LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 05 Μαρτίου 2024 17:52 | Ανανέωση: 05 Μαρτίου 2024 18:06

Μη κρατικά πανεπιστήμια - ΠΑΣΟΚ: Αντιπαράθεση Ανδρουλάκη με Κωνσταντινόπουλο και Γιαννακοπούλου

Διπλό επισόδιο  στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είχε ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και την Νάντια Γιαννακοπούλου.

Πανεπιστήμια - αμφιθέατρο - φοιτητές

Διπλό επεισόδιο σημειώθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και των βουλευτών Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και Νάντιας Γιαννακοπούλου. Μετά από αυτό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας - παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου από στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.

Ανδρουλάκης - Βουλή - επιστολική ψήφος

«Κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο λέμε «όχι» στο νομοσχέδιο Πιερρακάκη», φέρεται να είπε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος απευθυνόμενος στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ επέμεινε λέγοντας ότι έπρεπε να έχει γίνει συνεδρίαση για την στρατηγική του κόμματος για το επίδικο ζήτημα.

«Δεν μας φώναξες να σου πούμε την άποψή μας όσοι σπουδάσαμε έξω ή έχουμε τα παιδιά μας έξω, όπως μας είχες πει», πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανεβάζοντας την ένταση στην αίθουσα. «Τι προτείνεις δηλαδή;», τον ρώτησε με σκωπτικό ύφος ο κ. Ανδρουλάκης. 

«Ο κόσμος δεν κατανόησε τη θέση μας κι αυτό μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Γιώργος Παπανδρέου ψήφισε τα μη κρατικά πανεπιστήμια το 2006 επι Καραμανλή και ήταν υπέρ των μη κρατικών πανεπιστημίων» ανέφερε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

«Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει την ίδια θέση διαχρονική. Μην κάνεις κοπτοραπτική στα λόγια του Γιώργου Παπανδρέου» απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να λέει «Όπως πρόεδρε έλεγες τις  απόψεις σου έτσι θα της λέω κι εγώ!». «Σωστά» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

 Ακολούθησε αντιπαράθεση και με τη Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία επίσης έχει ταχθεί υπέρ της υπερψήφισης του νομοσχεδίου Πιερρακάκη.

Η κα Γιαννακοπούλου είπε ότι το σκανδιναβικό μοντέλο για τα πανεπιστήμια που προβάλλει η ηγεσία του κόμματος δεν υπάρχει στο πρόγραμμά του, ενώ σημείωσε ότι η Κοινοβουλευτική ομάδα συνεδρίασε πολύ καθυστερημένα για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ

Συγκεκριμένα είπε «Υπάρχει πρόβλημα θεσμικής λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν μπορούμε να επικυρώνουμε αποφάσεις που μας έρχονται την τελευταία στιγμή». Στη συνέχεια ρώτησε τον Νίκο Ανδρουλάκη  «Θέτεις θέμα κομματικής πειθαρχίας;» και εκείνος της απάντησε «Το είπα σε συνέντευξή μου».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κωνσταντινόπουλος δεν έχει πει μέχρι τώρα ποια στάση θα κρατήσει κατά την ψηφοφορία. Η κα Γιαννακοπούλου είχε δηλώσει παλιότερα ότι δεν προτίθετο να δημιουργήσει θέμα στο κόμμα της. Η συνεδρίαση συνεχίζεται.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: προφυλακιστέος ο δράστης

Δίκη Πισπιριγκου: Άγριο επεισόδιο με Δασκαλάκη - “Δε θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου” του φώναξε

Κώς - Καταγγελία: Ξέχασαν γάζες στο σώμα της μετά από εγχείρηση

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ας είμαστε ειλικρινείς, αποτύχαμε -Όποιος πήρε αποζημιώσεις που δεν δικαιούται θα τις επιστρέψειΣήμερα 10:32 | Ειδήσεις

Όλα όσα αναφέρει στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σαντορίνη: Θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν και διέλυσαν τροχόσπιτο (βίντεο)Σήμερα 16:23 | Ειδήσεις

Οι αρχές καλούν τους πολίτες και τους επισκέπτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι ισχυροί άνεμοι αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.

Φωτιά στη Μεσσηνία – Επιχειρούν ενάερια μέσαΣήμερα 17:16 | Ειδήσεις

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε επιχειρούν και δυνάμεις από αέρος

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 11 περιοχές τη ΔευτέραΣήμερα 16:16 | Ειδήσεις

Πολύ υψηλός θα είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς κατά τόπους τη Δευτέρα (30/06), λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των ισχυρών ανέμων. Αναλυτικά οι περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χαλκιδική: Νεκρή συνεπιβάτιδα μηχανής μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ21:58Η Ευρώπη σε κλοιό καύσωνα: "Καμίνια" οι πόλεις με 40άρια 21:44Εύβοια: Αστυνομικός έσωσε με αυτοθυσία μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν από τα ρεύματα στη θάλασσα21:30Μουντιάλ Συλλόγων: Η υπερηχητική Παρί Σεν Ζερμέν «σκόρπισε» την παρέα του Μέσι και περιμένει... Μπάγερν21:16Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με την Παλαιστίνια ΥΠΕΞ21:02112 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα20:47Τροχαίο στη Χαλκιδική: 19χρονος έχασε τη ζωή του20:33Φθιώτιδα: Κατέρρευσε σε γλέντι και πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο20:19Γαλλία: Τσιγάρο τέλος σε παραλίες και πάρκα 20:05WRC-Ράλι Ακρόπολις: Κατέκτησε την πρώτη θέση ο Τάνακ19:50Ντόναλντ Τραμπ: Βρήκα αγοραστή για το Tik Tok19:36Κρήτη: Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό χειριστή κανό - Σηκώθηκε drone19:21Formula 1 - GP Αυστρίας: Νικητής ο Νόρι - "1-2" η McLaren19:07Κικίλιας για την ασφάλεια στην ακτοπλοΐα: Η νομοθεσία πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα18:51Τη Δευτέρα στις 10 η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης – Στις 12 θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο18:37Μυτιλήνη: 35χρονος δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές σε πανηγύρι - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση18:22Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα18:08Παναθηναϊκός: Η 33μελής αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία17:53Φωτιά στη Μεσσηνία – Επιχειρούν ενάερια μέσα17:39Κρήτη: Διανομέας τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο (εικόνες)17:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο