LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τεχνολογία - ΕπιστήμηΔημοσίευση: 05 Μαρτίου 2024 11:01

Τουρκία: φόβοι για τον σεισμό στα Δαρδανέλια

Φόβοι από τους σεισμολόγους για μεγάλο σεισμό στην περιοχή ακόμη και μεγαλύτερο των 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

AP - Σεισμός - Τουρκία - Συρία

(εικόνα αρχείου)

Τραγικός είναι ο απολογισμός του σεισμού στα Δαρδανέλια την Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα από τη σεισμική δόνηση των 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ένα άτομο έχασε τη ζωή του, με τους σεισμολόγους να δείχνουν φανερά προβληματισμένοι για την σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

Την ανακοίνωση για τον νεκρό έκανε ο υπουργός Υγείας Fahrettin Koca. Όπως είπε ο Υπουργός, στην περιοχή Nilufer της Προύσας το άτομο πήδηξε από τον δεύτερο όροφο λόγω φόβου, αναφέρει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

Τουρκοι σεισμολόγοι, κρούουν τπν κώδωνα του κινδύνου με τον Δρ. Sukru Ersoy να τονίζει πως, «κάθε σεισμός γύρω από την Κωνσταντινούπολη είναι πλέον ο προάγγελος του αναμενόμενου μεγάλου σεισμού».

Ακόμη η Δρ. Αχμέτ Ερτζάν επισημαίνει τους φόβους του ότι "αυτό το διάστημα κυοφορεί σεισμό μεταξύ 6,8 και 7,4".


Ειδήσεις σήμερα:

Ανδρέας Λοβέρδος στο “Καλημέρα Ελλάδα”: Μας ενδιαφέρει το 3% των Ευρωεκλογών

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη της εμφάνιση μετά το χειρουργείο

ΔΥΠΑ - Κοινωνικός τουρισμός: voucher για Καθαρά Δευτέρα και Πάσχα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη13:10Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής12:15Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00Θεσσαλονίκη: Δολώματα πωλούνται 24/7 σε… αυτόματο πωλητή (εικόνες)09:47Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33Βόλος: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μητροπολιτικό Ναό (εικόνες)09:20Τιμολόγια ρεύματος: Σταθεροποίηση των τιμών αναμένεται τον Μάιο09:06Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα (βίντεο)08:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο