LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 11 Μαρτίου 2024 10:45

Μητσοτάκης - Θεσσαλία: Αυτή είναι η ατζέντα με τα αιτήματα των αγροτών (εικόνες)

Με ποια ζητούμενα πάνε οι πληγέντες παραγωγοί της Θεσσαλίας στην επίσημη συνάντησή τους με τον Πρωθυπουργό.

Αγρότες - Μέγαρο Μαξίμου - Αυγενάκης

Συνάντηση με τους εκπροσώπους θεσμικών φορέων της Θεσσαλίας και ειδικά των αγροτών, πρόκειται να έχει ο πρωθυπουργός στις 11.00 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι θα φέρουν τα παρακάτω 8 κύρια ζητήματα:

ΑΓΡΟΤΕΣ - ΑΙΤΗΜΑΤΑ

Παράλληλα οι αγρότες αναμένεται να ξαναθέσουν επί τάπητος – με άγνωστο όμως αποτέλεσμα – τα αιτήματά τους τα οποία είχαν υποβάλει και στη συνάντηση του Φεβρουαρίου:

ΑΓΡΟΤΕΣ - ΑΙΤΗΜΑΤΑ

Ειδήσεις σήμερα: 

Μη Κρατικά Πανεπιστήμια – Πιερρακάκης: Μόνο στην Ελλάδα και την Κούβα απαγορευόταν

Όσκαρ 2024 – Λάνθιμος: Το “Poor Things” πήρε 4 βραβεία!

Καλλιθέα: Έκρηξη βόμβας σε κατάστημα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣυνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: το κοινό ανακοινωθέν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσηςΣήμερα 21:16 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν της συνάντησης των δύο ηγετών. "Πυρά" από την αντιπολίτευση για όσα ειπώθηκαν στις κοινές δηλώσεις.

Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)Σήμερα 20:19 | Ειδήσεις

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η μητέρα του νεογέννητου που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα. Τι ισχυρίστηκε η ίδια αλλά και ο πατέρας του παιδιού.

Σκόπια - Σιλιάνοφσκα: "Έχω το δικαίωμα να λέω Μακεδονία"Σήμερα 16:32 | Ειδήσεις

Αμετανόητη δείχνει η νέα πρόεδρος Γκορτνάνα Σιλιάνοφσκα. Τι αναφέρει η νέα ανακοίνωση.

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: η επιστολή της μητέρας της στον δράστη (βίντεο)Σήμερα 19:29 | Ειδήσεις

Ο ΑΝΤ1 φέρνει στο φώς, την χειρόγραφη επιστολή της μητέρας προς τον δράστη του εγκλήματος, λίγο πριν εισαχθεί στο Νοσοκομείο. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Είμαστε προσηλωμένοι στη Συμφωνία των Πρεσπών23:41Eurovision - Μαργαρίτης Σχοινάς: επιστολή στην EBU για τη σημαία της ΕΕ23:40Οπαδική βία - Θεσσαλονίκη: είχαν πάει για τρέξιμο και δέχτηκαν άγρια επίθεση23:27Σόιμπλε: Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του23:14Ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς: Παραιτείται η πρώην συζυγός του Μελίντα23:01Βέλγιο: πέταξαν καπάκι υπονόμου από γέφυρα και σκότωσαν οδηγό φορτηγού22:48Νέα 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 22:34Καρδίτσα: μυστήριο με την εξαφάνιση δεκάδων αλόγων (βίντεο)22:21Μητσοτάκης - Ερντογάν: Τι γράφει ο τουρκικός Τύπος για την συνάντηση22:07Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: το κοινό ανακοινωθέν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης21:54Ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη: Προσήχθη ένας 13χρονος 21:40Καζακστάν: Πρώην υπουργός βασάνισε και σκότωσε την σύζυγό του21:26Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Ολονύκτιες διαμαρτυρίες φοιτητών για την Παλαιστίνη (εικόνες)21:13Conference League - Χρυσοχοΐδης: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη 21:00Επικοινωνία Τσίπρα - Ζάεφ για την Συμφωνία των Πρεσπών20:46Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)20:33Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: η επιστολή της μητέρας της στον δράστη (βίντεο)20:19Καιρός: βροχές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη20:06Έφυγε από τη ζωή η Αγγελική Γρηγοριάδου19:53Άρης - Παναθηναϊκός: εύκολη νίκη για το τριφύλλι19:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο