LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 12 Μαρτίου 2024 15:28

ΟΑΣΑ: Οδηγός σταμάτησε δρομολόγιο επειδή… επιβάτιδα μιλούσε στο κινητό (βίντεο)

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό διένεξης οδηγού και επιβάτιδας έκανε το γύρο του διαδικτύου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΟΑΣΑ - ΟΣΥ - ηλεκτρικά λεωφορεία

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν οδηγό αστικού λεωφορείου στην Αθήνα και μια επιβάτιδα που μιλούσε στο κινητό της, έγινε viral την Τρίτη μετά από ανάρτηση σχετικού βίντεο από άλλον επιβάτη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο ο οδηγός ακούγεται να λέει στην συγκεκριμένη επιβάτιδα: «Μία ώρα κάνω παρατήρηση και με έχετε φτάσει στα όριά μου. Δεν μπορώ τώρα. Τρέμω, με βλέπεις;» ενώ εκείνη τον κοιτά απορημένη. «Απαγορεύεται να μιλάς στο κινητό ενώ οδηγώ, υπάρχει κανονισμός» συνεχίζει ο οδηγός του λεωφορείου. Την επόμενη στιγμή που παρεμβαίνει άλλος επιβάτης και τον ρωτά εάν απαγορεύεται, ο οδηγός επικαλείται «λόγους ασφαλείας». Στη συνέχεια επικρατεί ένταση. Ο επιβάτης του λέει να προχωρήσει στον προορισμό του, και ο οδηγός του απαντά πως θα κάνει δεξιά και θα καλέσει την Αστυνομία. Τότε εκείνος ζητά να ανοίξει τις πόρτες για να κατέβει.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη - Βορίδης: Ο σταθμάρχης και οι μηχανοδηγοί φταίνε για την τραγωδία, όχι ο Καραμανλής

Παλαιοχριστιανοί - Πατέρας 15χρονου: Εξαφανίστηκε το παιδί μου και με έβαλαν να προσέχω άλλο παιδί της δομής! 

Τροχαίο: Ξαδέλφια σκοτώθηκαν στο ίδιο σημείο με 7 χρόνια διαφορά!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο