LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 22 Μαρτίου 2024 19:10

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Οι απολογίες των μελών, οι διάλογοι και οι “φίλες” (βίντεο)

Ο καθένας από τους έξι κατηγορούμενους ανέπτυξε την δική του υπερασπιστική γραμμή. Οι διάλογοι του κυκλώματος.

Πορνεία - Μαστροπεία ανηλίκων - 25χρονη προαγωγός

Του Μανώλη Ασαριώτη,  

Στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν οδηγήθηκαν σήμερα οι έξι συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών.

Τη δική τους υπερασπιστική γραμμή ανέπτυξαν κάθε ένας από τους έξι κατηγορούμενους για εμπλοκή στο κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών.
Η 25χρονη βασική κατηγορούμενη, η οποία φέρεται να προσέγγισε τις επτά ανήλικες, να κανόνιζε τα ερωτικά ραντεβού και μάλιστα να τις συνόδευε σε αυτά, υποστήριξε ότι είναι φίλη των κοριτσιών και πως όλα είναι ψέματα.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η 21 ετών κατηγορούμενη, που φέρεται να εξωθούσε στην πορνεία κάποια από τα θύματα.

Η 21χρονη φέρεται να είπε « Ξέρω κάποια κορίτσια στο πλαίσιο κοινωνικών συναναστροφών. Σε καμία περίπτωση δεν τις εξωθούσα στην πορνεία με οικονομικό αντάλλαγμα.Την κατηγορία αρνήθηκε και ο οδηγός ταξί, ο οποίος φέρεται να μετέφερε ανήλικη σε ραντεβού.»

Ο 54χρονος οδηγός ταξί που κατηγορείται  ισχυρίστηκε «Δεν μετέφερα τα κορίτσια σε ερωτικά ραντεβού. Αρνούμαι την κατηγορία

Ο 55χρονος που κατηγορείται ότι συνευρέθη σεξουαλικά με ανήλικες με αντάλλαγμα να τους κάνει τατουάζ, αλλά και ο 36χρονος που φέρεται να τις μετέφερε σε πάρτι εκτός Αθηνών επίσης αρνήθηκαν τα όσα τους αποδίδονται.

Ο 55χρονος ειπε « Αρνούμαι τις κατηγορίες όπως μου αποδίδονται. Γνώριζα τα κορίτσια, έχω συνευρεθεί ερωτικά με κάποιες, που μου το πρότειναν γιατί ήθελαν να τους κάνω τατουάζ. Δεν ήξερα την ανηλικότητα τους.» 

Ο 36χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε: 
«Αρνούμαι κατηγορηματικά την κατηγορία της εμπορίας ανηλίκων. Με δύο κορίτσια πήγαμε μαζί σε ένα πάρτι και αυτό ήταν όλο.
Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται μηνύματα, που αντάλλαξαν οι ανήλικες με ενδιαφερόμενους άνδρες. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, το κορίτσι κάνει ξεκάθαρη την ηλικία του, με τον άνδρα να αδιαφορεί και να της προτείνει ταυτόχρονα να της δώσεις και ναρκωτικά.»

Οι διάλογοι που ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας: 
Ανήλικη: Ρε, άκουσε με, σου είπα, είμαι 17. Δεν έχω κλείσει τα 18 ακόμη.
Άνδρας: Καλά και 16 να ήσουν πάλι θέμα δεν θα είχα.
Ανήλικη: Λες μ…
Άνδρας: Τελικά πίνεις τίποτα κοπέλα μου; Να φέρω τίποτα;
Ανήλικη: Όχι δεν πίνω.
Άνδρας: Εγώ μόνο μαύρο και έχω και κοκαΐνη για τις γκόμενες που μου ζητάνε.
Μετά τις απολογίες οι δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση τής 25χρονης, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ειδήσεις σήμερα:

25η Μαρτίου: Πώς θα λειτουργήσουν μετρό και τραμ - Όλες οι αλλαγές

Εκτός σχεδίου δόμηση

Θόδωρος Κατσαδράμης: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοιΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορούμενων για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση που χρεώνεται τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)Σήμερα 17:43 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45Θεσσαλονικη: Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην είσοδο του Ιπποκράτειου (εικόνες)14:31Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του Madrid Open14:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο