LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 10 Μαρτίου 2024 10:26

Νετανιάχου κατά Ερντογάν: Επίθεση με αναφορές σε Αρμενία και Κουρδιστάν

"Δε θα δεχτούμε κηρύγματα ηθικής από ηγέτη ο οποίος σφαγιάζει Κούρδους στη χώρα του", ανέφερε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

AP - Νετανιάχου - Ισραήλ

Σφοδρή επίθεση κατά του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του αλλά και τη συνολική του στάση απέναντι στο ζήτημα της αναζωπύρωσης στη Μέση Ανατολή και τη Λωρίδα της Γάζας, εξαπέλυσε με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το Σάββατο ο πρωθυπουργός του εμπόλεμου Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός σημείωσε: «Το Ισραήλ, που τηρεί το διεθνές δίκαιο, απορρίπτει τα παράλογα κηρύγματα του Ταγίπ Ερντογάν περί ηθικής, ενός ηγέτη ο οποίος υποστηρίζει τους μαζικούς δολοφόνους και βιαστές της Χαμάς, αρνείται τη γενοκτονία των Αρμενίων, σφαγιάζει Κούρδους στη χώρα του και διαγωνίζεται για το παγκόσμιο ρεκόρ, στην εξουδετέρωση και φυλάκιση αντιπάλων του καθεστώτος και δημοσιογράφων».

Ειδήσεις σήμερα

Ινδία: Διπλή μεταμόσχευση χεριών γυναίκας σε άνδρα

Ημιμαραθώνιος: Αλλαγές σε δρομολόγια αστικών συγκοινωνιών

Ζωγράφου: Επεισόδια με μολότοφ, εμπρησμούς και φωτοβολίδες κατά αστυνομικών (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΣήμερα 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Σήμερα 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Σήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΣήμερα 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57Ακρόπολη – “Αρχαίοι Έλληνες”: Μπήκαν στο χώρο ανενόχλητοι (βίντεο-ντοκουμέντο)20:45Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου ανοίγει η πόρτα εξόδου της ΝΔ20:32Κρήτη: Στιγμές φρίκης για 53χρονη ΑμεΑ σε κλειστή δομή20:20Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο) 20:07Αιτωλοακαρνανία: “Ήρθαν στα χέρια” και του… έκοψε το αυτί19:55Ηγουμενίτσα: Ο Βλαντ βρήκε κι άλλο παράνομο φορτίο σε φορτηγό από την Ιταλία (εικόνες)19:42Φάμελλος: Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αποβάλλει τον Βαρτζόπουλο 19:29Θρίλερ στη Ραφήνα: Σορός άνδρα έπλεε στο λιμάνι19:17Καιρός - Μεγάλη Τετάρτη: Τοπικές βροχές και βοριάδες19:04Μητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικες 18:51Φωτιά στο Μάτι: Φορτισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων - Τι είπαν για την απόφαση (εικόνες) 18:38ΗΠΑ: Καρκινοπαθής μετανάστης κέρδισε 1,3 δις δολάρια στο Powerball (εικόνες)18:26Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 202418:14Τουρκία: Η “Γαλάζια Πατρίδα” στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα18:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο