LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 18 Μαρτίου 2024 14:54

Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα από επιληψία (βίντεο)

Κατέρρευσε την ώρα του αγώνα μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του που μείνανε όλοι έντρομοι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΧΟΥΑΝΚΑΡ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

(εικόνα αρχείου)

Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες από την κατάρρευση του Χιλιανού μεσοεπιθετικού της Εστουδιάντες Λα Πλάτα, Χαβιέρ Αλταμιράνο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μπόκα Τζούνιορς.

Συγκεκριμένα, στο 27ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του, με τις εικόνες που μεταδόθηκαν από την τηλεοπτική μετάδοση να προκαλούν σοκ.

Οι συμπαίκτες του ζητούσαν απεγνωσμένα να μπει ασθενοφόρο στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι γιατροί της Εστουντιάντες και της Μπόκα έκαναν απεγνωσμένες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν.

Σταθερή η κατάσταση του 24χρονου
Ο Αλταμιράνο επανήλθε μετά από λίγο και διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο για να περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο, δεδομένου ότι κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια σύγκρουση.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αργεντινή η κατάσταση του 24χρονου ποδοσφαιριστή είναι σταθερή, όμως όπως είναι φυσικό θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

H αναμέτρηση μετά από αυτό το συμβάν διακόπηκε οριστικά και θα συνεχιστεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής.

«Πρέπει να είμαστε στο πλευρό του»


«Η ζωή είναι σημαντικότερη από ένα άθλημα και από έναν αγώνα και σε περιπτώσεις σαν αυτή οφείλουμε να δίνουμε το σωστό παράδειγμα. Ποδοσφαιριστές έκλαιγαν στα αποδυτήρια, ο Χαβιέρ είναι ένα παιδί που όλοι το αγαπούν. Έπρεπε να δείξουμε αλληλεγγύη.

Είμαστε σε απόγνωση, κλαίγαμε, πρέπει να είμαστε στο πλευρό του και να τον υποστηρίξουμε σαν οικογένεια. Όταν κάποιος από εμάς δεν είναι καλά, πρέπει να είμαστε στο πλευρό του. Ευχαριστούμε τους γιατρούς της Μπόκα Τζούνιος και όλη την ομάδα για την υποστήριξή της», ανέφερε ο προπονητής της Εστουντιάντες, Εντουάρντο Ντομίνγκες.

Λίγο αργότερα μίλησε και ο γιατρός της Εστουντιάντες, Ούγκο Μοντενέγκρο που καθησύχασε με τα όσα είπε για την κατάσταση του νεαρού ποδοσφαιριστή: «Ο Χαβιέ Αλταμιράνο είναι καλά. Είχε μια κρίση και οι εξετάσεις έδωσαν καλά νέα. Θα περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο και θα γίνουν περισσότερες εξετάσεις».

Ειδήσεις σήμερα: 

Γάζα - ΟΗΕ: Λιμός αναμένεται έως τον Μάιο

Κρεμλίνο - Πούτιν: Θριαμβευτική η επανεκλογή του και απόδειξη στήριξής του

Κρήτη: Νεκρός 33χρονος από κροτίδα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Χθες 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΧθες 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο