LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 17 Μαρτίου 2024 23:23

NBA - Μπακς: Έλειπε ο Γιάννης... αλλά είχαν Λίλαρντ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίασε, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν... πλάκα κόντρα στους Φοίνιξ Σανς, με κορυφαίους τους Λίλαρντ και Πόρτις.

Μπακς - Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβλεπε το παιχνίδι με πολιτικά λόγω τραυματισμού, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το Μιλγουόκι να βλέπει το καλάθι του Φοίνιξ σαν… βαρέλι και να φτάνει στη νίκη με το εντυπωσιακό 140-129.

Τα «ελάφια» σημείωσαν τη δεύτερη συνεχή εντός έδρας νίκη τους μετά την περιοδεία στη δυτική περιφέρεια με απολογισμό τρεις ήττες και μία νίκη, βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 44-24 και συνεχίζουν να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Αριζόνα έχει ρεκόρ 39-29 και κατέχει την έβδομη θέση στη Δύση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι Μπακς έδωσαν ένα αληθινό επιθετικό ρεσιτάλ σκοράροντας 82 (!) πόντους με 18/27 τρίποντα, επίδοση που ισοφάρισε το κορυφαίο ρεκόρ στο NBA για τα τα περισσότερα τρίποντα σε ένα ημίχρονο.

Tους γηπεδούχους οδήγησε ένας απίθανος Λίλαρντ που σκόραρε 31 πόντους και μέτρησε 16 ασίστ, για να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας με τουλάχιστον 30 πόντους και 15 ασίστ σε ένα παιχνίδι. Ο Πόρτις πρόσθεσε 31 πόντους με 5/5 τρίποντα και 10 ριμπάουντ, ενώ άλλους 22 σημείωσε ο επανακάμψας Μίντλετον.

Για τους «Ήλιους» πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπιλ με 28 πόντους. Ο Άλεν είχε 25 (συν 8 ασίστ), 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ μέτρησε ο Μπούκερ κι ελάχιστη βοήθεια πρόσφερε ο Ντουράντ, που είχε 11 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 41 λεπτά.

Ειδήσεις σήμερα: 

Εκλογές - Ρωσία: Νικητής ο Πούτιν με συντριπτικά ποσοστά σύμφωνα με τo exit poll (εικόνες)

Πάτρα - Καρναβάλι: Χάθηκαν στην παρέλαση 2 κοπέλες ΑμεΑ

Χανιά: Έκλεψε 3 φορές το ίδιο ξενοδοχείο!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: η ζωή, η εκλογή και ο τραγικός θάνατος του σκληροπυρηνικού ηγέτηΣήμερα 13:27 | Ειδήσεις

Πώς "κέρδισε" ο Εμπραχίμ Ραϊσί το προσωνύμιο «χασάπης της Τεχεράνης». 

Φωτιά στο εργοστάσιο των σχολικών γευμάτων: Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ αποκλειστικά στον ΑΝΤ1Σήμερα 19:25 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ μίλησε αποκλειστικά στον ANT1 καθώς ο οργανισμός θα έκανε σήμερα έλεγχο στις εγκαταστάσεις του.

Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιοις εκλεγμένος βουλευτής με την ΝΔ εκπίπτει του αξιώματος του, μετά από ένσταση υποψήφιου στον ίδιο συνδυασμό. Ποιές ενστάσεις των Σπαρτιατών δεν συζητήθηκαν.

Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 14:58 | Ειδήσεις

Τι προκύπτει από την έρευνα σε εκατοντάδες επίσημα έγγραφα, για τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη λειτουργίας του “112”, την πολιτική αντιδικία και την ολοκλήρωση με καθυστέρηση ετών, που φέρεται να “κόστισε” πολλές ανθρώπινες ζωές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λαμία - ΕΟΔΥ: Τι εντοπίστηκε στα δείγματα φαγητού που στάλθηκαν για ανάλυση21:23Ινστιτούτο Αστρονομίας - Αφρικανική σκόνη: Μεγαλύτερες οι συγκεντρώσεις τον Μάϊο 21:09Μητσοτάκης στο TikTok για το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ: Τρία στα τρία οι προβλέψεις μου!20:55Πετράλωνα - απόπειρα βιασμού καθαρίστριας : “Η κοπέλα ήταν αναστατωμένη και ματωμένη στο πρόσωπο” (βίντεο) 20:40ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Τρίτη σε 170 σημεία 20:27ΗΠΑ: 1 στους 4 εφήβους καταναλώνει καφεΐνη καθημερινά20:13Ιταλία: Γυναίκα φέρεται να δολοφόνησε το νεογέννητο παιδί της 19:59Ελβετία: Πέθανε κοριτσάκι που εντοπίστηκε αναίσθητο σε δάσος19:45Φωτιά στο εργοστάσιο των σχολικών γευμάτων: Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ αποκλειστικά στον ΑΝΤ119:31Αθήνα - Πελοπόννησος: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση που “ξάφριζε” ηλικιωμένους (βίντεο)19:17Θεσσαλονίκη: Η τυχαία συνάντηση Μητσοτάκη - Λουτσέσκου και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού για το πρωτάθλημα (εικόνες)19:04Ρωσία: Πρόστιμο σε άνδρα επειδή έβαψε τα μαλλιά του στα χρώματα της Ουκρανίας18:50Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και ζέστη την Τρίτη18:37ΙΕΛΚΑ: Φθηνότερο το ελληνικό καλάθι του νοικοκυριού σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ18:23Δίκη Πισπιρίγκου: Τι κατέθεσε η παιδίατρος της Μαλένας 18:10Θεσσαλονίκη - Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης και η παρέα του “έχουν κουράσει” (εικόνες)17:56Τέμπη - Ανδρουλάκης: Δεν θα αφήσουμε την τραγωδία χωρίς να πληρώσουν οι υπεύθυνοι 17:42Ερντογάν για Ραΐσι: Θα τον θυμάμαι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη17:29Ισπανία: Διαγωνισμός σέρφινγκ με σκυλιά να δαμάζουν τα κύματα (βίντεο)17:15Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους Σπαρτιάτες17:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο