LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 11 Μαρτίου 2024 11:06

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ “βράζει” για τη διαιτησία του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γερμανός τεχνικός είναι έξαλλος για την τελευταία φάση του αγώνα, που μπορεί να αποβεί καθοριστική, ακόμη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

AP - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ

Ισόπαλο 1-1 έληξε χθες το μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Premier League, με ουσιαστικά κερδισμένη την Αρσεναλ, η οποία είναι πρώτη, με διαφορά γκολ, στη βαθμολογία, σ' ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, είναι έξαλλος για την τελευταία φάση του ντέρμπι, ζητώντας εξηγήσεις για το λόγο που δεν δόθηκε πέναλτι. Συγκεκριμένα, στην τελευταία φάση του ντέρμπι κορυφής ο Ντοκού σήκωσε ψηλά το πόδι και βρήκε τον ΜακΑλιστερ, με τον διαιτητή Μάικ Ολιβερ να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι, σφυρίζοντας τη λήξη μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

«Είναι ξεκάθαρο πέναλτι, κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει γιατί δεν δόθηκε η παράβαση. Θα πρέπει να μας δώσει εξηγήσεις ο Χάουαρντ Γουέμπ, αλλά ότι και να γίνει από εδώ και πέρα, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, αλλά όχι από τη διαιτησία. Περιμένω εξηγήσεις», ανέφερε σχετικά ο Γερμανός τεχνικός.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μη Κρατικά Πανεπιστήμια – Πιερρακάκης: Μόνο στην Ελλάδα και την Κούβα απαγορευόταν

Όσκαρ 2024 – Λάνθιμος: Το “Poor Things” πήρε 4 βραβεία!

Καλλιθέα: Έκρηξη βόμβας σε κατάστημα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από 33χρονο θύμα τροχαίου13:17Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο διαιτητής της ρεβάνς με την Άστον Βίλα13:03Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδρος12:49Βούλα: Σεξουαλική επίθεση σε δυο γυναίκες12:35Γάζα: Το Ισραήλ απαγόρευσε τη πρόσβαση του ΟΗΕ στο σημείο διέλευσης της Ράφας12:22Κως: Τροχαίο με 4 νεκρά πρόβατα12:08Χαλκίδα: Χειροπέδες σε επιχειρηματία που χτύπησε τη σύζυγό του11:55 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)11:41Κυτταρομείωση: η χειρουργική λύση για τον καρκίνο στο περιτόναιο11:27Ηράκλειο: Απαγορεύτηκε α απόπλους καταμαράν με 783 επιβάτες11:13Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία11:07Κίνα: Μακελειό με νεκρούς και τραυματίες σε νοσοκομείο 10:53“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)10:40ΝΒΑ: Ο Γουεμπανιάμα κατέκτησε το βραβείο του “Ρούκι” της χρονιάς10:26Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)10:13Επιστροφή εκδρομέων: Η κίνηση σε εθνικές οδούς και λιμάνια09:59Νότια Αφρική: Κατάρρευση κτιρίου με νεκρούς και παγιδευμένους (εικόνες)09:46Γαλλία: Πολλαπλασιάστηκαν οι αντισημιτικές επιθέσεις09:32Αχαΐα: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στην Οβρυά09:19Σχολεία: Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των μαθημάτων09:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο