εικόνες)15:28Θεσσαλονίκη: Πώς “πιάστηκε” 26χρονος διακινητής παράτυπων μεταναστών 15:14Ινδονησία: Έκρηξη ηφαιστείου - Εκκενώθηκαν 7 χωριά (εικόνες)15:10“Παγιδευμένοι”: Η δολοφονία του Σταύρου και οι νέες απειλές (εικόνες)14:56Εκλογές ΤΕΕ: Στις κάλπες σήμερα 120000 μηχανικοί14:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο