LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 22 Μαρτίου 2024 19:51 | Ανανέωση: 22 Μαρτίου 2024 19:43

Ρωσία - Μόσχα: Πυροβολισμοί σε αίθουσα συναυλιών με δεκάδες νεκρούς (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στη Μόσχα αργά το βράδυ της Παρασκευής  μετά από αναφορές για πυροβολισμούς σε αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Crocus. Τρομακτικά βίντεο με σκληρές εικόνες από την στιγμή της εισβολής.

Ρωσια -Μακελειο

Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες στο περιστατικό που σημειώθηκε στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall, κοντά στη Μόσχα, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Η αστυνομία έχει φθάσει στο σημείο.

Δύο με πέντε άτομα επιτέθηκαν στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall, μεταδίδει το IFX.

Άνθρωποι εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι μέσα στο συναυλιακό χώρο όπως και στην οροφή του κτιρίου, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί και εκρήξεις νωρίτερα, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Η φωτιά έχει τυλίξει το ένα τρίτο του κτιρίου του συναυλιακού χώρου και η οροφή του κτιρίου έχει σχεδόν παραδοθεί στις φλόγες, μετέδωσε το TASS.

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν σκηνές χάους, με έναν μεγάλο αριθμό θεατών να προσπαθούν να φύγουν από την αίθουσα, μετά τους πυροβολισμούς.

Άλλα βίντεο δείχνουν πολλούς ανθρώπους να κείτονται ακίνητοι μέσα σε λίμνες αίματος έξω από τον συναυλιακό χώρο.

Το Reuters δεν μπόρεσε αμέσως να επαληθεύσει το βίντεο.

Το πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι έκρηξη σημειώθηκε και μετά ξέσπασε φωτιά στο κτίριο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

Η εφημερίδα Kommersant ανάστησε στην ιστοσελίδα της βίντεο που δείχνει πυκνό καπνό να βγαίνει από εκεί που βρίσκεται το κτίριο του συναυλιακού χώρου.

Έχει ανακοινωθεί ότι έχουν σκοτωθεί 40 άτομα και πάνω από 100 έχουν τραυματιστεί. Ο κυβερνήτης ανακοίνωσε ότι  ήδη 21 άτομα νοσηλεύονται.

Ειδήσεις σήμερα:

25η Μαρτίου: Πώς θα λειτουργήσουν μετρό και τραμ - Όλες οι αλλαγές

Εκτός σχεδίου δόμηση

Θόδωρος Κατσαδράμης: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο