LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 27 Μαρτίου 2024 09:19

“The 2night show - Μαρία Μάρκου: Η Νομική, το Βερολίνο και τα αισθηματικά “καταφύγια” (βίντεο)

Η Μαρία Μάρκου προχώρησε σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για την επαγγελματική και προσωπική ζωή της.

Μαρία Μάρκου - The 2Night Show

«Δεν ασκήθηκε καμία πίεση από την οικογένεια για γάμο. Μάλλον λειτούργησε σαν αντίστροφη ψυχολογία. Μας έλεγαν να κάνουμε ό,τι μας κάνει ευτυχισμένες. Η μητέρα μου σαν δικηγόρος μου έλεγε ότι "μαζί με τον γάμο υπάρχει και η εναλλακτική του διαζυγίου". Εγώ τον γάμο τον έζησα, ανήκει στο παρελθόν. Ο γάμος είναι μια διοικητική πράξη, όπως και το διαζύγιο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε» ανέφερε αρχικά η Μαρία Μάρκου.

«Τον έψαξα τον μπαμπά στις σχέσεις μου αλλά δεν τον βρήκα. Οπότε μετά άλλαξα το αντικείμενο της αναζήτησης και έψαχνα τον άντρα μου. Εγώ το έψαξα γιατί έχασα τον μπαμπά σου σε νεαρή ηλικία. Πάντα με ευγένεια και τακτ χωρίζουμε τους δρόμους μας. Δύο πράγματα κάνουν θελκτικό έναν άντρα, η καλοσύνη και ο τρόπος που συμπεριφέρεται σε ανθρώπους που θεωρούνται περιθώριο για τους άλλους», τόνισε στη συνέχεια η Μαρία Μάρκου.

«Είχα βλέψεις για μεγάλη καριέρα δημοσιογράφου αλλά τελικά απογοητεύτηκα. Δεν την αρνήθηκα αλλά δεν μου έγινε ελκυστική. Είχαμε λαμπρά μυαλά καθηγητών αλλά έγινε και το αντίθετο. Πήγα στο Βερολίνο, έκανα ένα διδακτορικό που χρησιμοποιείται για τη διαφήμιση. Έκατσα 10 χρόνια στο Βερολίνο, αγάπησα πολύ», σημείωσε η Μαρία Μάρκου.

«Στην Ελλάδα αποφασίζω να βρω τον επαγγελματικό μου δρόμο. Αποφάσισα να σπουδάσω Νομική και αποφασίζω να διοριστώ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γιατί θεωρούσα ότι μπορώ να προσφέρω ενώ ήταν κόντρα σε μένα. Είναι ένα Υπουργείο που έχω κάνει πολλά σημαντικά πράγματα, όχι πάντα επιτυχημένα αλλά πάντα υλοποιούμε. Είναι μια απρόβλεπτη συνθήκη αλλά στο βαθμό μπορούμε προσφέρουμε τα πάντα», υπογράμμισε.

«Το "The Chase" προέκυψε από ένα βιογραφικό για να συμμετέχω ως παίκτρια. Μετά μου είπαν ότι υπάρχει μια διάθεση να δοκιμαστώ ως Chaser. Πήγα μετά από αλλεπάλληλα δοκιμαστικά, μου έκαναν άπειρα τεστ ερωτήσεων. Θέλω να πιστεύω ότι ήμουν πάνω από το 80%. Αρχές Δεκεμβρίου του 2020 - 2021 μου είπαν ότι θα συμμετέχω. Δεν είμαστε τόσο αναλώσιμοι. Είναι πολύ καυτή η θέση του Chaser. Γιατί πρέπει να δικαιώσεις το κανάλι, τους συνεργάτες σου αλλά και εσένα που πρέπει να αποδεικνύεις καθημερινά την αξία σου», τόνισε η Μαρία Μάρκου κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Η πρόταση δυσπιστίας “πάει πίσω” ΕΝΦΙΑ και φορολογικές δηλώσεις

Εορτολόγιο - 27 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ρίτσαρντ Σέρα: Έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος εικαστικός (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔημοσκόπηση ΑΝΤ1: Η πρόθεση ψήφου, η αξιολόγηση της Κυβέρνησης και που πάνε οι ψήφοι των ΣπαρτιατώνΧθες 17:21 | Ειδήσεις

Πως αξιολογούν οι πολίτες την Κυβέρνηση, οι δημοφιλίες των πολιτικών αρχηγών και το προφίλ της αδιευκρίνιστης ψήφου.

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Συνελήφθη ο δράστηςΧθες 16:19 | Ειδήσεις

Ο πρώην άντρας της γυναίκας και δράστης της γυναικοκτονίας εντοπίστηκε απο τις αρχές στη Φυλή.

Αφρικανική σκόνη: Μέτρα προστασίας για ευπαθείς ομάδεςΧθες 06:36 | Ειδήσεις

Τι αναφέρεται σε εγκύκλιο του Υπ. Υγείας για τα μέτρα και τα επίπεδα "συναγερμού", λόγω του κύματος αφρικανικής σκόνης που αναμένεται από σήμερα.

Τέμπη: Κατατέθηκε η τελική έκθεση των πραγματογνωμόνων - Τουλάχιστον 16 επιβάτες κάηκαν ζωντανοί (βίντεο)Χθες 18:36 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με την Έκθεση, δεν υπήρξε σύγκρουση των μηχανών των δύο αμαξοιστοιχιών, αλλά εκτροχιασμός, συνέπεια της απεγνωσμένης προσπάθειας του μηχανοδηγού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βέλγιο: Καταγγελία σε ιερόδουλες που αρνούνται συχνά το σεξ με συγκεκριμένο πελάτη προβλέπει ο νέος νόμος 23:59Ρώμη – Τσιτσιπάς: Ήττα με ανατροπή από τον Τζάρι23:47“Pink Panthers”: Φωτογραφίες των δραστών που διέπρατταν διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία23:34Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονης23:21Forbes - Αντετοκούνμπο: Στην πρώτη πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών23:08Χαμάς κατά Μαχμούντ Αμπάς: Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τα σχόλια του22:54Ευρωπαϊκή Ένωση - Μολδαβία: Δημοψήφισμα στις 20 Οκτωβρίου για την ένταξη της22:41Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Εύκολη νίκη για το “τριφύλλι”22:27Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία εμπορίου με την Τουρκία και επιβάλει δασμούς22:14Λονδίνο - Μπάκιγχαμ: Έκθεση με πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας22:00Χατζηδάκης: “Ναι ”σε Ταμείο Ανάκαμψης ΙΙ για να στηριχθούν οι πράσινες πολιτικές21:47Ο πάπας Φραγκίσκος σχεδιάζει να επισκεφθεί την Τουρκία το 202521:33Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο – Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια21:20Ενδοοικογενειακή βία: Σοκάρουν τα στοιχεία της ΕΛΑΣ21:06Αφρικανική σκόνη: Μέτρα προστασίας για ευπαθείς ομάδες20:53Ακρίβεια - ΙΕΛΚΑ: Μικρή αύξηση τιμών τον Απρίλιο στα σούπερ μάρκετ20:39Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη από το αποτέλεσμα20:26Μενδώνη: Συναντήθηκε με τον Υπουργό Πολιτισμού της Τουρκίας πριν την παράσταση “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”20:12Σλοβακία - Φίτσο: Οι θεωρίες συνωμοσίας μετά την απόπειρα δολοφονίας19:59Βόρεια Μακεδονία - Μιτσκόσκι: Δικαιώμά μου να χρησιμοποιώ τον όρο Μακεδονία19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο