LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 26 Μαρτίου 2024 08:39 | Ανανέωση: 26 Μαρτίου 2024 10:39

ISIS: Απειλεί τον Πούτιν - Να περιμένετε σφαγή πολύ σύντομα

Η τρομοκρατική οργάνωση,  δήλωσε ότι οι εικόνες και τα βίντεο που διέρρευσαν από την κακοποίηση που υπέστησαν οι τρομοκράτες από τις ρωσικές αρχές αύξησαν τη “δίψα για αίμα για χιλιάδες αδελφούς τους”.         

Μόσχα - ISIS - βίντεο με δράστες

Ευθεία επίθεση στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, εξαπολύει ο ISIS, μετά από τα σκληρά πλάνα που έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και απεικόνιζαν τα βασανιστήρια που υπέστησαν οι τέσσερις ύποπτοι για την τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall, στα περίχωρα της Μόσχας, η οποία στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 140 ανθρώπους.

Το Ισλαμικό Κράτος απείλησε ευθέως να «σφαγιάσει» τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ως αντίποινα για τον βασανισμό των τεσσάρων συλληφθέντων, οι οποίοι αφού υποβλήθηκαν σε σκληρές συνθήκες κράτησης εμφανίστηκαν σε ρωσικό δικαστήριο την Κυριακή φέροντας σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματός τους.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, ο Dalerdzhon Mirzoyev, 32 ετών, ο Saidakrami Rachabalizoda, 30 ετών, ο Shamsidin Fariduni, 25 ετών, και ο Mukhammadsobir Faizov, 19 ετών, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, σοβαρά χτυπημένοι, ενώ ο ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε πάνω σε καροτσάκι.

Σε βίντεο εμφανίζεται ο Rachabalizoda να κλαίει και να ουρλιάζει στο έδαφος, καθώς οι Ρώσοι στρατιώτες τον χτυπούν με τα κοντάκια των όπλων τους, ενώ ένα μεταγενέστερο βίντεο έδειχνε έναν αξιωματικό να του κόβει το δεξί αυτί και να τον ταΐζει με τη βία.

Αργότερα ο Rachabalizoda εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πρησμένα χαρακτηριστικά προσώπου και έναν τεράστιο επίδεσμο στο δεξί του αυτί. 

ΜΟΣΧΑ - ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

Η τρομοκρατική οργάνωση, η οποία ανέλαβε δύο φορές την ευθύνη για την επίθεση, δήλωσε ότι οι εικόνες και τα βίντεο που διέρρευσαν από την κακοποίηση που υπέστησαν οι τρομοκράτες από τις ρωσικές αρχές απλώς αύξησαν τη «δίψα για αίμα για χιλιάδες αδελφούς τους».

Ακόμη, το Ισλαμικό Κράτος ανέφερε: «Προς όλους τους άγριους Ρώσους! Σταματήστε να βασανίζετε κρατούμενους του Ισλαμικού Κράτους». «Προσοχή! Μην νομίζετε ότι δεν έχουμε την ευκαιρία να σας εκδικηθούμε για τους αιχμάλωτους αδελφούς μας. Στην επίθεση της Παρασκευής, σας αποδείξαμε ότι, οι Μουτζαχεντίν του Ισλαμικού Κράτους μπορούν να σας τιμωρήσουν για οποιαδήποτε φρίκη σας» πρόσθεσε το ISIS, σύμφωνα με την Daily Mail.

ISIS - Απειλή - Πούτιν

«Περιμένετε μια σφαγή, πολύ σύντομα», απειλεί το Ισλαμικό Κράτος και συνεχίζει: «Αυτή τη φορά, θα σας χτυπήσουμε τόσο δυνατά που οι μελλοντικές γενιές, θεού θέλοντος, θα σας θυμούνται και αυτοί οι πόνοι και οι πληγές του παρελθόντος θα ξεχαστούν».

«Ναι! Πολύ βαριά, θανατηφόρα, αιματηρά, καυτά και καταστροφικά χτυπήματα. Περιμένετε! Περιμένετε μια σφαγή, θεού θέλοντος. Πολύ σύντομα, θεού θέλοντος» προειδοποιεί το Ισλαμικό Κράτος.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη - Πρόταση δυσπιστίας: “Ετοιμοπόλεμες” κυβέρνηση και αντιπολίτευση

Πυροβολισμοί σε μπαρ στην Ομόνοια

Γεωργία - Ελλάδα: Απόψε ο “τελικός” για την πρόκριση στο Euro

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα10:51Κουτσούμπας – Ελπιδοφόρος: Συζήτησαν για το διαχωρισμό εκκλησίας – κράτους (βίντεο)10:38Κασσελάκης: Το ΕΣΥ είναι υπό κατάρρευση10:24Υπουργείο Εσωτερικών: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία της Διεύθυνσης Εκλογών10:11Βόλος: Εσωτερική πρόσεχε του παππούδες και “ξάφρισε” τον εγγονό09:57Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανών – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας οδηγός09:43ΝΒΑ – Μπακς: Νέα ήττα για τα “ελάφια”09:30Τροχαία: Έκτακτες ρυθμίσεις για την έξοδο του Πάσχα09:17Θοδωρής Αγγελόπουλος: Ο διεθνής σκηνοθέτης με τις σημαντικές διακρίσεις09:03Συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας: Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και οπλισμός 08:50Νέα Μάκρη: Βγήκε για λίγο από το σπίτι και την “έγδυσαν”08:36Κακλαμανάκης: Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών (εικόνες)08:23ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)08:09Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο