LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 15 Μαρτίου 2024 17:14 | Ανανέωση: 15 Μαρτίου 2024 17:27

Κολωνός - 12χρονη: πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η δίκη

Ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των τριών συνηγόρων που στηρίζουν την ανήλικη. Ποτε θα συνεχιστεί η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού. 

Κολωνός - 12χρονη - μαστροπεια

Στις 19 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη ενώπιον του ΜΟΔ για τη φρίκη του Κολωνού, οπότε και αναμένεται να συνεχιστούν οι αγορεύσεις συνηγόρων.

Κατά την σημερινή διαδικασία, που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία του παιδιού-θύματος σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης, ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των τριών συνηγόρων που στηρίζουν την ανήλικη.

Οι συνήγοροι που εκπροσωπούν το θύμα τής δυσώδους υπόθεσης, όπως έχουν δηλώσει, σήμερα ανέπτυξαν τις θέσεις της πλευράς τής Υποστήριξης της Κατηγορίας έναντι των δεδομένων της υπόθεσης αλλά κυρίως επί όσων ζήτησε η Εισαγγελέας με την πρόταση της η οποία ουσιαστικά "έβγαλε" από το κάδρο των πρωταγωνιστών της εκπόρνευσης του παιδιού τον 55χρονο επιχειρηματία για τον οποίο ζήτησε παράλληλα απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για βιασμό της 12χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αγόρευσε πρώτος από την πλευρά τής υπεράσπισης, ο συνήγορος αλλοδαπού κατηγορούμενου για τον οποίο η εισαγγελική πρόταση ζήτησε απαλλαγή για την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Η διαδικασία στην επόμενη δικάσιμο θα συνεχιστεί με τις αγορεύσεις συνηγόρων των υπολοίπων 25 κατηγορουμένων.

Όπως εκτιμάται από παράγοντες της δίκης, το δικαστήριο προγραμματίζει να ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις ως το τέλος Μαρτίου ώστε η απόφαση να εκδοθεί αμέσως μετά και πάντως πριν συμπληρωθούν τα 18μηνα προφυλάκισης κατηγορουμένων που ξεκινούν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. Μεταξύ αυτών και του 55χρονου και ενός ακόμη κατηγορούμενου, για τους οποίους το ανώτατο όριο των τριών εξαμήνων συμπληρώνεται στις 7 Απριλίου καθώς ήταν οι δύο πρώτοι που οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Θήβα - Κασσελάκης: Παρουσιάστηκε στον Στρατό ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες)

Conference League - Κλήρωση: Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Ασημακοπούλου: Πολιτική κόντρα για την διαρροή, τα e-mail και τις “παραιτήσεις”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Υπόθεση Καλλιάνου – Δικηγόροι γιατρού: Ποτέ δεν έλαβε “φακελάκι”, θα υποβάλει μήνυσηΣήμερα 11:12 | Ειδήσεις

Τι ανέφεραν οι νομικοί εκπρόσωποι του αγγειοχειρουργού για την υπόθεση του θανόντος πατέρα του βουλευτή, σε δημόσια απάντησή τους.

Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»Σήμερα 15:26 | Ειδήσεις

 Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε άνετα της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45Θεσσαλονικη: Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην είσοδο του Ιπποκράτειου (εικόνες)14:31Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του Madrid Open14:17Πάτρα – Μαθητές “βαποράκια”: Αφού δεν πούλησες ουσίες, θα μου δώσεις το χαρτζιλίκι σου14:03ΗΠΑ - εκλογές: Ο Μπάιντεν λέει “ναι” σε ντιμπέιτ με τον Τράμπ13:49Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)13:35Επίσκεψη Ερντογάν στην Ουάσινγκτον: Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την αναβολή13:21Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης σε πρώην εισαγγελέα13:07Νίσυρος: Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανηλίκους12:53“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας12:39Θεσσαλονίκη: πυροβόλησαν και σκότωσαν σκύλο γιατί έμπαινε σε στάνη12:26Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί12:12Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος11:59Ηράκλειο: Συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία11:45“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)11:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο