LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 17 Μαρτίου 2024 10:37

“Franklin”: Ο Μάικλ Ντάγκλας υποδύεται τον Βενιαμίν Φραγκλίνο

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων είναι βασισμένη στο βιβλίο «A Great Improvisation: Franklin, France, and the Birth of America».

AP - Μάικλ Ντάγκλας

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το Apple TV το τρέιλερ της μίνι σειράς «Franklin», με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas).

Υποδύεται τον Βενιαμίν Φραγκλίνο (Benjamin Franklin) την πολυτάλαντη προσωπικότητα της αμερικανικής ιστορίας και επικεντρώνεται στα οκτώ χρόνια που πέρασε στη Γαλλία και στην ιστορία του μεγαλύτερου στοιχήματος στην καριέρα του.

«Tον Δεκέμβριο του 1776 ήταν ήδη διάσημος για τα ηλεκτρικά του πειράματα» αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Αλλά το πάθος και η δύναμή του δοκιμάζονται όταν ξεκινά μια μυστική αποστολή στη Γαλλία, με τη μοίρα της αμερικανικής ανεξαρτησίας να κρέμεται από μια κλωστή.

Σε ηλικία 70 ετών, χωρίς διπλωματική εκπαίδευση, ο Φραγκλίνος κατάφερε χάρη στο χάρισμα και την εφευρετικότητά του, να ξεπεράσει τους Βρετανούς κατασκόπους, τους Γάλλους πληροφοριοδότες και να σχεδιάσει την γαλλοαμερικανική συμμαχία του 1778».

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων είναι βασισμένη στο βιβλίο «A Great Improvisation: Franklin, France, and the Birth of America» που κυκλοφόρησε το 2005 από την βραβευμένη με Πούλιτζερ, Στέισι Σιφ (Stacy Schiff), σε σενάριο των Κερκ Έλις (Kirk Ellis) και Χάουαρντ Κόρντερ(Howard Korder).

Η σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων είναι του πολυβραβευμένου Τιμ Βαν Πάτεν (Timothy Van Patten) ενώ ο Μάικλ Ντάγκλας είναι ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς.

Μαζί του πρωταγωνιστεί ο Νόα Τζουπ (Noah Jupe) ο οποίος υποδύεται τον γιο του, καθώς και οι Marc Duret, Ludivine Sagnier, Thibault de Montalembert και Daniel Mays, μεταξύ άλλων.

Το ντεμπούτο της σειράς αναμένεται στις 12 Απριλίου με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται στις 17 Μαΐου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αγία Σοφία: Έλληνας άνοιξε την ελληνική σημαία – Αντιδράσεις στην Τουρκία (εικόνες)

Ισλανδία: “Ξύπνησε” το ηφαίστειο ξανά (εικόνες)

Ζάκυνθος: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 6χρονη κόρη του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠρώην πράκτορας της CIA στον ΑΝΤ1: Έτσι έστησε το Ισραήλ την επίθεση με τους βομβητές (βίντεο)Χθες 17:41 | Ειδήσεις

Ο Μαρκ Πολυμερόπουλος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στη Μαρία Σαράφογλου, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Καταυλισμοί Ρομά: Η κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει τις παράνομες συναλλαγές (βίντεο)Χθες 20:03 | Ειδήσεις

Την λήψη άμεσων μέτρων ζητούν οι κάτοικοι γύρω από τους τέσσερις μεγάλους καταυλισμούς Ρομά στην Αττική, καθώς όπως λένε, κυριαρχεί η εγκληματικότητα.

Ηράκλειο: 19 χρόνια κάθειρξη στον παππού που κακοποιούσε σεξουαλικά τα 4 εγγόνια τουΧθες 18:31 | Ειδήσεις

Ενώ αρχικά ομολόγησε τις πράξεις του, μετά αυτοδιαψεύστηκε και στη συνέχεια τα έριξε όλα στο ποτό, χωρίς όμως να πείσει το δικαστήριο.

Τροχαίο δυστύχημα στο Πήλιο: Αυτοκίνητο με 2 επιβάτες, έπεσε σε χαράδραΧθες 22:34 | Ειδήσεις

Ο οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε μαζί με τη γυναίκα του, έχασε τον έλεγχο του κι έπεσε σε χαράδρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
TikToker ισχυρίζεται ότι η ζωή σταμάτησε το 2020: “Ζούμε σε έναν κόσμο που δεν είναι καν πραγματικός” (βίντεο)23:59Iron Maiden: Παγκόσμια περιοδεία για τα 50 χρόνια από την ίδρυση τους23:46Φωτογράφος διαζυγίων: Το νέο επάγγελμα που ξεκίνησε από την Κίνα 23:34Τροχαίο δυστύχημα στο Πήλιο: Αυτοκίνητο με 2 επιβάτες, έπεσε σε χαράδρα23:21Φωτιές σε Σάμο και Κάρπαθο (εικόνες) 23:09Καρκίνος του προστάτη: Τι πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι άνδρες για τη νόσο22:56Super League: Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη πριν την Ευρώπη22:44Απάτη: 40000 ευρώ από την Πάτρα κατέληξαν στις Σέρρες22:33ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 27 Σεπτεμβρίου22:21Ισραήλ - Λίβανος: Η εκκληση του ΟΗΕ και η απάντηση Νετανιάχου22:10Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Του έχει πάρει… τον αέρα21:57Πτήση τρόμου στην Κολομβία: “Παναγία μου, θα πεθάνουμε” (βίντεο)21:43Καιρός: Σάββατο με συννεφιές, βροχές και καταιγίδες21:30Βόρεια Ελλάδα: Καθηγητής Πανεπιστημίου εκβίαζε ερευνητές προγραμμάτων21:18Hellenic Train: Πότε επανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στη διαδρομή Κιάτο - Αίγιο - Κιάτο21:05Κατσούρης: “Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετούσαν σε κρίσιμα πόστα πρέπει να τιμωρηθούν”, λέει στον ΑΝΤ1 ο αδελφός του (βίντεο)20:51Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 1100 τροχαίες παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε μια μέρα20:38Καταυλισμοί Ρομά: Η κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει τις παράνομες συναλλαγές (βίντεο)20:24ΕΕΣ – Ηρώδειο: Συναυλία για την ειρήνη και την αλληλεγγύη (εικόνες)20:11Weekenders: Αύριο η πρεμιέρα στις 8:50 στον ΑΝΤ1 19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο