LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 03 Μαρτίου 2024 10:03

Αττική οδός: Ποιοι κλάδοι της κλείνουν το βράδυ της Κυριακής

Αναλυτικά οι κλάδοι που θα παραμείνουν κλειστοί λόγω συντήρησης του οδοστρώματος. Ποιες οι εναλλακτικές διαδρομές.

Αττική Οδός - έργα

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος της Αττικής Οδού θα πραγματοποιηθούν οι κατωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Κλειστός θα παραμείνει ο συνδετήριος κλάδος εισόδου από το Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου προς την Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα-Αθήνα από τις 19:00 το βράδυ της Κυριακής 03/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 04/03/2024. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, η είσοδος των οχημάτων από το Εμπορικό Πάρκο στην Αττική Οδό θα γίνεται μέσω εκτροπής τους με εφαρμογή παρακαμπτήριας σήμανσης που θα οδηγεί στον έτερο συνδετήριο κλάδο στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων.
  • Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος εξόδου της Αττικής Οδού προς Τοπικές Οδούς (κόμβος Κ1 Νότιας Πύλης) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα-Αθήνα από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 03/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 04/03/2024. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν στην έξοδο προς Βάρη – Κορωπί μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, στα φανάρια της οποίας θα στρίψουν δεξιά και θα κινηθούν ευθεία μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Δάβαρη, στην οποία θα στρίψουν δεξιά κατευθυνόμενοι προς το Αεροδρόμιο, ώστε να συναντήσουν τον κόμβο Κ1 και τις εκεί τοπικές οδούς.
  • Κλειστός θα παραμείνει ο δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια / Ελευσίνα από τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 03/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 04/03/2024. 

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  •  Ευθεία προς Μαρκόπουλο – Αεροδρόμιο, μέσω του συνδετήριου κλάδου του κόμβου Λεονταρίου (κόμβος Υ7), έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Παιανίας (Σ.Ε.Α. Μεσογείων), όπου θα αναστρέψουν στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, ή
  •  Ευθεία προς Ραφήνα, στη συνέχεια να αναστρέψουν προς Ελευσίνα μέσω του κόμβου Παλλήνης (κόμβος Υ8) χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων και έπειτα μέσω του συνδετήριου κλάδου του κόμβου Λεονταρίου (κόμβος Υ7) να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Τοπικές βροχές την Κυριακή

Βέροια: Συλλήψεις ανηλίκων για σωρεία κλοπών

ΗΠΑ – Τραμπ: Μια ανάσα… από το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηγουμενίτσα: Τροχαίο με πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο φορτηγών (Εικόνες)13:33Θεσσαλονίκη: 13χρονος απείλησε με μαχαίρι και πήρε ηλεκτρικό πατίνι από 21χρονο13:19Μέτσοβο: Πήρε φωτιά η ... πυροσβεστική13:06Στήριξη Τραμπ στον Νετανιάχου για τη δίκη διαφθοράς: Δεν τον μεταχειρίζονται σωστά, είναι άδικο12:52Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Που θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες12:38Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ, Γρηγόρης Σκλήκας12:24Σεβίλλη: Τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα - Σε κίνδυνο ο Αλμέιδα12:14Χανιά: Ένταση κατά την άφιξη ισραηλινού κρουαζιερόπλοιου (εικόνες)11:59Νέα Υόρκη: Σήμερα η πόλη θα εκλέξει τον νέο δήμαρχο της11:46Τροχαίο δυστύχημα στη Κυψέλη: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο11:32Στα Χανιά ο Μικ Τζάγκερ των Ρόλινγκ Στόουνς (Εικόνες)11:18Προπονητής Αϊντχόφεν: Aν δεν μπορείτε να είστε στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό, ανοίξτε την τηλεόραση11:04Λιμεναρχείο Πειραιά: Συνελήφθη αρχηγικό μέλος κυκλώματος για διακίνηση μεταναστών10:5048ωρη απεργιακή κινητοποίηση των οδηγών ταξί10:36Το Ιράν καταδικάζει την "ανεύθυνη" εντολή του Ντόναλντ Τραμπ, για δοκιμές πυρηνικών όπλων10:22Λίβανος: Δύο νεκροί και επτά τραυματίες μετά από επιδρομές του Ισραήλ10:07Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του 23χρονου09:53ΝΒΑ: Ο Αντετοκούνμπο με buzzer beater έριξε στο καναβάτσο τους Πέισερς (εικόνες)09:39Κακλαμάνης: Την επόμενη εβδομάδα θα τεθεί σε ισχύ ο “κόφτης” στη Βουλή09:25Βασιλίσσης Σοφίας: Φωτιά σε τρόλεϊ - Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία09:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο