LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 04 Μαρτίου 2024 11:49

Τέτη Σχοινάκη: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός

Πέθανε η ηθοποιός που έδωσε σκληρή μάχη για τη ζωή της.

Τέτη Σχοινάκη - Το Πρωινό

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη, όπως έκανε γνωστό η Άννα Φόνσου, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η Τέτη Σχοινάκη έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όμως σήμερα το πρωί νικήθηκε.

Είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Σωτηρία» τις τελευταίες ημέρες και σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, σε ηλικία 68 ετών.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκάνδαλο διαρροών: Στο ρωσικό ΥΠΕΞ ο Γερμανός πρέσβης

Καλιφόρνια: Νεκροί από πυροβολισμούς σε πάρτι

Ρούξι Ντουμιτρέσκου: Θρήνος για την πρώην βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣυνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: το κοινό ανακοινωθέν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσηςΣήμερα 21:16 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν της συνάντησης των δύο ηγετών. "Πυρά" από την αντιπολίτευση για όσα ειπώθηκαν στις κοινές δηλώσεις.

Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)Σήμερα 20:19 | Ειδήσεις

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η μητέρα του νεογέννητου που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα. Τι ισχυρίστηκε η ίδια αλλά και ο πατέρας του παιδιού.

Σκόπια - Σιλιάνοφσκα: "Έχω το δικαίωμα να λέω Μακεδονία"Σήμερα 16:32 | Ειδήσεις

Αμετανόητη δείχνει η νέα πρόεδρος Γκορτνάνα Σιλιάνοφσκα. Τι αναφέρει η νέα ανακοίνωση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ο “Ρουμάνος” αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρουςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο 36χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη με το παρατσούκλι “Ρουμάνος”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καρδίτσα: μυστήριο με την εξαφάνιση δεκάδων αλόγων (βίντεο)22:21Νέα 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 22:21Μητσοτάκης - Ερντογάν: Τι γράφει ο τουρκικός Τύπος για την συνάντηση22:07Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: το κοινό ανακοινωθέν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης21:54Ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη: Προσήχθη ένας 13χρονος 21:40Καζακστάν: Πρώην υπουργός βασάνισε και σκότωσε την σύζυγό του21:26Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Ολονύκτιες διαμαρτυρίες φοιτητών για την Παλαιστίνη (εικόνες)21:13Conference League - Χρυσοχοΐδης: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη 21:00Επικοινωνία Τσίπρα - Ζάεφ για την Συμφωνία των Πρεσπών20:46Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)20:33Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: η επιστολή της μητέρας της στον δράστη (βίντεο)20:19Καιρός: βροχές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη20:06Έφυγε από τη ζωή η Αγγελική Γρηγοριάδου19:53Σόιμπλε: Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του19:40Κρήτη: Υπάλληλος των φυλακών προσπαθούσε να “περάσει” κινητά σε κρατούμενους19:26“The 2Night Show”: Eυθυμιάδης και Modern Cinderella στην παρέα της Δευτέρας19:12Τουρκία: Προσπάθησε να βγάλει από την χώρα εκατοντάδες σκορπιούς και αράχνες18:59“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Η ομολογία και η αγωνία για τον Σταύρο (εικόνες)18:45Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η μειονότητα στη Θράκη, η Μονή της Χώρας και η διαφωνία για τη Χαμάς (βίντεο)18:32Βραυρώνα: Το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό 18:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο