LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 19 Μαρτίου 2024 09:44

Ντένβερ: Αστυνομικοί πυροβολούν ένοπλο άνδρα 36 φορές σε 5 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Σοκ προκαλεί το βίντεο με αστυνομικούς να πυροβολούν έναν άνδρα 36 φορές σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Τι είχε προηγηθεί.

Αστυνομία - Καναδας - Περιπολικό

Αστυνομικοί στο Ντένβερ πυροβόλησαν 36 φορές μέσα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα εναντίον ενός ένοπλου άνδρα που κρατούσε ομήρους υπαλλήλους καταστήματος.

Τρεις αστυνομικοί πυροβόλησαν με περίστροφο και ένας με τουφέκι, που κατέχει νόμιμα και είναι εν γνώσει του Αστυνομικού Τμήματος, δήλωσε ο διοικητής Ματ Κλαρκ σε συνέντευξη Τύπου του την Παρασκευή. Κανένας από τους υπαλλήλους δεν τραυματίστηκε, μεταδίδει η Denver Post.

Οι αστυνομικές Αρχές ανταποκρίθηκαν αρχικά στο κατάστημα 7-Eleven μετά από κλήση τεσσάρων πελατών που ανέφεραν περιστατικό με μαχαίρι και ληστεία σε εξέλιξη περίπου στις 6:50 μ.μ. της 1ης Μαρτίου, δήλωσε ο Κλαρκ. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, ο ύποπτος -ο 43χρονος Κρίστοφερ Κάουτς- είχε ταμπουρωθεί μαζί με δύο υπαλλήλους σε ένα γραφείο πίσω από τον πάγκο πωλήσεων.

Άνοιξαν πυρ όταν άκουσαν τον δράστη να απειλεί

«Οι αστυνομικοί, που βρίσκονταν έξω από το γραφείο, άκουγαν θόρυβο από το εσωτερικό του και κάτι που έμοιαζε με κλιμακούμενη αναταραχή», δήλωσε ο Κλαρκ. «Η πόρτα είχε ένα μικρό, τετράγωνο παράθυρο στο κέντρο της και ένας αστυνομικός μπόρεσε να δει μέσα και θεώρησε ότι είδε τον δράστη να κρατάει ένα μαχαίρι σε έναν από τους υπαλλήλους».

Μετά από προσπάθειες επικοινωνίας με τον Κάουτς, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και διαπίστωσαν ότι ο δράστης την είχε μπλοκάρει από μέσα χρησιμοποιώντας ένα γραφείο, δήλωσε ο Κλαρκ.

Οι τέσσερις κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα σε σημείο που να μπορούν να δουν εν μέρει το εσωτερικό του δωματίου. Όταν είδαν τον Κάουτς να κρατάει αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό ενός υπαλλήλου και τον άκουσαν να απειλεί να μαχαιρώσει τον υπάλληλο και οι τέσσερις αστυνομικοί άνοιξαν ταυτόχρονα πυρ. Τότε, ο δράστης έπεσε νεκρός σε μία καρέκλα και ύστερα διαπιστώθηκε ότι δεν είχε μαχαίρι, αλλά μεταλλικό αιχμηρό εργαλείο που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση καρφιών.

Οι τέσσερις αστυνομικοί που πυροβόλησαν βρίσκονται σε καθεστώς περιορισμένης απασχόλησης εν αναμονή της έκβασης της έρευνας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Χαϊδάρι - Θησείο: Ένοπλες ληστείες σε ξενοδοχεία με διαφορά μισής ώρας

Λακωνία - Φωτιά: άνδρας κάηκε ζωντανός

Κέιτ Μίντλετον: Το βίντεο από την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την επέμβαση



Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κουτσούμπας – Ελπιδοφόρος: Συζήτησαν για το διαχωρισμό εκκλησίας – κράτους (βίντεο)10:38Κασσελάκης: Το ΕΣΥ είναι υπό κατάρρευση10:24Υπουργείο Εσωτερικών: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία της Διεύθυνσης Εκλογών10:11Βόλος: Εσωτερική πρόσεχε του παππούδες και “ξάφρισε” τον εγγονό09:57Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανών – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας οδηγός09:43ΝΒΑ – Μπακς: Νέα ήττα για τα “ελάφια”09:30Τροχαία: Έκτακτες ρυθμίσεις για την έξοδο του Πάσχα09:17Θοδωρής Αγγελόπουλος: Ο διεθνής σκηνοθέτης με τις σημαντικές διακρίσεις09:03Συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας: Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και οπλισμός 08:50Νέα Μάκρη: Βγήκε για λίγο από το σπίτι και την “έγδυσαν”08:36Κακλαμανάκης: Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών (εικόνες)08:23ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)08:09Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο