LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Μαρτίου 2024 12:49 | Ανανέωση: 20 Μαρτίου 2024 13:35

Πορνεία ανηλίκων: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι δύο νέοι συλληφθέντες

Ποιος ο ρόλος των δύο νέων συλληφθέντων στο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών.

Πορνεία - Μαστροπεία ανηλίκων - 25χρονη προαγωγός

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την προσεχή Παρασκευή ζήτησαν και έλαβαν οι δύο νέοι συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια.

Πρόκειται για έναν 55χρονο και έναν 36χρονο, που κατηγορούνται για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας που προωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια, ηλικίας από 15 έως 17 ετών.

Συνολικά έχουν συλληφθεί έξι άτομα, ενώ «εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται να είναι μια 25χρονη. Οι τέσσερις που συνελήφθησαν αρχικά οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή, ενώ χθες το απόγευμα συνελήφθησαν δύο ακόμα άτομα με εντάλματα που ίσχυαν σε βάρος τους.

Πορνεία - Μαστροπεία ανηλίκων - 25χρονη προαγωγός

Η μαρτυρία της μητέρας

Νωρίτερα η μητέρα ενός εκ των κοριτσιών που βρέθηκαν μπλεγμένα από το κύκλωμα με “εγκέφαλο” τη νεαρή γυναίκα μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή ''Καλημέρα Ελλάδα''. 

«Δεν κατάφερε να κάνει την κόρη μου βίζιτα. Η μικρή μου ευτυχώς αντιστάθηκε. Της είπε: ΟΧΙ! Της είπε δεν θέλει να κάνει αυτό το πράγμα. Όμως της έκανε πρόταση και της είπε να της δίνει 50 ευρώ από κάθε πελάτη που θα πηγαίνει. Όμως η κόρη μου αντιστάθηκε. Δεν κατάφερε να την κάνει βίζιτα. Εγώ ήθελα να βοηθήσω μια άλλη μαμά, μετά βρέθηκαν άλλες 6 μητέρες, άλλες 6 οικογένειες. Πέρα από βίζιτες, έβαζε τα κορίτσια να κλέβουν. Η δικιά μου είναι άχρηστη για να κλέβει. Όμως μαζί με τους άλλους - γιατί μέσα είναι και Ρομά- της κατέστρεψαν το ποινικό μητρώο. Συνέχεια την μικρή μου την έπιανε η Αστυνομία. Αφού δεν το έχει το κορίτσι μου, δεν ξέρει να κλέβει. Ήξερα ότι την έχουν μπλέξει και την κατηγορούν χωρίς λόγο αυτοί για να βγουν λάδι. Είχα ζητήσει να ανοίξει ο φάκελος της 25χρονης από πριν. Έκαναν παρέα με την Λορέλα (σημ: «εγκέφαλο» άλλου κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων)», είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η μητέρα μιας εκ των ανήλικων που φέρονται να εμπλέκονται στο νέο κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης έφηβων κοριτσιών, με επικεφαλής μια νεαρή γυναίκα.

Συνέχισε λέγοντας «Εδώ είναι χώρα σας, εγώ είμαι φιλοξενούμενη εδώ. Παλέψτε Έλληνες για το μέλλον των παιδιών σας! Σώστε τα από αυτούς τους ανθρώπους. Είναι και άλλοι στο κύκλωμα που δεν έχουν ακόμη λογικά εντοπιστεί. Όσες μητέρες τα κοριτσάκια τους έχουν πέσει θύματα να βγουν να μιλήσουν».

Πορνεία - Μαστροπεία ανηλίκων - 25χρονη προαγωγός

Τα ερωτικά ραντεβού και η πληρωμή με τατουάζ και ναρκωτικά 

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το κύκλωμα που εξέδιδε τις τουλάχιστον 7 ανήλικες στην Αθήνα.

Όπως προκύπτει, κάποιοι από τους άνδρες που εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά τα ανήλικα κορίτσια, σε κάποιες περιπτώσεις «πλήρωναν» μετά τα ερωτικά ραντεβού με κοκαΐνη ή ακόμη και κάνοντας τους δωρεάν ένα… τατουάζ μετά από κάθε ερωτική πράξη, όπως είπε στην ίδια εκπομπή η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.


Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη - Μαρινάκης: Πολιτικές “βδέλλες” εκμεταλλεύονται συγγενείς θυμάτων για πολιτικά οφέλη

Κατώτατος μισθός: Πόση θα είναι η η αύξηση - Τι αλλάζει στα επιδόματα

ΗΠΑ: Μωρό πέθανε από ασιτία - Η μητέρα το άφησε στο σπίτι και πήγε…. διακοπές! (βίντεο) 


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο