LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 17 Μαρτίου 2024 13:02 | Ανανέωση: 17 Μαρτίου 2024 13:33

Bullying με άγριο ρατσισμό: Ανήλικος βάζει αγόρι να του φιλήσει τα παπούτσια (βίντεο)

Σοκ προκαλεί στη Βρετανία βίντεο με έναν λευκό έφηβο που κακοποιεί έγχρωμο συνομήλικο του τον οποίο υποχρεώνει να του φιλήσει τις μπότες.

Βρετανία - ανήλικοι - bullying - ρατσιστικό επεισόδιο

Του Ισαάκ Καριπίδη

Περιστατικό άγριου εκφοβισμού εφήβου από συνομήλικο του σημειώθηκε στην Αγγλία, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ένας λευκός έφηβος μαζί με την παρέα του βρίσκουν στους  δρόμους  της πόλης ΚαρλαΊλ  στην κομητεία της Κάμπριας της Βορειοδυτικής Αγγλίας  ένα έγχρωμο  συνομήλικο αγόρι το οποίο επιστρέψει από το σχολείο του.

Αρχικά το προπηλακίζουν όλοι μαζί και λίγο αργότερα το περικυκλώνουν. Ένας από αυτούς που τον έχει ήδη χτυπήσει του ζητάει να σκύψει και να του φιλήσει τις μπότες ενώ τα υπόλοιπα παιδιά γελούν και καταγράφουν με το κινητό τους το περιστατικό.

Το νεαρό έγχρωμο αγόρι φανερά σοκαρισμένο, θέλοντας να αποφύγει τα χειρότερα με τα πολλά  υποκύπτει στις απειλές των λευκών και σκύβοντας του φυλάει τις λασπωμένες μπότες. Κάνει μερικά βήματα πιο κάτω αλλά ο νεαρός με την παρέα του τον ακολουθούν. Τον πλησιάζει ξανά και τον χτυπάει ακόμη πιο πολύ μέχρι που κάποιος περαστικός του φωνάζει να σταματήσει.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή και ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως τα περιστατικά εκφοβισμού , μεταξύ νεαρών ατόμων στην Βρετανία είναι καθημερινό φαινόμενο. Υπολογίζεται πως 1 στους 4 εφήβους έχει πέσει θύμα εκφοβισμού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πατρινό καρναβάλι: Ηχείο έπεσε πάνω σε κοπέλα

Κρήτη: Κατηγορούμενος λιποθύμησε ακούγοντας την απόφαση του δικαστηρίου

Θεσσαλονίκη – ΑΠΘ: Οι κατηγορίες για τους συλληφθέντες και τα ευρήματα των Αρχών (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)Χθες 22:15 | Ειδήσεις

Στην Μητρόπολη για την Ακολουθία των Αχράντων Παθών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός. Πάσχα στην Κέρκυρα θα κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέαςΧθες 18:57 | Ειδήσεις

Θα βασιστεί στην εισαγγελική πρόταση που δεν υιοθετήθηκε από τους δικαστές και έκαναν δεκτή την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”Χθες 23:11 | Ειδήσεις

Θρήνος στην Κρήτη για την γυναίκα που κατέρρευσε στον δρόμο, μπροστά στο μικρό παιδί της, με το οποίο βγήκαν βόλτα για να του αγοράσει λαμπάδα...

Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)Χθες 21:52 | Ειδήσεις

Ανείπωτος θρήνος για τον 23χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο την Μεγάλη Πέμπτη. Τι "'έλεγε" η μαντινάδα που είχε αναρτήσει στα social media.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τελικός Europa League: Η “σίγουρη” Λεβερκούζεν και η μάχη Μαρσέιγ - Αταλάντα07:22Ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ07:09Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα23:34Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)22:54Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο