LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 16 Μαρτίου 2024 14:42

Πακιστάν: Πολύνεκρη επίθεση σε στρατιωτικό φυλάκιο

Οι τρομοκράτες έριξαν ένα όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά στο φυλάκιο, ενώ ακολούθησαν πολλές βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας.

AP - Πακιστάν - έκρηξη σε τζαμί

Μαχητές επιτέθηκαν σε στρατιωτικό φυλάκιο στο Πακιστάν κοντά στο Αφγανιστάν, σήμερα το πρωί, χρησιμοποιώντας όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, όπως ανακοίνωσε ο πακιστανικός στρατός.

Η επίθεση στο βορειοδυτικό Πακιστάν έγινε από έξι δράστες, σύμφωνα με την διεύθυνση ενημέρωσης του στρατού, στην οποία δεν κατονομάζεται η οργάνωση μαχητών που είναι υπεύθυνη για το περιστατικό.

«Οι τρομοκράτες έριξαν ένα όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά στο φυλάκιο, ενώ ακολούθησαν πολλές βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας, που οδήγησαν στην κατάρρευση τμήματος του κτιρίου» και τον θάνατο πέντε προσώπων, ανέφερε η ανακοίνωση.

Η κυβέρνηση του Πακιστάν και αξιωματούχοι ασφαλείας λένε ότι οι επιθέσεις έχουν ενταθεί τους τελευταίους μήνες, με την ευθύνη για πολλές εξ αυτών να αναλαμβάνουν οι Πακιστανοί Ταλιμπάν (TTP). Αξιωματούχοι λένε ότι οι μαχητές χρησιμοποιούν το έδαφος του Αφγανιστάν για να εξαπολύσουν επιθέσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Κεραμέως για Ασημακοπούλου: Δεν ήμουν υπουργός την περίοδο της διαρροής των e-mails

Σαρακοστιανά - ΕΦΕΤ: Τι πρέπει να προσέξουμε κατά την αγορά θαλασσινών

Κολωνός -12χρονη: Η ποινή του 55χρονου, αν υιοθετηθεί η εισαγγελική πρόταση

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από 33χρονο θύμα τροχαίου13:17Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο διαιτητής της ρεβάνς με την Άστον Βίλα13:03Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδρος12:49Βούλα: Σεξουαλική επίθεση σε δυο γυναίκες12:35Γάζα: Το Ισραήλ απαγόρευσε τη πρόσβαση του ΟΗΕ στο σημείο διέλευσης της Ράφας12:22Κως: Τροχαίο με 4 νεκρά πρόβατα12:08Χαλκίδα: Χειροπέδες σε επιχειρηματία που χτύπησε τη σύζυγό του11:55 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)11:41Κυτταρομείωση: η χειρουργική λύση για τον καρκίνο στο περιτόναιο11:27Ηράκλειο: Απαγορεύτηκε α απόπλους καταμαράν με 783 επιβάτες11:13Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία11:07Κίνα: Μακελειό με νεκρούς και τραυματίες σε νοσοκομείο 10:53“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)10:40ΝΒΑ: Ο Γουεμπανιάμα κατέκτησε το βραβείο του “Ρούκι” της χρονιάς10:26Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)10:13Επιστροφή εκδρομέων: Η κίνηση σε εθνικές οδούς και λιμάνια09:59Νότια Αφρική: Κατάρρευση κτιρίου με νεκρούς και παγιδευμένους (εικόνες)09:46Γαλλία: Πολλαπλασιάστηκαν οι αντισημιτικές επιθέσεις09:32Αχαΐα: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στην Οβρυά09:19Σχολεία: Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των μαθημάτων09:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο