LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 03 Απριλίου 2024 09:01

“Ο πρώτος από εμάς”: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)

Μεγάλες αποκαλύψεις στο νέο επεισόδιο της δραματικής κομεντί του ΑΝΤ1. Δείτε πρώτοι σκηνές από το νέο επεισόδιο.

Ο Πρώτος από Εμάς

Η δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται την Πέμπτη στις 22:00, με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο. Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης 4 Απριλίου στις 22:00. 

Ο Κοσμάς επιστρέφει στο σπίτι της Σοφίας με τη δικαιολογία ότι δεν έχει βρει ακόμα σπίτι να μείνει. Θέλει πίσω τη Σοφία, αλλά βρίσκεται ερωτικά και με τη Μίνα. Η Κάτια δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τη ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς του Άλκη και τον θυμό του. Η Έλσα ενημερώνει τον πατέρα της πως θα μείνει μαζί στο σπίτι τους και ο Μάριος. Η Αθηνά και η Αννίτα κατηγορούν η μία την άλλη την ώρα της συνεδρίας τους με τον Άλκη. Θα καταφέρουν μάνα και κόρη να τα βρουν; Η Έλενα και ο Νικόλας θα συναντήσουν τη Μελίνα, το κοριτσάκι που θέλουν να υιοθετήσουν. Κι ενώ η Έλενα πετά από τη χαρά της, ο Νικόλας αρχίζει να τρομάζει στην ιδέα ότι θα γίνει πατέρας και εκμυστηρεύεται στον Άλκη ότι δεν μπορεί προχωρήσει με την υιοθεσία. Ο Λεωνίδας επιστρέφει στη ζωή του Φίλιππου, τη στιγμή που αυτός έχει ξαναφτιάξει τη σχέση του με τον Αλέξη.

«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» _ Κάθε Πέμπτη στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

#OPrwtosApoEmas

Ο Πρώτος από Εμάς

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
  • Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης
  • Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.
  • Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α
  • Στον ρόλο του Έβαν ο Κώστας Φαλελάκης
  • Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος 
  • Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓλυκά Νερά: Λεωφορείο έπεσε σε στάση λεωφορείου και στύλο ηλεκτροδότησης (εικόνες)Σήμερα 07:02 | Ειδήσεις

Το λεωφορείο διέγραψε μια "τρελή πορεία" και κινούμενο εκτός ελέγχου κατέληξε πάνω στην κολώνα φωτισμού, στην Λεωφόρο Λαυρίου.

Καιρός: τοπικές βροχές και καταιγίδες την ΔευτέραΧθες 14:53 | Ειδήσεις

Που και πότε αναμένονται οι εντονότερες βροχοπτώσεις. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Βόρεια Μακεδονία: Η κίνηση Σιλιάνοφσκα έφερε ρήξη με το Αλβανικό ΚόμμαΧθες 18:40 | Ειδήσεις

Το κόμμα της αλβανικής μειονότητας, με το οποίο η παράταξη Σιλιάνοφσκα επιδιώκει συμμαχία, διαχώρισε αμέσως τη θέση του.

Πούτιν: Ο Σοϊγκού, η αποπομπή και το νέο πόστοΣήμερα 06:22 | Ειδήσεις

Ο επί σειρά ετών ΥΕΘΑ και στενός συνεργάτης του Πούτιν, δύο χρόνια μετά από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία, αποπέμφθηκε από τον Ρώσο Πρόεδρο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρώμη - Σάκκαρη: Η αντίπαλος στις “16”07:17Γλυκά Νερά: Λεωφορείο έπεσε σε στάση λεωφορείου και στύλο ηλεκτροδότησης (εικόνες)07:04Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα06:50ΠΣΖ - Μπαπέ: “Αντίο” στο Παρίσι με... ήττα για την πρωταθλήτρια Γαλλίας (εικόνες)06:36Πούτιν: Ο Σοϊγκού, η αποπομπή και το νέο πόστο06:23Καιρός: τοπικές βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα06:09Χιού Τζάκμαν: Θα υποδυθεί τον Ρομπέν των Δασών σε μια “σκοτεινή” ιστορία00:00Αχαΐα – καταγγελία: 23χρονος βίασε 62χρονη σε χωράφι23:46“Παγιδευμένοι”: Τι θα δούμε την Δευτέρα και την Τρίτη (εικόνες)23:32Περιστέρι – Προμηθέας Πάτρας: Χιτσκοκικό… διπλό για τους Αχαιούς23:18Συντάξεις Ιουνίου: Πότε καταβάλλονται στους δικαιούχους23:05Ακράτα: Σύλληψη άντρα για σωρεία εμπρησμών22:52Η Κέιτ Χάντσον αποκάλυψε ότι παντρεύεται σύντομα22:38ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αναπτέρωσε τις ελπίδες του για τον τίτλο ο “Δικέφαλος”22:25“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)22:11Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την πρόκληση21:58Λαμία: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονης σε ποδοσφαιρικό αγώνα21:30Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός: Εύκολη νίκη για τους πρωταθλητές21:17Σεισμός στην Ηλεία21:03Κόντρα Τουρκίας - Ισραήλ για εμπόριο: Αποκύημα φαντασίας, δηλώνει η Άγκυρα20:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο