LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 03 Μαρτίου 2024 15:18

Τέμπη: Ο γιατρός που έδωσε την άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ επιστρέφει στα καθήκοντά του

Υπενθυμίζεται πως ο επιθεωρητής Λάρισας του ΟΣΕ, πήρε αναρρωτική άδεια 30 ημερών, μια μέρα μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη

Νίκος Χαυτούρας

Στα καθήκοντά του στη νευροχειρουργική κλινική του γενικού νοσοκομείου Βόλου επιστρέφει ο Νίκος Χαυτούρας, ο οποίος είχε τεθεί σε αργία, καθώς φέρεται να ενέκρινε την πολυήμερη αναρρωτική άδεια στον -προφυλακισμένο σήμερα για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών- επιθεωρητή του ΟΣΕ.

Το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Λάρισας έκανε δεκτή την προσφυγή του νευροχειρουργού και ακύρωσε την απόφαση περί αργίας του, λόγω -σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας του Βόλου Εφημερίδα «Ελευθερία»- παραβίασης «της αρχής της μεροληψίας».

Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (σ.σ. με τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, τέθηκε εκτός ψηφοδελτίου με το οποίο ήταν υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας) και νυν περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας με την παράταξη της κ. Ελευθερίας Τζανακούλη, όπως είναι γνωστό τέθηκε σε αργία από τα καθήκοντά του, στις 7 Μαρτίου του 2023, καθώς φέρεται ότι, την επομένη της σιδηροδρομικής τραγωδίας, ο 62χρονος επιθεωρητής του ΟΣΕ από το Βόλο, απευθύνθηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Βόλου όπου, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας, ζήτησε και έλαβε αναρρωτική άδεια 30 ημερών.

Σιδηροδρομικό δυστύχημα - Τέμπη - τραγωδία

Ο κ. Χαυτούρας είχε αρνηθεί τότε την κατηγορία και με δηλώσεις του στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, παρέπεμψε σε άλλον γιατρό, αλλά η αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή είχε προκαλέσει την παρέμβαση του τότε υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ο οποίος ζήτησε τη διερεύνηση της καταγγελίας, ενώ με την ολοκλήρωση της ΕΔΕ και με απόφαση της διοίκησης του Γ.Ν. Βόλου, ο νευροχειρουργός τέθηκε σε αργία ενός έτους.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ομόφυλα ζευγάρια: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος στη Νέα Σμύρνη

“Ανακαινίζω Νοικιάζω”: Ανοίγει η πλατφόρμα - Ποιοι οι δικαιούχοι και οι όροι

Γάζα - Ανθρωπιστική βοήθεια: Έγιναν οι πρώτες ρίψεις - Στα πρόθυρα λιμοκτονίας ο άμαχος πληθυσμός

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διασυρμός στο Λονδίνο07:17Ολλανδία - Γάζα: Καταλήψεις κατά του πολέμου07:03Τουρκία: Πολύνεκρη επίθεση κατά στόχων του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ06:50“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου06:36Γάζα: Διπλωματικός πυρετός για την επίτευξη εκεχειρίας06:23Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι06:09Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στην παραλία (εικόνες)23:59Ρέθυμνο: Τουρίστας πέθανε στο ξενοδοχείο23:49Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στη Ράφα (βίντεο)23:38Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της23:25Ρωσία: Τα γυμνάσια με πυρηνικά θα ηρεμήσουν τους “θερμοκέφαλους” στη Δύση23:12Γάζα: Το Ισραήλ απορρίπτει την εκεχειρία και προχωρά στην επιχείρηση στη Ράφα22:58Ενδομητρίωση: Μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας;22:45Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Τι προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ 22:31Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε22:18Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους πλοίου22:04Eύβοια - Τροχαίο: “Τούμπαρε” αυτοκίνητο με μητέρα και μωρό (εικόνες)21:51Μάρλεν Ντίτριχ: Η Γερμανίδα που κατέκτησε τον κόσμο 21:37Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνηση21:24Γάζα – Κολούμπια: Οι διαμαρτυρίες…ακυρώνουν τη μεγάλη τελετή αποφοίτησης21:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο