LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Μαρτίου 2024 18:10

“Ψυχοκόρες”: Διπλό επεισόδιο την Τετάρτη στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Η σειρά του ANT1+ που κέρδισε κοινό και κριτικούς, προβάλλεται στον ΑΝΤ1, με διπλό επεισόδιο κάθε Τετάρτη.

Ψυχοκόρες

Οι «Ψυχοκόρες», η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, έρχονται την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 21:00, με δύο νέα επεισόδια.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς ρίχνουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Επεισόδιο 5 – «Φίλος ή Εχθρός;»

Η Φρόσω προσπαθεί να το σκάσει από τους παραγιούς του Νάτση. Η Μάγια κάνει μια πετυχημένη ομιλία στα Μέγαρα και μαζί με την Βασιλική δίνουν συνέντευξη στην εφημερίδα «Πόλις», όπου η Βασιλική βρίσκει ευκαιρία να αναφερθεί στις αδερφές της. Ο Ερμής συνεχίζει τον εκβιασμό στην Βασιλική, ενώ η περιέργεια του Παύλου για εκείνη μεγαλώνει. Η Δεσποινιώ προσελκύει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του Κοσμά Κοτρώτση. Η εξάρτηση της Νέλλας από το όπιο αυξάνεται, ενώ επιστρέφει και ο γιος της ο Σώτος από τις σπουδές του στο εξωτερικό, τον οποίο γνωρίζει τυχαία η Μαρίκα, στην προσπάθειά της να βρει τη Βικτωρία.

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ - ANT1

 Επεισόδιο 6 – «Καλύτερα τα ψέματα»

Η Φρόσω ξεφεύγει από τον Θωμά τον εργάτη του Νάτση και τρέχει πληγωμένη στο δάσος για να κρυφτεί. Εκεί την βρίσκει ο Μέλιος και την περιθάλπει στην καλύβα του. Η Μαρίκα, που μοιάζει να βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του Σώτου, βλέπει κατά λάθος τη Νέλλα με τον εραστή της Τάσο αλλά και την Όλγα να προσπαθεί με πρωτόγονους τρόπους να απαλλαγεί από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Η Μάγια συναντά την Βικτωρία, την ίδια στιγμή που οι υποψίες του Παύλου για τις πραγματικές γραμματικές γνώσεις της Βασιλικής μεγαλώνουν. Ταυτόχρονα, μεγαλώνει και η αντιδραστική του συμπεριφορά απέναντι στη Μάγια.

 

#Psyxokores

Facebook: @psyxokores.ant1tv

Instagram: @psyxokores

Ψυχοκόρες (αλφαβητικά): Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Μένια Βουλιώτη, Μαριάννα Κιμούλη, Άννα Λουιζίδη

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χρήστος Μαλάκης, Δήμητρα Ματσούκα, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ - ANT1

  • Σενάριο Πένυ Φυλακτάκη, Βαγγέλης Νάσης
  • Σκηνοθεσία Μιχάλης Χαραλαμπίδης
  • Σκηνογράφος Χρύσα Δαπόντε
  • Διεύθυνση Φωτογραφίας Γιάννης Φώτου, Βασίλης Κλωτσοτήρας
  • Μοντάζ Στέλλα Φιλιπποπούλου, Σταύρος Σπανός
  • Μουσική Σταμάτης Σταματάκης
  • Concept Γιάννης Εξηντάρης
  • Καλλιτεχνική Διεύθυνση Φρόσω Ράλλη
  • Εκτ. Παραγωγοί Ειρήνη Σουγανίδου, Φρόσω Ράλλη
  • Παραγωγή/ Εκτέλεση παραγωγής Feelgood Productions 

Δείτε όλα τα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας των «Ψυχοκορών» στο ΑΝΤ1+.

Ειδήσεις σήμερα:

Οδηγός σχολικού άρπαξε παιδί από τον λαιμό επειδή... γελούσε (βίντεο)

Τέμπη - Μαρινάκης: Πολιτικές “βδέλλες” εκμεταλλεύονται συγγενείς θυμάτων για πολιτικά οφέλη

Φωτιά στην Νέα Ιωνία: Εγκλωβισμός ενοίκου σε μπαλκόνι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Υπόθεση Καλλιάνου – Δικηγόροι γιατρού: Ποτέ δεν έλαβε “φακελάκι”, θα υποβάλει μήνυσηΣήμερα 11:12 | Ειδήσεις

Τι ανέφεραν οι νομικοί εκπρόσωποι του αγγειοχειρουργού για την υπόθεση του θανόντος πατέρα του βουλευτή, σε δημόσια απάντησή τους.

Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»Σήμερα 15:26 | Ειδήσεις

 Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε άνετα της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45Θεσσαλονικη: Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην είσοδο του Ιπποκράτειου (εικόνες)14:31Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του Madrid Open14:17Πάτρα – Μαθητές “βαποράκια”: Αφού δεν πούλησες ουσίες, θα μου δώσεις το χαρτζιλίκι σου14:03ΗΠΑ - εκλογές: Ο Μπάιντεν λέει “ναι” σε ντιμπέιτ με τον Τράμπ13:49Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)13:35Επίσκεψη Ερντογάν στην Ουάσινγκτον: Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την αναβολή13:21Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης σε πρώην εισαγγελέα13:07Νίσυρος: Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανηλίκους12:53“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας12:39Θεσσαλονίκη: πυροβόλησαν και σκότωσαν σκύλο γιατί έμπαινε σε στάνη12:26Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί12:12Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος11:59Ηράκλειο: Συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία11:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο