LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 10 Μαρτίου 2024 21:16

Βρετανία: σε ψυχιατρική κλινική ο άνδρας που συνελήφθη για το περιστατικό στο Μπάκιγχαμ

Τι αναφέρει η νεότερη ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών.

ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ - ΑΜΑΞΙ

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα πως ένας άνδρας συνελήφθη, αφότου ένα όχημα έπεσε πάνω στις πύλες των Ανακτόρων του Μπάκινγχαμ, στην καρδιά του Λονδίνου.

Σε θολές εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται ένα αυτοκίνητο στις μπροστινές πύλες του παλατιού. Βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν τις δηλώσεις ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ανέφερε πως άκουσε «έναν μεγάλο κρότο».

Η αστυνομία έκανε γνωστό πως το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

«Ένοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα στο σημείο με την κατηγορία της φθοράς ξένης περιουσίας... Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς», επισήμανε η αστυνομία του Λονδίνου σε μια ανακοίνωση.

«Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου έπειτα από αξιολόγηση μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική βάσει του νόμου για την Ψυχική Υγεία. Το θέμα δεν αντιμετωπίζεται ως σχετικό με τρομοκρατία», αναφέρεται σε μια νεότερη ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είπε πως κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν βρισκόταν εντός των ανακτόρων τη στιγμή του περιστατικού και ότι πραγματοποιούνται εργασίες επιδιόρθωσης των ζημιών στις πύλες.

Ειδήσεις σήμερα

Καρναβάλι: Φαντασία, κέφι και χαρά στο Μοσχάτο (εικόνες)

Θεσσαλονίκη - Ομοφοβική επίθεση: τι λέει το θύμα στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή βρέφος 2,5 μηνών

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ Μητσοτάκης στην Μονή Δαφνίου και τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο (εικόνες)Σήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τις εργασίες αποκατάστασης του ναού αλλά και του βόρειοιυ περίβολου, έργο που υλοποιείται με ευρωπαϊκά κονδύλια.

Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)Σήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Συγγενείς και φίλοι, αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης την αγαπημένη ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου.

Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο ΙσραήλΣήμερα 08:24 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και καιρό ότι θα διατάξει χερσαία επίθεση ευρείας κλίμακας στη Ράφα, όπου κατ’ αυτόν κρύβονται οι «τελευταίες» μονάδες του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς.

Eurovision: Αρρώστησε η Μαρίνα ΣάττιΣήμερα 11:59 | Ειδήσεις

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι άρρωστη με βίντεο της στο Instagram.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ο Πρώτος από εμάς”: αγωνία και ανατροπές στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)14:19Ανασφάλιστα ΙΧ: Κλοιός ελέγχων μέσω ΚΤΕΟ14:05Ανδρουλάκης: Η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι εκτός ελέγχου13:51“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: εξομολογήσεις και συγκρούσεις στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)13:37Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: το βλέμμα των ερυθρόλευκων στραμμένο στην πρόκριση13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η συνάντηση Δία και Ουρανού και οι προβλέψεις της Πέμπτης (βίντεο)13:10Ο Μητσοτάκης στην Μονή Δαφνίου και τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο (εικόνες)12:56Λονδίνο - Gatwick: Εκκενώθηκε τμήμα στο αεροδρόμιο μετά από συναγερμό για φωτιά (εικόνες)12:43Γεραπετρίτης: Άκαιρη η επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα12:29Eurovision: Αρρώστησε η Μαρίνα Σάττι12:16Πούτιν: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας απειλήσει12:02“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)11:49Θεσσαλονίκη: 61χρονος αυνανίστηκε μπροστά σε 18χρονη σε δημόσιο χώρο11:35Eurovision: Απόψε ο 2ος ημιτελικός με την συμμετοχή της Ελλάδας11:21Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)11:08Δωρεάν Μαστογραφία: SMS στις νέες ηλικιακές ομάδες δικαιούχων10:54Αρχιεπισκοπή Αμερικής για Μονή της Χώρας: Οι ΗΠΑ πρέπει να ανησυχούν για αυτές τις εξελίξεις10:41ΕΛΑΣ: Viral το μήνυμα για τους... “αγκωνόμυαλους” που σώζει ζωές! (βίντεο)10:27Ηράκλειο: Πέθανε από τις αναθυμιάσεις της μηχανής του μέσα στο σπίτι του10:13Βόρεια Μακεδονία - εκλογές: Προβληματισμός για την επικράτηση των εθνικιστών09:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο