LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 25 Μαρτίου 2024 12:51

25η Μαρτίου - “Αρένα”: Ασκήσεις με την Ομάδα Ειδικού Πολέμου (βίντεο)

Συγκλονιστικές εικόνες από το πεδίο βολής και από πτώση αλεξιπτωτιστών της επίλεκτης ομάδας των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1.

ΑΡΕΝΑ - ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ

«ΑΡΕΝΑ» με την Μαρία Αναστασοπούλου την παραμονή της 25ης Μαρτίου παρουσίασε ένα οδοιπορικό από την Επανάσταση του 1821 στην αμυντική θωράκιση της σημερινής Ελλάδας, από τους ήρωες της Εθνικής Παλιγγενεσίας στους συγχρόνους υπερασπιστές της πατρίδας.

Στην εκπομπή μίλησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας για τα νέα αποκτήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, τις προκλήσεις και τις απειλές, καθώς και για τη γεωπολιτική θέση της χώρας. Ο Νίκος Δένδιας μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανακοίνωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να βάλει πωλητήριο σε παλαιότερους τύπους αεροσκαφών.

Η «Αρένα» επισκέφθηκε την 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, όπου βρίσκονται τα μαχητικά αεροσκάφη Rafale και συμμετείχε σε ασκήσεις με τους πιλότους.

Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε και αποκλειστικές εικόνες από την εκπαίδευση της Ομάδας Ειδικού Πολέμου, με ασκήσεις στο Πεδίο Βολής που προσομοιάζουν με πραγματικό πόλεμο, καθώς και με πτώση αλεξιπτωτιστών.


Επιπλέον, η εκπομπή παρουσίασε ένα οδοιπορικό στον Μοριά, στην Μονή της Αγίας Λαύρας, όπου φυλάσσεται και το λάβαρο της Επανάστασης, στο σπίτι του Κολοκοτρώνη και στο Κρυφό Σχολειό στη Δημητσάνα.

Ακόμη, ένα οδοιπορικό στις Σπέτσες, όπου εκτυλίχθηκε η θρυλική Αρμάτα που συνέβαλε καθοριστικά στην έκβαση του Αγώνα, στο Αρχοντικό του Χατζηγιάννη – Μέξη, αλλά και στο σπίτι της θρυλικής Μπουμπουλίνας.

Ειδήσεις σήμερα:

25η Μαρτίου - Παρέλαση: Παραλειπόμενα από την προετοιμασία (εικόνες)

Τροχαίο: Νεκρός οδηγός μηχανής που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτωνΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές. Το πασχαλινό ωράριο για το Μεγάλο Σάββατο. Επάρκεια προϊόντων στην αγορά. Τροποποιήσεις στα ΜΜΜ.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολλοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)Σήμερα 07:55 | Ειδήσεις

Συγκλονίζουν οι εικόνες με το φορτηγό να τραυματίζει δεκάδες μαθητές, πολλοί εκ των οποίων νοσηλεύονται στην Εντατική. Που οφείλεται το ατύχημα, σύμφωνα με τις Αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα09:10Μεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτων08:57“FindDoctors” - Αιματολογικές εξετάσεις: H πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού08:43Μάτι: Από την αρχή08:30Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:16Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολλοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)08:03Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα07:49Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγός07:36Τελικός Europa League: Η “σίγουρη” Λεβερκούζεν και η μάχη Μαρσέιγ - Αταλάντα07:22Ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ07:09Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο